Artikel top billede

500 it-professionelle mødtes til Computerworld Summit 2014 - i år afholdes summit d. 14. april.

Opdateret program: Hør Forsvarets Efterretningstjeneste tale om de største it-trusler lige nu

Når 500 it-professionelle mødes på Computerworld Summit d. 14. april er det blandt andet for at høre Forsvarets Efterretningstjeneste tale om de største trusler mod virksomheder lige nu. Se her hvordan du sikrer dig din gratis billet.

Den 14. april slår Computerworld dørene op for Computerworld Summit 2015 i København. Det er her du får internationale keynotes, diskussioner, oplæg, netværk og debat om innovation, kompleksitet og sikkerhed i it-afdelingen - sammen med 500 andre danske it-professionelle.

Har du ikke allerede sikret dig din gratis billet, så kan du gøre det her - men vent ikke alt for længe, vi er ved at være tæt på udsolgt.

Med lidt over 2 uger til de går løs er vi glade for at kunne bekræfte at chef for Rådgivning & Teleafdelingen i Center for Cybersikkerhed hos Forsvarets Efterretningstjeneste, Poul Thorlacius-Ussing, har sagt ja til at runde dagen af.

Fokus for Poul Thorlacius-Ussing er de aktuelle trusler med danske virksomheder, herunder spionage og virksomhedsspionage - og hvor særligt de såkaldte Advanced Persistent Threat-angreb er øverst på listen.

Læs også: Alle 8 advarsler fra Forsvarets Efterretningstjeneste finder du her.

Ud over Center for Cybersikkerhed kan du også høre mere om sikkerhed fra blandt andet Bitdefender og SMS Passcode - og høre om hvordan du, på sikker vis, kan gøre virksomheden mere mobil fra eksperter som Miracle og Telia.

Dyk dybere ned i en udvalgt teknologi med roundtables

På Summit har du desuden mulighed at dykke endnu dybere ned i en teknologi ved at deltage i en af vores i alt 8 populære roundtables. Læs mere om hvilke roundtables vi tilbyder og hvordan du tilmelder dig her.

Hele dagen indledes af den underholdende og indsigtsfulde TED-speaker Dietmar Dahmen, som sætter fokus på fremtiden for det mobility, som alle taler om (se en video med Dietmar her til venstre) - og i pauserne kan du både se kollegaerne gennem Google Glasses og møde nogle af de aktuelt mest spændende droner.

Du kan se hele programmet for Computerworld Summit 2015 her. Bare husk, at der er få pladser tilbage.

Vi ses på Computerworld Summit 2015.