Artikel top billede

Ny kæmpe mobil-regning til Odense-borgmester: 41.000 kroner

Odenses borgmester, Anker Boye, fortsætter med sit svimlende mobilforbrug. På femten måneder har han forbrugt for godt 41.000 kroner.

Odenses borgmester Anker Boye (S) har ikke skruet synderligt ned for sit forbrug af mobile tjenester, efter han i 2011 fik en regning på omkring en kvart million kroner for mobil-brug under en ferie i Tyrkiet.

Ifølge Metroxpress har borgmesteren fra foråret 2013 til sommeren 2014 i alt brugt 41.341 kroner på mobildata.

Ifølge avisen har han i et af kvartalerne, som avisen har gennemgået, alene brugt næsten 20.000 kroner på mobildata, selv om kommunen har en fordelagtig aftale med TDC, så prisen for telefoni er meget lavere end for private brugere.

Flere af de øvrige partier i Odenses byråd er utilfredse med Anker Boyes mobilforbrug. De Konservative vil have indført et loft.

Læs også: Odense Kommune: Derfor har Anker Boye igen kunnet oparbejde kæmpe mobil-regning.

Anker Boye kom i søgelyset i foråret, da det viste sig, at han under en ferie i Tyrkiet på blot en enkelt uge havde forbrugt telefoni for 245.000 kroner.

Det kan du læse mere om her: Hovsa: Fynsk borgmester fik mobilregning på 245.000 kroner

Sagen endte med, at parterne indgik forlig.

Læs også: Roaming-skandale griber om sig: Borgmester sagde i sms'er "ja" til kæmperegning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere