Artikel top billede

Nyt smartwatch får skærm over hele remmen med fleksibel skærm-teknologi

Sony er på trapperne med ny smartwatch, hvor skærmen er over det hele, så brugeren selv kan sammensætte nøjagtigt, hvordan det skal se ud.

Kriseramte Sony kan være på trapperne med et helt nyt smartwatch, som selskabet håber kan revolutionere smartwatch-verdenen, der fortsat er i sin spæde start.

Ideen med det kommende smartwatch er ifølge nyhedsbureauet Bloomberg, at dets skærm skal indbygges i selve remmen via Sonys særlige fleksible skærm-teknologi, der gør det muligt at bygge bøjelige og fleksible skærme.

Dermed vil brugeren kunne ændre urets udseende fuldstændigt efter behov, ligesom det vil blive muligt selv at bestemme nøjagtigt hvilke informationer, uret skal fremvise - og hvor på remmen det skal ske.

Fokus på design

Selv om uret kan lyde vældigt teknologisk avanceret, ligger fokus i udviklingen egentlig på design, lyder det fra Sony.

Det kommende smartwatch udspringer nemlig af en ny, eksperimenterende udviklings-afdeling, som Sony har søsat under navnet 'Business Creation.'

Her lægges vægten på form fremfor funktion samt på hastig bearbejdning af ideer fra selskabets udviklere.

Med udviklings-afdelingen håber Sony på at kunne genskabe en innovations- og udviklingskultur i selskabet, der engang stod bag innovative produkter som eksempelvis Walkman.

I dag er Sony i krise, og selskabet er på mange måder gået i stå.

Det har fornylig eksempelvis trukket sig ud af pc-markedet, mens det langt fra har opnået den ønskede succes på smartphone-markedet.

Det kan du læse mere om her: Pc-producenterne slås på liv og død: De første ofre er faldet.

Sony har allerede et par forskellige smartwatches på gaden, ligesom selskabet står bag et fitness-armbånd.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere