500 it-professionelle mødtes til Computerworld Summit 2014 - i år afholdes summit d. 14. april.

Opdateret program: Hør Forsvarets Efterretningstjeneste tale om de største it-trusler lige nu

Når 500 it-professionelle mødes på Computerworld Summit d. 14. april er det blandt andet for at høre Forsvarets Efterretningstjeneste tale om de største trusler mod virksomheder lige nu. Se her hvordan du sikrer dig din gratis billet.

Den 14. april slår Computerworld dørene op for Computerworld Summit 2015 i København. Det er her du får internationale keynotes, diskussioner, oplæg, netværk og debat om innovation, kompleksitet og sikkerhed i it-afdelingen - sammen med 500 andre danske it-professionelle.

Har du ikke allerede sikret dig din gratis billet, så kan du gøre det her - men vent ikke alt for længe, vi er ved at være tæt på udsolgt.

Med lidt over 2 uger til de går løs er vi glade for at kunne bekræfte at chef for Rådgivning & Teleafdelingen i Center for Cybersikkerhed hos Forsvarets Efterretningstjeneste, Poul Thorlacius-Ussing, har sagt ja til at runde dagen af.

Fokus for Poul Thorlacius-Ussing er de aktuelle trusler med danske virksomheder, herunder spionage og virksomhedsspionage - og hvor særligt de såkaldte Advanced Persistent Threat-angreb er øverst på listen.

Læs også: Alle 8 advarsler fra Forsvarets Efterretningstjeneste finder du her.

Ud over Center for Cybersikkerhed kan du også høre mere om sikkerhed fra blandt andet Bitdefender og SMS Passcode - og høre om hvordan du, på sikker vis, kan gøre virksomheden mere mobil fra eksperter som Miracle og Telia.

Dyk dybere ned i en udvalgt teknologi med roundtables
På Summit har du desuden mulighed at dykke endnu dybere ned i en teknologi ved at deltage i en af vores i alt 8 populære roundtables. Læs mere om hvilke roundtables vi tilbyder og hvordan du tilmelder dig her.

Hele dagen indledes af den underholdende og indsigtsfulde TED-speaker Dietmar Dahmen, som sætter fokus på fremtiden for det mobility, som alle taler om (se en video med Dietmar her til venstre) - og i pauserne kan du både se kollegaerne gennem Google Glasses og møde nogle af de aktuelt mest spændende droner.

Du kan se hele programmet for Computerworld Summit 2015 her. Bare husk, at der er få pladser tilbage.

Vi ses på Computerworld Summit 2015.Computerworld
Muligt Apple-kup: Der er tre gode grunde til, at iPhone 12 kan blive usædvanlig billig
Apple løfter sløret for et nyt kuld af smartphones i aften. Der kan komme en mindre prisbombe iblandt dem.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.