Artikel top billede

Crowdfunding-tjenesten Kickstarter på vej med dansk kontor?

En invitation til en aften med Kickstarter ansatte og udvalgte projekter tyder på, at crowdfunding-tjenesten er parat med en nordisk organisation.

Den populære crowdfunding-tjeneste Kickstarter er sandsynligvis på vej til Danmark. Det tyder en åben invitation til en aften med Kickstarter-folkene og udvalgte projekter den 15. september i København i hvert fald på.

Allerede i maj fortalte Kickstarters vicedirektør for community-området hos Kickstarter, Cindy Au, det danske spilmedie Gameplay, at de var på vej til Norden i løbet af efteråret - men med invitationen ser vi ud til at være tættere på en officiel lancering.

Etableringen af et dansk kontor vil sandsynligvis gøre det nemmere at få etableret projekter i Danmark. Projekter som hurtigt kan vokse sig store som AirTame, der indsamlede 1,3 millioner dollar via crowdfunding.   

Til Computerworld fortæller Kickstarters talsperson Julie Wood, at: "We know there is enormous interest in Kickstarter throughout Scandinavia, and we are excited to share some news soon. Stay tuned.".

Der er med andre ord ingen officiel udmelding, men heller ikke en direkte afvisning. 

Mellem alle succeshistorierne er det dog værd at huske, at mens crowdfunding er populært og får meget omtale, har Gartner tidligere analyseret sig frem til, at storbanken J.P. Morgan alene råder over investeringer, som er 25 gange større end det samlede crowdfunding-marked.

Du kan læse mere om den økonomiske analyse af crowdfunding her.
 
At det også kan gå den anden vej mærkede finnerne Mikko Järvenpää og Kalle Korhonen, som formåede at indsamle blot 981 dollar til deres stort anlagte mobilprojekt. Du kan læse om deres knap så gode erfaringer med crowdfunding her.

Du kan læse mere om Kickstarter-eventet - og tilmelde dig - her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere


Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere