Artikel top billede

Apple måske omsider på vej med løsning på Yosemites Wifi-problemer efter protest-storm

Apple er på trapperne med første større opgradering til OS X Yosemite. Og der er tegn på, at opgraderingen vil indeholde en løsning på de Wifi-problemer, der har ramt mange Yosemite-brugere.

Apple er klar med den første opdatering til Mac OS X Yosemite, som selskabet har sendt ud til en række udviklere, der nu skal teste og gennemgå opdateringen.

Den har fået navnet version 10.10.1 (14B17), fremgår det af Apples website til udviklerne, developer.apple.com, og er indtil videre alene tilgængelig for registrerede Apple-udviklere.

Med opdateringen anmoder Apple i en meget kortfattet besked de pågældende udviklere om især at være opmærksom på tre områder, nemlig Exchange-konti i mail-applikationen, det såkaldte Notifikation Center samt Yosemite-computernes Wifi-forbindelser.

Det er tegn på, at Apple i opdateringen har indarbejdet ændringer og forbedringer på disse tre områder.

Masser af klager

Siden lanceringen af Yosemite-styresystemet for en måneds tid siden, er det væltet ind med klager fra Mac-brugerne over, at det ny-downloadede styresystem kan afbryde computerens Wifi-forbindelse enten helt eller delvist.

Apple er kendt for at være yderst tilbageholdende med oplysninger om brister og problemer i sine produkter.

Ikke desto mindre opfattes anmodningen til udviklerne om at fokusere på at teste Wifi-forbindelsen i beta-udgaven som et tegn på, at Apple omsider har erkendt, at Yosemite indeholder en kodefejl, der kan ramme computernes Wifi-forbindelse.

Indtil videre er der således blevet skrevet 809 indlæg om emnet i debattråden Yosemite Wifi issues i Apples egen debatforum.

Apple har trods sværmen af klager og frustrerede opråb om Wifi-forbindelserne forholdt sig tavs.

Det kan du læse mere om her: Total stilhed fra Apple trods klage-storm over Wifi-problemer i Yosemite

Læs også:

Windows versus Mac OS X: Hvilket styresystem er bedst i 2014?

Sikkerhedsselskab: Der er en alvorlig sårbarhed i Apple-styresystemet OS X Yosemite

Mac-brugerne strømmer mod Yosemite - downloades så hurtigt som aldrig før

Frustrerede Mac-brugere: Nyt Mac OS X Yosemite får Wifi-forbindelsen til at crashe

Prøvekørt: Med Yosemite bliver din Mac smukkere end nogensinde

Nyt Apple-styresystem frigivet i beta: Sådan henter du det
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere