Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Apple måske omsider på vej med løsning på Yosemites Wifi-problemer efter protest-storm

Apple er på trapperne med første større opgradering til OS X Yosemite. Og der er tegn på, at opgraderingen vil indeholde en løsning på de Wifi-problemer, der har ramt mange Yosemite-brugere.

Apple er klar med den første opdatering til Mac OS X Yosemite, som selskabet har sendt ud til en række udviklere, der nu skal teste og gennemgå opdateringen.

Den har fået navnet version 10.10.1 (14B17), fremgår det af Apples website til udviklerne, developer.apple.com, og er indtil videre alene tilgængelig for registrerede Apple-udviklere.

Med opdateringen anmoder Apple i en meget kortfattet besked de pågældende udviklere om især at være opmærksom på tre områder, nemlig Exchange-konti i mail-applikationen, det såkaldte Notifikation Center samt Yosemite-computernes Wifi-forbindelser.

Det er tegn på, at Apple i opdateringen har indarbejdet ændringer og forbedringer på disse tre områder.

Masser af klager

Siden lanceringen af Yosemite-styresystemet for en måneds tid siden, er det væltet ind med klager fra Mac-brugerne over, at det ny-downloadede styresystem kan afbryde computerens Wifi-forbindelse enten helt eller delvist.

Apple er kendt for at være yderst tilbageholdende med oplysninger om brister og problemer i sine produkter.

Ikke desto mindre opfattes anmodningen til udviklerne om at fokusere på at teste Wifi-forbindelsen i beta-udgaven som et tegn på, at Apple omsider har erkendt, at Yosemite indeholder en kodefejl, der kan ramme computernes Wifi-forbindelse.

Indtil videre er der således blevet skrevet 809 indlæg om emnet i debattråden Yosemite Wifi issues i Apples egen debatforum.

Apple har trods sværmen af klager og frustrerede opråb om Wifi-forbindelserne forholdt sig tavs.

Det kan du læse mere om her: Total stilhed fra Apple trods klage-storm over Wifi-problemer i Yosemite

Læs også:

Windows versus Mac OS X: Hvilket styresystem er bedst i 2014?

Sikkerhedsselskab: Der er en alvorlig sårbarhed i Apple-styresystemet OS X Yosemite

Mac-brugerne strømmer mod Yosemite - downloades så hurtigt som aldrig før

Frustrerede Mac-brugere: Nyt Mac OS X Yosemite får Wifi-forbindelsen til at crashe

Prøvekørt: Med Yosemite bliver din Mac smukkere end nogensinde

Nyt Apple-styresystem frigivet i beta: Sådan henter du det
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Undgå nedbrud når der kommer opdateringer til din Dynamics 365
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.