BREAKING:Københavns Politi har anholdt 34-årig mand for Netcompany-hack - sigtes for afpresning

Artikel top billede

Stor efterspørgsel på dygtige udviklere i Danmark: Her er 8 spændende job

Har du styr på udvikling i .NET, DSP, Java, Business Intelligence, DEV, PHP, NAV og/eller iOS? Så har vi hos Computerworld lavet en lille "teaser" på 8 spændende udvikler stillinger, der lige nu er aktive hos it-jobbank.

Her er 8 spændende udvikler-stillinger: 

Erfaren backend Java-udvikler til Greenwave Systems i Birkerød
Har du styr på at udvikle i Java og ønsker du et job, hvor du får mulighed for at sætte dit eget fingeraftryk på udviklingen af en ny cloud portal, der bruges af store internationale brands?

ditmer A/S i Aarhus søger en "Skarp iOS udvikler til eDagbogen".
Skriver du kode af høj kvalitet og har du min. 4 års erfaring med iOS udvikling, gerne suppleret med andre mobile platforme ? Så er dette måske jobbet for dig. 

DevOps og Backender til Siteimprove i København
Har du lyst til at arbejde med infrastruktur, databaser og udvikle nye features, og har du erfaring med at administrere og udvikle til Oracle?  

Erfaren .NET commerce udvikler til Mediaworkers i Aarhus
Har du et højt kendskab til webudvikling i .NET og C#, har du erfaring med MVC og sætter du en ære i at skrive velstruktureret og læselig kode?

Microsoft Dynamics NAV udviklere til Norroq i Aarhus, Aalborg eller København
Er du en af markedets skrappeste seniorudviklere med erfaring i Microsoft Dynamics NAV og .NET, og vil du udfordres i en organisation med 50 dygtige NAV-konsulenter?

TDC søger en Senior iOS Udvikler til TV
Er ReactiveCocoa, ModelViewViewModel, CocoaPods, Swift, Jenkins og continuous integration en del af dit dagligdags sprog, eller teknologier du gerne arbejde med? Så er dette et job for dig.

Reload søger dygtige PHP udviklere til Frederiksberg
Er du en erfaren PHP-udvikler og vil du "The Drupal-way"? Så vil du her få mulighed for at udvikle nogle af Danmarks største og mest komplekse Drupal-løsninger. 

DSP-udvikler til Forsvarets Efterretningstjeneste i Dragør
Til en nyoprettet stilling i afdelingen for elektronisk indhentning (SIGINT) søger FE en dygtig DSP-udvikler, der vil være med til at udvikle FE´s SIGINT-systemer.

Hvis ikke ovennævnte har udvikler jobs har fanget din interesse, så findes der masser af andre gode muligheder. Lige nu findes der over 140 job indenfor software- og webudvikling hos jobportalen it-jobbank.dk

Alternativt kan du opret et CV samt jobagent, så nye relevante it-jobs der matcher dine it-kompetencer, bliver sendt direkte til din indbakke. Klik og opret dig her.