Artikel top billede

Crowdfunding-tjenesten Kickstarter på vej med dansk kontor?

En invitation til en aften med Kickstarter ansatte og udvalgte projekter tyder på, at crowdfunding-tjenesten er parat med en nordisk organisation.

Den populære crowdfunding-tjeneste Kickstarter er sandsynligvis på vej til Danmark. Det tyder en åben invitation til en aften med Kickstarter-folkene og udvalgte projekter den 15. september i København i hvert fald på.

Allerede i maj fortalte Kickstarters vicedirektør for community-området hos Kickstarter, Cindy Au, det danske spilmedie Gameplay, at de var på vej til Norden i løbet af efteråret - men med invitationen ser vi ud til at være tættere på en officiel lancering.

Etableringen af et dansk kontor vil sandsynligvis gøre det nemmere at få etableret projekter i Danmark. Projekter som hurtigt kan vokse sig store som AirTame, der indsamlede 1,3 millioner dollar via crowdfunding.   

Til Computerworld fortæller Kickstarters talsperson Julie Wood, at: "We know there is enormous interest in Kickstarter throughout Scandinavia, and we are excited to share some news soon. Stay tuned.".

Der er med andre ord ingen officiel udmelding, men heller ikke en direkte afvisning. 

Mellem alle succeshistorierne er det dog værd at huske, at mens crowdfunding er populært og får meget omtale, har Gartner tidligere analyseret sig frem til, at storbanken J.P. Morgan alene råder over investeringer, som er 25 gange større end det samlede crowdfunding-marked.

Du kan læse mere om den økonomiske analyse af crowdfunding her.
 
At det også kan gå den anden vej mærkede finnerne Mikko Järvenpää og Kalle Korhonen, som formåede at indsamle blot 981 dollar til deres stort anlagte mobilprojekt. Du kan læse om deres knap så gode erfaringer med crowdfunding her.

Du kan læse mere om Kickstarter-eventet - og tilmelde dig - her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere