Crowdfunding-tjenesten Kickstarter på vej med dansk kontor?

En invitation til en aften med Kickstarter ansatte og udvalgte projekter tyder på, at crowdfunding-tjenesten er parat med en nordisk organisation.

Den populære crowdfunding-tjeneste Kickstarter er sandsynligvis på vej til Danmark. Det tyder en åben invitation til en aften med Kickstarter-folkene og udvalgte projekter den 15. september i København i hvert fald på.

Allerede i maj fortalte Kickstarters vicedirektør for community-området hos Kickstarter, Cindy Au, det danske spilmedie Gameplay, at de var på vej til Norden i løbet af efteråret - men med invitationen ser vi ud til at være tættere på en officiel lancering.

Etableringen af et dansk kontor vil sandsynligvis gøre det nemmere at få etableret projekter i Danmark. Projekter som hurtigt kan vokse sig store som AirTame, der indsamlede 1,3 millioner dollar via crowdfunding.   

Til Computerworld fortæller Kickstarters talsperson Julie Wood, at: "We know there is enormous interest in Kickstarter throughout Scandinavia, and we are excited to share some news soon. Stay tuned.".

Der er med andre ord ingen officiel udmelding, men heller ikke en direkte afvisning. 

Mellem alle succeshistorierne er det dog værd at huske, at mens crowdfunding er populært og får meget omtale, har Gartner tidligere analyseret sig frem til, at storbanken J.P. Morgan alene råder over investeringer, som er 25 gange større end det samlede crowdfunding-marked.

Du kan læse mere om den økonomiske analyse af crowdfunding her.
 
At det også kan gå den anden vej mærkede finnerne Mikko Järvenpää og Kalle Korhonen, som formåede at indsamle blot 981 dollar til deres stort anlagte mobilprojekt. Du kan læse om deres knap så gode erfaringer med crowdfunding her.

Du kan læse mere om Kickstarter-eventet - og tilmelde dig - her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Cyberkriminelle har fået et nyt våben - og det virker: Derfor vælger mange flere hackede virksomheder at betale hackerne
Interview: 2020 har været et hårdt år på cybersikkerhedsområdet. Og situationen spidser nu til, efter en ny kynisk tendens er eksploderet gennem året. Og den forsvinder ikke igen, spår sikkerheds-ekspert Peter Kruse.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.