Stor efterspørgsel på dygtige udviklere i Danmark: Her er 8 spændende job

Har du styr på udvikling i .NET, DSP, Java, Business Intelligence, DEV, PHP, NAV og/eller iOS? Så har vi hos Computerworld lavet en lille "teaser" på 8 spændende udvikler stillinger, der lige nu er aktive hos it-jobbank.

Her er 8 spændende udvikler-stillinger: 

Erfaren backend Java-udvikler til Greenwave Systems i Birkerød
Har du styr på at udvikle i Java og ønsker du et job, hvor du får mulighed for at sætte dit eget fingeraftryk på udviklingen af en ny cloud portal, der bruges af store internationale brands?

ditmer A/S i Aarhus søger en "Skarp iOS udvikler til eDagbogen".
Skriver du kode af høj kvalitet og har du min. 4 års erfaring med iOS udvikling, gerne suppleret med andre mobile platforme ? Så er dette måske jobbet for dig. 

DevOps og Backender til Siteimprove i København
Har du lyst til at arbejde med infrastruktur, databaser og udvikle nye features, og har du erfaring med at administrere og udvikle til Oracle?  

Erfaren .NET commerce udvikler til Mediaworkers i Aarhus
Har du et højt kendskab til webudvikling i .NET og C#, har du erfaring med MVC og sætter du en ære i at skrive velstruktureret og læselig kode?

Microsoft Dynamics NAV udviklere til Norroq i Aarhus, Aalborg eller København
Er du en af markedets skrappeste seniorudviklere med erfaring i Microsoft Dynamics NAV og .NET, og vil du udfordres i en organisation med 50 dygtige NAV-konsulenter?

TDC søger en Senior iOS Udvikler til TV
Er ReactiveCocoa, ModelViewViewModel, CocoaPods, Swift, Jenkins og continuous integration en del af dit dagligdags sprog, eller teknologier du gerne arbejde med? Så er dette et job for dig.

Reload søger dygtige PHP udviklere til Frederiksberg
Er du en erfaren PHP-udvikler og vil du "The Drupal-way"? Så vil du her få mulighed for at udvikle nogle af Danmarks største og mest komplekse Drupal-løsninger. 

DSP-udvikler til Forsvarets Efterretningstjeneste i Dragør
Til en nyoprettet stilling i afdelingen for elektronisk indhentning (SIGINT) søger FE en dygtig DSP-udvikler, der vil være med til at udvikle FE´s SIGINT-systemer.

Hvis ikke ovennævnte har udvikler jobs har fanget din interesse, så findes der masser af andre gode muligheder. Lige nu findes der over 140 job indenfor software- og webudvikling hos jobportalen it-jobbank.dk

Alternativt kan du opret et CV samt jobagent, så nye relevante it-jobs der matcher dine it-kompetencer, bliver sendt direkte til din indbakke. Klik og opret dig her.Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Sådan øger du medarbejdertilfredshed og produktivitet
En af de mest effektive måder at øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed med arbejdspladsen er ved at give frit valg mellem Windows eller Mac, når der skal vælges arbejdscomputer. Samtidig mindskes presset på supporten, mens sikkerhedsniveauet højnes. Med en client-as-a-service aftale kan du lade medarbejderne selv træffe valget, men uden at uden at det behøver at være udfordrende eller ressourcekrævende for virksomheden. Eksempelvis kan du lade partneren håndtere alt fra finansiering, leverance, klargøring og implementering til support og lifecycle-management. Læs mere i denne hvidbog.