BREAKING:Mægtige Itadel solgt: Overtages af IT Relation

Artikel top billede

Fortalt til: Mads Elkær

Mennesker i IT
Udgivet 4. marts 2015 kl. 10.00

For 14 år siden var jeg ansat i en amerikansk iværksætter-virksomhed, hvor jeg var ansvarlig for opbygningen af den europæiske forretning.

Jeg tog derfor ud til kunderne og præsenterede vores produkt, som i bund og grund var en fil-server, printer-server, VPN-opkobling og you-name-produkter i én lille boks.

Vi syntes selv, at teknologien var for vild og tændte voldsomt på den, men det var vanvittigt svært at få nogen ude fra til at synes om vores produkt.

Vores fantastiske teknologi ramte på nogle områder et behov og samtidig ramte den helt ved siden af skiven, fordi vores boks simpelthen kunne for meget på én gang.

Med andre ord forsøgte vi at komme ind af døren hos kunderne med en pakke, der var alt, alt for stor.

Det ene katastrofemøde ude hos kunderne afløste det andet, mens folk rundt om bordet blev helt blanke i øjnene, når jeg fortalte om alt det fantastiske, de kunne med boksen. De var jo kun interesseret i én af funktionerne.

Dengang lærte jeg, at du kan have verdens bedste teknologi, men hvis det ikke siger mennesker af kød og blod noget, så kan det være helt ligegyldigt.

Du skal aldrig udvikle teknologi alene for teknologiens skyld.

Mads Skalbo, dansk landechef for Citrix Systems.


Flere mennesker i IT Om mennesker i itComputerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.