Artikel top billede

Stor efterspørgsel på dygtige udviklere i Danmark: Her er 8 spændende job

Har du styr på udvikling i .NET, DSP, Java, Business Intelligence, DEV, PHP, NAV og/eller iOS? Så har vi hos Computerworld lavet en lille "teaser" på 8 spændende udvikler stillinger, der lige nu er aktive hos it-jobbank.

Her er 8 spændende udvikler-stillinger: 

Erfaren backend Java-udvikler til Greenwave Systems i Birkerød
Har du styr på at udvikle i Java og ønsker du et job, hvor du får mulighed for at sætte dit eget fingeraftryk på udviklingen af en ny cloud portal, der bruges af store internationale brands?

ditmer A/S i Aarhus søger en "Skarp iOS udvikler til eDagbogen".
Skriver du kode af høj kvalitet og har du min. 4 års erfaring med iOS udvikling, gerne suppleret med andre mobile platforme ? Så er dette måske jobbet for dig. 

DevOps og Backender til Siteimprove i København
Har du lyst til at arbejde med infrastruktur, databaser og udvikle nye features, og har du erfaring med at administrere og udvikle til Oracle?  

Erfaren .NET commerce udvikler til Mediaworkers i Aarhus
Har du et højt kendskab til webudvikling i .NET og C#, har du erfaring med MVC og sætter du en ære i at skrive velstruktureret og læselig kode?

Microsoft Dynamics NAV udviklere til Norroq i Aarhus, Aalborg eller København
Er du en af markedets skrappeste seniorudviklere med erfaring i Microsoft Dynamics NAV og .NET, og vil du udfordres i en organisation med 50 dygtige NAV-konsulenter?

TDC søger en Senior iOS Udvikler til TV
Er ReactiveCocoa, ModelViewViewModel, CocoaPods, Swift, Jenkins og continuous integration en del af dit dagligdags sprog, eller teknologier du gerne arbejde med? Så er dette et job for dig.

Reload søger dygtige PHP udviklere til Frederiksberg
Er du en erfaren PHP-udvikler og vil du "The Drupal-way"? Så vil du her få mulighed for at udvikle nogle af Danmarks største og mest komplekse Drupal-løsninger. 

DSP-udvikler til Forsvarets Efterretningstjeneste i Dragør
Til en nyoprettet stilling i afdelingen for elektronisk indhentning (SIGINT) søger FE en dygtig DSP-udvikler, der vil være med til at udvikle FE´s SIGINT-systemer.

Hvis ikke ovennævnte har udvikler jobs har fanget din interesse, så findes der masser af andre gode muligheder. Lige nu findes der over 140 job indenfor software- og webudvikling hos jobportalen it-jobbank.dk

Alternativt kan du opret et CV samt jobagent, så nye relevante it-jobs der matcher dine it-kompetencer, bliver sendt direkte til din indbakke. Klik og opret dig her.Premium
Microsoft: Slut med at overføre data til USA - garanterer at al data fra EU-kunder fra næste år kan blive i Europa
Det er slut med at sende data over Atlanten for Microsoft, der nu over for alle sine bekymrede kunder med et nyt 'pledge' garanterer, at al europæisk data kan blive i europæiske datacentre og ikke vil blive sendt til USA. Se Microsofts løfte her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.