Fortalt til: Jacob Ø. Wittorff

Mennesker i IT

Udgivet 8. december 2014 kl. 09.30
Jeg var til møde hos Amazon i Seattle. Vi skulle indlede et samarbejde med dem om deres nye telefon, Fire Phone, der på det tidspunkt endnu ikke var lanceret.

Jeg sagde til dem: "Jeg går ud fra, at Jeff (Bezos, red.) kommer til mødet?"

Og det er jo nu, at man gerne vil kunne prale lidt og fortælle en god historie.

Men den her historie er faktisk rigtig dårlig. De folk vi samarbejdede med sagde: "Vi har aldrig set Jeff. Men vi har hørt, at han arbejder et sted her i bygningen"

Det var så tæt på, at jeg kom. Det siger noget om, hvor stort det er deroppe hos Amazon.

Vi samarbejder også tæt med Apple, og hos dem er det også ret hierarkisk, så vi har endnu ikke været tæt på Tim Cook eller noget endnu.

Til gengæld har jeg været nede hos dem i deres hovedkvarter på Infinite Loop i Cupertino, hvor jeg mødte Jonathan Ive i kantinen. Det var lidt fedt. Den slags oplevelser er ret sjove, synes jeg.
Heini Zachariassen
Administrerende direktør og stifter, Vivino.

Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan øger du medarbejdertilfredshed og produktivitet
En af de mest effektive måder at øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed med arbejdspladsen er ved at give frit valg mellem Windows eller Mac, når der skal vælges arbejdscomputer. Samtidig mindskes presset på supporten, mens sikkerhedsniveauet højnes. Med en client-as-a-service aftale kan du lade medarbejderne selv træffe valget, men uden at uden at det behøver at være udfordrende eller ressourcekrævende for virksomheden. Eksempelvis kan du lade partneren håndtere alt fra finansiering, leverance, klargøring og implementering til support og lifecycle-management. Læs mere i denne hvidbog.