Artikel top billede

Crowdfunding-tjenesten Kickstarter på vej med dansk kontor?

En invitation til en aften med Kickstarter ansatte og udvalgte projekter tyder på, at crowdfunding-tjenesten er parat med en nordisk organisation.

Den populære crowdfunding-tjeneste Kickstarter er sandsynligvis på vej til Danmark. Det tyder en åben invitation til en aften med Kickstarter-folkene og udvalgte projekter den 15. september i København i hvert fald på.

Allerede i maj fortalte Kickstarters vicedirektør for community-området hos Kickstarter, Cindy Au, det danske spilmedie Gameplay, at de var på vej til Norden i løbet af efteråret - men med invitationen ser vi ud til at være tættere på en officiel lancering.

Etableringen af et dansk kontor vil sandsynligvis gøre det nemmere at få etableret projekter i Danmark. Projekter som hurtigt kan vokse sig store som AirTame, der indsamlede 1,3 millioner dollar via crowdfunding.   

Til Computerworld fortæller Kickstarters talsperson Julie Wood, at: "We know there is enormous interest in Kickstarter throughout Scandinavia, and we are excited to share some news soon. Stay tuned.".

Der er med andre ord ingen officiel udmelding, men heller ikke en direkte afvisning. 

Mellem alle succeshistorierne er det dog værd at huske, at mens crowdfunding er populært og får meget omtale, har Gartner tidligere analyseret sig frem til, at storbanken J.P. Morgan alene råder over investeringer, som er 25 gange større end det samlede crowdfunding-marked.

Du kan læse mere om den økonomiske analyse af crowdfunding her.
 
At det også kan gå den anden vej mærkede finnerne Mikko Järvenpää og Kalle Korhonen, som formåede at indsamle blot 981 dollar til deres stort anlagte mobilprojekt. Du kan læse om deres knap så gode erfaringer med crowdfunding her.

Du kan læse mere om Kickstarter-eventet - og tilmelde dig - her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere