Artikel top billede

Nyt smartwatch får skærm over hele remmen med fleksibel skærm-teknologi

Sony er på trapperne med ny smartwatch, hvor skærmen er over det hele, så brugeren selv kan sammensætte nøjagtigt, hvordan det skal se ud.

Kriseramte Sony kan være på trapperne med et helt nyt smartwatch, som selskabet håber kan revolutionere smartwatch-verdenen, der fortsat er i sin spæde start.

Ideen med det kommende smartwatch er ifølge nyhedsbureauet Bloomberg, at dets skærm skal indbygges i selve remmen via Sonys særlige fleksible skærm-teknologi, der gør det muligt at bygge bøjelige og fleksible skærme.

Dermed vil brugeren kunne ændre urets udseende fuldstændigt efter behov, ligesom det vil blive muligt selv at bestemme nøjagtigt hvilke informationer, uret skal fremvise - og hvor på remmen det skal ske.

Fokus på design

Selv om uret kan lyde vældigt teknologisk avanceret, ligger fokus i udviklingen egentlig på design, lyder det fra Sony.

Det kommende smartwatch udspringer nemlig af en ny, eksperimenterende udviklings-afdeling, som Sony har søsat under navnet 'Business Creation.'

Her lægges vægten på form fremfor funktion samt på hastig bearbejdning af ideer fra selskabets udviklere.

Med udviklings-afdelingen håber Sony på at kunne genskabe en innovations- og udviklingskultur i selskabet, der engang stod bag innovative produkter som eksempelvis Walkman.

I dag er Sony i krise, og selskabet er på mange måder gået i stå.

Det har fornylig eksempelvis trukket sig ud af pc-markedet, mens det langt fra har opnået den ønskede succes på smartphone-markedet.

Det kan du læse mere om her: Pc-producenterne slås på liv og død: De første ofre er faldet.

Sony har allerede et par forskellige smartwatches på gaden, ligesom selskabet står bag et fitness-armbånd.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere