Telia svarer igen på TDC's prisbombe

Nu går den næste teleleverandør ind i krigen om kunder, der vil have fri tale i hele Europa til en fast månedlig pris.

Det er kun ti dage siden, at TDC kunne fortælle, at virksomheden er klar med fri tale i Europa til et fast månedligt beløb for erhvervskunder.

Den historie kan du læse her: For et fast månedligt beløb kan TDC's erhvervskunder tale frit i mobil i 31 forskellige lande

Allerede nu melder den næste danske teleleverandør sig ind i kampen med et tilbud, der skal matche TDC's udmelding.

Det er Telia, der fra den 17. september ligeledes tilbyder fri tale og fri sms og mms i hele EU til mindre erhvervskunder.

Ikke en direkte reaktion på TDC
I løsningen bliver der tale om fri telefoni både til og fra udlandet til både danske og udenlandske numre, ligesom Telias kunder ikke behøver være opmærksomme på, hvilket netværk de er koblet op på.

Det fortæller Telias pressemand i dag til Computerworld.

Løsningen minder til forveksling om den, TDC netop har lanceret. Er det et direkte svar på konkurrencen?

"Nej, det er ikke et svar på den meddelelse. Det ville vi simpelthen ikke kunne nå," fortæller David Engstrøm, der er pressechef i virksomheden.

"Det er noget, som vi har arbejdet på i lang tid for at få den helt rigtige løsning på plads. At TDC kom først med deres løsning må bero på et tilfælde."

Det er dog næppe en total tilfældighed, at teleleverandørerne er meget begejstrede for erhvervsmarkedet med Europa-dækning til en flad pris.

Tal fra Telias analyseafdeling viser, at over 90 procent af erhvervskunderne har brugt arbejdsmobilen i udlandet inden for det sidste år. Det mest populære land er Sverige efterfulgt af Tyskland, Spanien og Norge.

Det oplyser Telia.

Er det den nye tendens, at der skal være fri tale i hele Europa, når man tegner et abonnement?

"Nu kender jeg ikke de andre telefirmaers strategier, men det er nok en naturlig udvikling. For os handler det om at give kunderne større frihed til at bruge mobilen. Vi tror, det vil tilfredsstille et stort behov hos de eksisterende kunder og naturligvis tiltrække nye," siger David Engstrøm.

Virksomhedens erhvervsdirektør, Morten Bentzen, forklarer det nye abonnement på denne måde:

"Vi har sørget for at skære alle bekymringer væk, da man eksempelvis som kunde ikke er nødsaget til at tjekke, om man nu er på det rigtige netværk. Det handler om at give kunderne maksimal tryghed, fordi det tillader kunderne at koncentrere sig om de vigtigere ting på forretningsrejsen," siger Morten Bentzen, erhvervskundedirektør hos Telia.

Det koster kunden 299 kroner at tegne et EU Business-abonnement hos Telia.

Læs også:

Teleselskab: Tal frit i hele EU for 199 kroner

Derfor kan roaming-bombe fra telegigant indlede nyt kapløb

Slip for mobil-chok: Danske udbydere giver fast pris på data i udlandet

TDC smider pris-bombe: Ubegrænset mobiltelefoni i 31 lande
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


IT Security 2021

Strategic IT Security 2021 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

22. april 2021 | Læs mere


Premium
Efter vanskeligt år jagter aarhusianske Mjølner nu tocifrede vækstrater: Vil for alvor indtage Sjælland - her er planen
Interview: Efter et corona-plaget år er aarhusianske Mjølner Informatics nu klar til at trykke på speederen. Topchef Brian Gottorp Jeppesen forventer tocifrede vækstrater, der især skal hentes fra det sjællandske marked. Se hans plan for 2021 her.
Computerworld
Næste uge går det løs: Apple inviterer til event på utraditionel vis
Apples store event i næste uge blev afsløret af Siri før tid. Få overblik over, hvad Apple ventes af løfte sløret for.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations.