Artikel top billede

Fik du det hele med? Her er alle højdepunkterne fra Computerworld Summit 2015

Masser af it-snak, en speed-snakkende punker og verdens sejeste ultraløber. Her er alle højdepunkterne fra en af Danmarks største it-begivenheder for it-professionelle i 2015.

For anden gang sparkede 500 deltagere i går døren dørene ind til Computerworld Summit for i fællesskab at blive klogere på digital innovation og de nyeste it-trends, men også på it-driften og ikke mindst it-sikkerheden.

Der var blandt andet besøg af den internationale TED-speaker Dietmar Dahmen, et væld af danske eksperter og en sikkerhedssnak om daglige udfordringer og ansvar fra Forsvarets Center for Cybersikkerhed.

Ud over et hårdtpakket fagligt program fra et bredt udsnit af den danske it-verden var der på den mere kulørte side også plads til en speed-snakkende punker, med stor indsigt i den digitale verden og dens potentiale og en opsang om ordentlige søvnvaner for at holde dampen oppe i en travl hverdag fra verdensrekordholderen i verdens hårdeste ekstremløb, der løber af stablen i en af klodens mest øde og kolde egne.

Vi har samlet en håndfuld af dagens bedste oplevelser, som de kan se eller gense her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til næste år.Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.