Artikel top billede

Telenor fyrer 70 ansatte og lukker danske butikker

Telenor Danmark fyrer 70 ansatte og drejer nøglen om på en række butikker.

Telenor Danmark drejer nøglen om på 13 Telenor-butikker over hele landet. Det kommer til at koste 47 butiks-ansatte deres job.

Hertil kommer, at Telenor opsiger yderligere 23 medarbejdere i organisationen i en stor omstrukturering, der altså i alt kommer til at koste 70 ansatte jobbet.

Det skyldes et ønske om forenkling i en tid, hvor det danske telemarked er præget af voldsom konkurrence.

Under voldsomt pres

Således viser en hel frisk rapport, at den danske telebranche styrtbløder, og at de danske telefirmaers omsætning er under voldsomt pres.

Det kan du læse mere om her: Den danske telebranche bløder: Markant dyk i omsætning og beskæftigelse

Telenor Danmark satte i fjor en større omstrukturering i gang, der sigter mod netop forenkling og flere kunder på færre produkter.

"Arbejdet med at blive radikalt forenklet i vores udbud fortsætter - og i dag tager vi endnu et skridt, i det vi også forenkler vores organisation for at indfri synergi-effekter og skabe en mere handlekraftig organisation," siger Marek Slacik, direktør for Telenor Danmark, i en udsendt pressemeddelelse.

Lukker 13 butikker

De 13 Telenor-butikker, der nu lukkes, ligger alle i nærheden af andre Telenor-butikker.

Efter lukningerne har Telenor 63 butikker tilbage i Danmark.

"Vi vurder løbende vores placeringer i Danmark og prioriterer de butikker, hvor vi har største kundegennemstrømning, genererer mest salg og bedst mulig kan servicere vores kunder," lyder det fra direktøren.

Han peger på, at Telenor er afhængig af at have en effektiv og handlekraftig organisation med den 'benhårde konkurrence på telemarkedet,' der er i Danmark.

De 13 butikker, der nu lukkes, er butikkerne i Frederikshavn,  Herning, Horsensvej i Vejle, Rugvang i Odense, Aabenraa, Hellerup, Hillerød, Waves i Hundige, Ros Torv i Roskilde, Maribo, Næstved, Nykøbing Falster og Viby.

Læs også:

Den danske telebranche bløder: Markant dyk i omsætning og beskæftigelse

Telenors nye våben: Sådan skal ny it-platform bruges

Danskerne brokker sig: Vores teleselskaber er elendige
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere