Artikel top billede

Fire fantastiske apps: Sådan holder du styr på nyhederne

Vi har fundet fire gode nyhedslæsere, der kan gøre din arbejdsdag lettere.

De fleste af os følger i et eller andet omfang med i nyhedsstrømmen i løbet af vores arbejdsdag. Men kunsten er at gøre det på en måde, hvor det stjæler så lidt tid fra dit arbejde som muligt.

Derfor har vi fundet fire apps, der kan holder dig på toppen af nyhedsstrømmen med mindst mulig distraktion til følge.

1. Breaking

Appen Breaking er udviklet af de danske app-udviklere Robocat, og det er en slags nyhedslæser til iOS-enheder og Mac-computere.

Men Breaking er ikke en traditionel RSS-læser. Det er et "widget".  

Det vil sige, at du ikke skal åbne appen for at læse nyhederne. I stedet bliver de placeret i din Apple-enheds såkaldte notifikationscenter.

Selve appen bliver kun brugt til at tilføje nye nyhedskilder som eksempelvis Computerworld, Politiken, New York Times eller hvilket andet medie, som du ønsker at abonnere på nyheder fra. 

Det betyder, at du hele tiden får et lynhurtigt overblik over nyhedstrømmen. Du behøver blot at åbne notifikationscenteret på din Mac, iPad eller iPhone. 

Breaking koster 25 kroner til iOS og 39 kroner til Mac og kan købes i Apples App Store. Breaking findes ikke til Android eller Windows Phone.

2. Feedly

Tidligere udgjorde Google Reader guldstandarden inden for nyhedslæsere, men da Google i 2013 trak stikket til den populære tjeneste fik andre nyhedslæsere muligheden for udfylde tomrummet. 

Her viste Feedly sig at være et af de mest populære alternativer. 

Du kan bruge Feedly web-app, som fungerer glimrende i din browser, eller du kan bruge en af Feedlys mange apps til iOS og Android. Det er også muligt at bruge Feedly med en række tredjeparts-apps.

Med Feedly behøver du ikke at abonnere på specifikke nyhedssider, du kan også abonnere på særlige interesse-områder som eksempelvis sport, teknologi eller biler. 

Feedly er gratis i basisudgaven, men Feedly findes også i en pro-udgave med forbedrede søgemuligheder og understøttelse af blandt andet Evernote og Dropbox. Pro-udgaven koster 5 dollar svarende til knap 35 kroner om måneden.

3. Reeder 2

Reeder 2 er en af de bedste nyhedslæser, der findes i Apple-universet i øjeblikket. Den er simpel og minimalistisk og driftsikker. 

Det er en ret traditionel RSS-læser, hvor du kan abonnere på indhold fra diverse medier, men du kan også bruge den som en klient for andre web-baserede nyhedslæsere som eksempelvis Feedly.  

Denne skribent bruger eksempelvis Feedly til at administrere sine RSS-abonneneter, og henter herefter nyhederne ned på Reeder 2 til Mac. Det fungerer perfekt. 

Reeder koster 39 kroner til iOS og 79 kroner til Mac, men findes ikke til Windows eller Android.

4. Flipboard

Appen Flipboard var en af de første apps, der udnyttede iPad'ens evne til at fungere som et digitalt magasin. 

Sidenhen er Flipboard også blevet lanceret til i udgaver til AndroidWindows Phone og iPhone

Men for nylig er Flipboard også kommet i en web-udgave, der er perfekt at have liggende som et åbent faneblad i browseren i løbet af en arbejsdag.  

Med Flipboard kan du vælge at abonnere på en lang række forskellige medier, du kan tilføje rss-feeds eller skabe dit digitale magasin eller abonnere på andre folks magasiner. Det hele er pakket ind i et lækker brugerflade, hvor du kan bladre dig frem som et i rigtigt magasin. 

Det er gratis at bruge Flipboard.

Læs også:

Følg dine julepakker fra webshop til hoveddør med disse geniale apps

Sådan kan du bruge Airplay på din Android-telefon
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere