Artikel top billede

Telenor fyrer 70 ansatte og lukker danske butikker

Telenor Danmark fyrer 70 ansatte og drejer nøglen om på en række butikker.

Telenor Danmark drejer nøglen om på 13 Telenor-butikker over hele landet. Det kommer til at koste 47 butiks-ansatte deres job.

Hertil kommer, at Telenor opsiger yderligere 23 medarbejdere i organisationen i en stor omstrukturering, der altså i alt kommer til at koste 70 ansatte jobbet.

Det skyldes et ønske om forenkling i en tid, hvor det danske telemarked er præget af voldsom konkurrence.

Under voldsomt pres

Således viser en hel frisk rapport, at den danske telebranche styrtbløder, og at de danske telefirmaers omsætning er under voldsomt pres.

Det kan du læse mere om her: Den danske telebranche bløder: Markant dyk i omsætning og beskæftigelse

Telenor Danmark satte i fjor en større omstrukturering i gang, der sigter mod netop forenkling og flere kunder på færre produkter.

"Arbejdet med at blive radikalt forenklet i vores udbud fortsætter - og i dag tager vi endnu et skridt, i det vi også forenkler vores organisation for at indfri synergi-effekter og skabe en mere handlekraftig organisation," siger Marek Slacik, direktør for Telenor Danmark, i en udsendt pressemeddelelse.

Lukker 13 butikker

De 13 Telenor-butikker, der nu lukkes, ligger alle i nærheden af andre Telenor-butikker.

Efter lukningerne har Telenor 63 butikker tilbage i Danmark.

"Vi vurder løbende vores placeringer i Danmark og prioriterer de butikker, hvor vi har største kundegennemstrømning, genererer mest salg og bedst mulig kan servicere vores kunder," lyder det fra direktøren.

Han peger på, at Telenor er afhængig af at have en effektiv og handlekraftig organisation med den 'benhårde konkurrence på telemarkedet,' der er i Danmark.

De 13 butikker, der nu lukkes, er butikkerne i Frederikshavn,  Herning, Horsensvej i Vejle, Rugvang i Odense, Aabenraa, Hellerup, Hillerød, Waves i Hundige, Ros Torv i Roskilde, Maribo, Næstved, Nykøbing Falster og Viby.

Læs også:

Den danske telebranche bløder: Markant dyk i omsætning og beskæftigelse

Telenors nye våben: Sådan skal ny it-platform bruges

Danskerne brokker sig: Vores teleselskaber er elendige
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere