Artikel top billede

Din iPhone kan nu bruge Windows via Chrome-browseren

Google har med sin Chrome-browser og en udvidelse længe tilladt, at du kan dele dit skrivebord til en Android-enhed, men nu kommer funktionen også til iOS.

Med en enkel "Web extension", en tilføjelse til din Chrome-browser, kan du se og benytte din Windows-computer fra din telefon.

Der er flere fordele ved remote desktop-systemer, hvad end det er for at slukke din computer, hvis du har glemt dette, eller for at hjælpe din kunde, kollega, kone eller bedstemor fra din egen enhed.

Og nu får iOS-brugerne også lov til at være med. Siden foråret 2014 har Google lovet, at iOS-brugere også skulle få lov til at tilgå deres computer via telefonen. Nu er app'en endelig gået igennem Apples kontrol og er nu tilgængelig på Apples App Store.

Der findes mange andre apps på markedet, som også lover Remote Desktop-egenskaber til din telefon, men ofte er de enten meget dyre, eller også virker de ganske enkelt ikke særlig godt.

Googles løsning er ikke den mest avancerede på markedet, men er uden tvivl en af de letteste at benytte. Og Chrome Remote Desktop kører rimeligt flydende og uden de store forsinkelsesproblemer. Dette kommer selvfølgelig an på forbindelsen - både på din computer og din telefon.

Et par gode alternativer er LogMeIn, Teamviewer eller Microsofts egen Remote Desktop (kræver Windows 8 Pro).

Læs også: 

Glem alt det bærbare: Derfor har du stadig brug for en desktop-pc
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere