Artikel top billede

Din iPhone kan nu bruge Windows via Chrome-browseren

Google har med sin Chrome-browser og en udvidelse længe tilladt, at du kan dele dit skrivebord til en Android-enhed, men nu kommer funktionen også til iOS.

Med en enkel "Web extension", en tilføjelse til din Chrome-browser, kan du se og benytte din Windows-computer fra din telefon.

Der er flere fordele ved remote desktop-systemer, hvad end det er for at slukke din computer, hvis du har glemt dette, eller for at hjælpe din kunde, kollega, kone eller bedstemor fra din egen enhed.

Og nu får iOS-brugerne også lov til at være med. Siden foråret 2014 har Google lovet, at iOS-brugere også skulle få lov til at tilgå deres computer via telefonen. Nu er app'en endelig gået igennem Apples kontrol og er nu tilgængelig på Apples App Store.

Der findes mange andre apps på markedet, som også lover Remote Desktop-egenskaber til din telefon, men ofte er de enten meget dyre, eller også virker de ganske enkelt ikke særlig godt.

Googles løsning er ikke den mest avancerede på markedet, men er uden tvivl en af de letteste at benytte. Og Chrome Remote Desktop kører rimeligt flydende og uden de store forsinkelsesproblemer. Dette kommer selvfølgelig an på forbindelsen - både på din computer og din telefon.

Et par gode alternativer er LogMeIn, Teamviewer eller Microsofts egen Remote Desktop (kræver Windows 8 Pro).

Læs også: 

Glem alt det bærbare: Derfor har du stadig brug for en desktop-pc
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere