Artikel top billede

Microsoft giver alle fri adgang til Sway: Det kan du bruge softwaren til

Microsofts Sway-løsning indeholder en række spændende funktioner, når du skal præsentere dine idéer og projekter på tværs af smartphones, tablets og pc'er.

Det skabte en del opsigt, da Microsoft for nogle måneder siden lancerede løsningen Sway Preview, som selskabet har beskrevet som en løsning "til let at skabe og dele polerede, interaktive, web-baserede præsentationer af dine idéer med familien, venner, lærere og kolleger."

"Sway sikrer, at dine kreationer ser fantastiske ud på en hvilken som helst skærm," lyder løftet fra Microsoft, der nu i et blogindlæg meddeler, at Sway er tilgængelig for alle, så det ikke længere kræver en invitation at få adgang til løsningen.

Det kan Sway bruges til

En del af idéen med Sway er, at det skal være lettere at lægge eksempelvis billeder og videoer ind i præsentationerne, ligesom man kan integrere forskellige former for webindhold fra eksempelvis Bing - uden at man skal bekymre sig om de tekniske udfordringer.  

Løsningen findes på Sway.com, og det kræver - ikke overraskende - en Microsoft-konto, når man vil logge ind.

"Sway er selvfølgelig stadig i preview, hviket betyder, at vi stadig ønsker din hjælp til at forme Sways fremtid ved, at du arbejder tæt sammen med os, mens vi fortsætter med at bygge produktet," skriver Microsoft i blogindlægget.  

Microsoft nævner også et par af de konkrete funktioner, der nu bliver føjet til Sway.

Handler om at gøre det simpelt

Det drejer sig blandt andet om muligheden for at fortryde handlinger, ligesom der også er blevet føjet bullets og numre til værktøjslinjen.

Det er funktioner, der naturligvis er standard i software som Word og PowerPoint, men idéen med Sway er at skabe en mere simpel tjeneste, der er bygget på nettets præmisser, og hvor fokus i høj grad også er på at fjerne problemer med eksempelvis formattering. 

"Sways indbyggede design-motor fjerner bøvlet med at formattere dit forskellige indhold ved at integrere dem i et sammenhængende layout."

"Derfra kan du let justere designet så du skaber et 'look and feel', der reflekterer din unikke stil," skriver Microsoft.

Selskabet er også klar med en Sway-app til iPhone - indtil videre er den dog kun tilgængelig i New Zealand og Australien.

Læs også:

Microsofts plan med Office: Disse teknologier skal høste data om dig fra mange kilder

Se en kort introduktion af Sway her:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere