Artikel top billede

Microsoft giver alle fri adgang til Sway: Det kan du bruge softwaren til

Microsofts Sway-løsning indeholder en række spændende funktioner, når du skal præsentere dine idéer og projekter på tværs af smartphones, tablets og pc'er.

Det skabte en del opsigt, da Microsoft for nogle måneder siden lancerede løsningen Sway Preview, som selskabet har beskrevet som en løsning "til let at skabe og dele polerede, interaktive, web-baserede præsentationer af dine idéer med familien, venner, lærere og kolleger."

"Sway sikrer, at dine kreationer ser fantastiske ud på en hvilken som helst skærm," lyder løftet fra Microsoft, der nu i et blogindlæg meddeler, at Sway er tilgængelig for alle, så det ikke længere kræver en invitation at få adgang til løsningen.

Det kan Sway bruges til

En del af idéen med Sway er, at det skal være lettere at lægge eksempelvis billeder og videoer ind i præsentationerne, ligesom man kan integrere forskellige former for webindhold fra eksempelvis Bing - uden at man skal bekymre sig om de tekniske udfordringer.  

Løsningen findes på Sway.com, og det kræver - ikke overraskende - en Microsoft-konto, når man vil logge ind.

"Sway er selvfølgelig stadig i preview, hviket betyder, at vi stadig ønsker din hjælp til at forme Sways fremtid ved, at du arbejder tæt sammen med os, mens vi fortsætter med at bygge produktet," skriver Microsoft i blogindlægget.  

Microsoft nævner også et par af de konkrete funktioner, der nu bliver føjet til Sway.

Handler om at gøre det simpelt

Det drejer sig blandt andet om muligheden for at fortryde handlinger, ligesom der også er blevet føjet bullets og numre til værktøjslinjen.

Det er funktioner, der naturligvis er standard i software som Word og PowerPoint, men idéen med Sway er at skabe en mere simpel tjeneste, der er bygget på nettets præmisser, og hvor fokus i høj grad også er på at fjerne problemer med eksempelvis formattering. 

"Sways indbyggede design-motor fjerner bøvlet med at formattere dit forskellige indhold ved at integrere dem i et sammenhængende layout."

"Derfra kan du let justere designet så du skaber et 'look and feel', der reflekterer din unikke stil," skriver Microsoft.

Selskabet er også klar med en Sway-app til iPhone - indtil videre er den dog kun tilgængelig i New Zealand og Australien.

Læs også:

Microsofts plan med Office: Disse teknologier skal høste data om dig fra mange kilder

Se en kort introduktion af Sway her:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere