Artikel top billede

Vigtig Apple-udgivelse til iOS 8 sendt til hjørne i sidste sekund

Apple bremser i sidste øjeblik udsendelsen af det vigtige HealthKit-framework, der ellers skulle udrulles sammen med iOS 8.

Apples ellers længe ventede HealthKit-framework bliver forsinket og kan ikke leveres sammen med iOS 8, der netop nu bliver rullet ud til verdens iPhones.

Problemet: Apple har øjeblikke før lanceringen fundet en bug i frameworket, som dermed ikke kan udsendes til udviklerne.

HealthKit spiller ellers en vigtig rolle i Apples netop udsendte opdatering, iOS 8, som Apple blandt andet benytter sig til at tvangsinstallere sundheds- og firnessapp'en Health på din iPhone.

HealthKit er udvikler-frameworket bag Health-appen.

Det betyder, at udviklerne med HealthKit kan udvikle særlige apps, der retter sig mod Health-app'en - eksempelvis apps, der bygger på forskellige kropsdata og lignende.

Med forsinkelsen bliver dette arbejde sat på stand by allerede inden, at udviklerne er kommet i gang med at kigge på nye ideer til Health-app'en.

Kan udveksle data

Det er ideen, at HealthKit blandt andet kan anvendes til at trække data ind fra både apps og devices - eksempelvis Apples Smartwatch - så de kan anvendes i ny-udviklede apps.

Eksempelvis vil man via HealthKit kunne trække data ud fra en ernæringsapp til eksempelvis trænings-apps, så trænings-app'en ved, hvor mange kalorier brugeren indtager dagligt, ligesom det eksempelvis vil være muligt automatisk at sende blodtryk og lignende, der kan måles via wearable-teknologi til lægen eller lignende.

"Vi arbejder så hurtigt som muligt på at reparere bug'en med en kommende software-opdatering. Vi håber, at vi kan have HealthKit-apps klar ved udgangen af måneden," lyder det i en meddelelse fra Apple.

Flere udviklere havde ellers planlagt at lancere nye versioner af deres apps baseret på HealthKit allerede sammen med frigivelsen af iOS 8, som du kan læse mere om her: Apple til iPhone- og iPad-brugerne: Fjern apps så der er plads til vores iOS 8

Læs også:

Apple til iPhone- og iPad-brugerne: Fjern apps så der er plads til vores iOS 8

Apples plan: En kæmpe-sværm af nye og innovative apps på vej til dig

Derfor er iOS 8 en kæmpe-nyhed for for app-udviklerne

Kan du få iOS 8 - eller er dit Apple-grej forældet?

Her er de vigtige erhvervsfunktioner i iOS 8 til iPhone og iPad

Her er Apples nyheder: Nu skal iOS og Mac'en for alvor flette fingre
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere