Telia svarer igen på TDC's prisbombe

Nu går den næste teleleverandør ind i krigen om kunder, der vil have fri tale i hele Europa til en fast månedlig pris.

Det er kun ti dage siden, at TDC kunne fortælle, at virksomheden er klar med fri tale i Europa til et fast månedligt beløb for erhvervskunder.

Den historie kan du læse her: For et fast månedligt beløb kan TDC's erhvervskunder tale frit i mobil i 31 forskellige lande

Allerede nu melder den næste danske teleleverandør sig ind i kampen med et tilbud, der skal matche TDC's udmelding.

Det er Telia, der fra den 17. september ligeledes tilbyder fri tale og fri sms og mms i hele EU til mindre erhvervskunder.

Ikke en direkte reaktion på TDC
I løsningen bliver der tale om fri telefoni både til og fra udlandet til både danske og udenlandske numre, ligesom Telias kunder ikke behøver være opmærksomme på, hvilket netværk de er koblet op på.

Det fortæller Telias pressemand i dag til Computerworld.

Løsningen minder til forveksling om den, TDC netop har lanceret. Er det et direkte svar på konkurrencen?

"Nej, det er ikke et svar på den meddelelse. Det ville vi simpelthen ikke kunne nå," fortæller David Engstrøm, der er pressechef i virksomheden.

"Det er noget, som vi har arbejdet på i lang tid for at få den helt rigtige løsning på plads. At TDC kom først med deres løsning må bero på et tilfælde."

Det er dog næppe en total tilfældighed, at teleleverandørerne er meget begejstrede for erhvervsmarkedet med Europa-dækning til en flad pris.

Tal fra Telias analyseafdeling viser, at over 90 procent af erhvervskunderne har brugt arbejdsmobilen i udlandet inden for det sidste år. Det mest populære land er Sverige efterfulgt af Tyskland, Spanien og Norge.

Det oplyser Telia.

Er det den nye tendens, at der skal være fri tale i hele Europa, når man tegner et abonnement?

"Nu kender jeg ikke de andre telefirmaers strategier, men det er nok en naturlig udvikling. For os handler det om at give kunderne større frihed til at bruge mobilen. Vi tror, det vil tilfredsstille et stort behov hos de eksisterende kunder og naturligvis tiltrække nye," siger David Engstrøm.

Virksomhedens erhvervsdirektør, Morten Bentzen, forklarer det nye abonnement på denne måde:

"Vi har sørget for at skære alle bekymringer væk, da man eksempelvis som kunde ikke er nødsaget til at tjekke, om man nu er på det rigtige netværk. Det handler om at give kunderne maksimal tryghed, fordi det tillader kunderne at koncentrere sig om de vigtigere ting på forretningsrejsen," siger Morten Bentzen, erhvervskundedirektør hos Telia.

Det koster kunden 299 kroner at tegne et EU Business-abonnement hos Telia.

Læs også:

Teleselskab: Tal frit i hele EU for 199 kroner

Derfor kan roaming-bombe fra telegigant indlede nyt kapløb

Slip for mobil-chok: Danske udbydere giver fast pris på data i udlandet

TDC smider pris-bombe: Ubegrænset mobiltelefoni i 31 lande
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér netværket til håndtering af hybrid- og multicloud infrastruktur
I januar 2020 konstaterede Gartner, at cloudcomputing var blevet ”The New Normal” – og op gennem året gjorde Covid-19 det endda helt essentielt at være i stand til at drifte infrastrukturen helt eller delvist fra skyen. Situationen har tvunget virksomheder til hastigt at omstille eller gentænke deres driftsstrategi, og hybride infrastrukturmodeller er nu mere udbredte end nogensinde før. Men mange har også været nødt til at erkende, at den stigende kompleksitet – i særdeleshed på det netværks- og sikkerhedsbaserede felt – stiller helt nye krav til de organisationer, der anvender dem. Denne hvidbog går i dybden med nogle af de mest udbredte udfordringer, som disse transformationsscenarier stiller din organisation overfor. Den giver et solidt bud på, hvordan en netværkshub baseret på Interxion-teknologi gør det muligt at gentænke og optimere netværksinfrastrukturen. Særligt med henblik på at optimere den til at kunne håndtere en hybrid- eller multicloudbaseret infrastruktur.