Artikel top billede

Danske Endomondo kan være meget tæt på at blive solgt

Den danske app-succes Endomondo kan være tæt på at blive solgt til en af it-branchens giganter.

Selskabet bag den populære danske fitness-app Endomondo er tæt på at blive solgt, skriver Børsen.

Avisen ved ikke, hvem den mulige køber i givet fald vil være, ligesom det er uvist, hvad prisen for selskabet i givet vil lande på. Dog kan den blive 'høj,' vurderer avisen. Og køberen kan være en 'international gigant,' skriver avisen.

Endomondo har 24 millioner brugere, og det kan gøre selskabet interessant for de store it-selskaber, der går op i mange brugere.

Ifølge Børsen har hele Endomondos bestyrelse med blandt andre Preben Damgaard trukket sig 5. januar.

Samtidig har selskabet gennemgået en kapitalforhøjelse, hvor der ifølge Børsen er blevet udstedt aktieoptioner til selskabets ledelse.

De to ting i kombination ses som et tegn på, at salg af selskabet er lige om hjørnet.

Endomondo fik i fjor et overskud på 1,3 millioner kroner.

De traditionelle nøgletal er imidlertid ikke nødvendigvis særligt afgørende, når internet- og app-virksomheder skal sælges. Her er det i stedet andre ting, der tæller.

Det kan du læse mere om her: Derfor kan it-virksomheder uden omsætning være milliarder af kroner værd
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere