Artikel top billede

Din iPhone kan nu bruge Windows via Chrome-browseren

Google har med sin Chrome-browser og en udvidelse længe tilladt, at du kan dele dit skrivebord til en Android-enhed, men nu kommer funktionen også til iOS.

Med en enkel "Web extension", en tilføjelse til din Chrome-browser, kan du se og benytte din Windows-computer fra din telefon.

Der er flere fordele ved remote desktop-systemer, hvad end det er for at slukke din computer, hvis du har glemt dette, eller for at hjælpe din kunde, kollega, kone eller bedstemor fra din egen enhed.

Og nu får iOS-brugerne også lov til at være med. Siden foråret 2014 har Google lovet, at iOS-brugere også skulle få lov til at tilgå deres computer via telefonen. Nu er app'en endelig gået igennem Apples kontrol og er nu tilgængelig på Apples App Store.

Der findes mange andre apps på markedet, som også lover Remote Desktop-egenskaber til din telefon, men ofte er de enten meget dyre, eller også virker de ganske enkelt ikke særlig godt.

Googles løsning er ikke den mest avancerede på markedet, men er uden tvivl en af de letteste at benytte. Og Chrome Remote Desktop kører rimeligt flydende og uden de store forsinkelsesproblemer. Dette kommer selvfølgelig an på forbindelsen - både på din computer og din telefon.

Et par gode alternativer er LogMeIn, Teamviewer eller Microsofts egen Remote Desktop (kræver Windows 8 Pro).

Læs også: 

Glem alt det bærbare: Derfor har du stadig brug for en desktop-pc
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere