Artikel top billede

Ny kæmpe mobil-regning til Odense-borgmester: 41.000 kroner

Odenses borgmester, Anker Boye, fortsætter med sit svimlende mobilforbrug. På femten måneder har han forbrugt for godt 41.000 kroner.

Odenses borgmester Anker Boye (S) har ikke skruet synderligt ned for sit forbrug af mobile tjenester, efter han i 2011 fik en regning på omkring en kvart million kroner for mobil-brug under en ferie i Tyrkiet.

Ifølge Metroxpress har borgmesteren fra foråret 2013 til sommeren 2014 i alt brugt 41.341 kroner på mobildata.

Ifølge avisen har han i et af kvartalerne, som avisen har gennemgået, alene brugt næsten 20.000 kroner på mobildata, selv om kommunen har en fordelagtig aftale med TDC, så prisen for telefoni er meget lavere end for private brugere.

Flere af de øvrige partier i Odenses byråd er utilfredse med Anker Boyes mobilforbrug. De Konservative vil have indført et loft.

Læs også: Odense Kommune: Derfor har Anker Boye igen kunnet oparbejde kæmpe mobil-regning.

Anker Boye kom i søgelyset i foråret, da det viste sig, at han under en ferie i Tyrkiet på blot en enkelt uge havde forbrugt telefoni for 245.000 kroner.

Det kan du læse mere om her: Hovsa: Fynsk borgmester fik mobilregning på 245.000 kroner

Sagen endte med, at parterne indgik forlig.

Læs også: Roaming-skandale griber om sig: Borgmester sagde i sms'er "ja" til kæmperegning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere