Artikel top billede

Fik du det hele med? Her er alle højdepunkterne fra Computerworld Summit 2015

Masser af it-snak, en speed-snakkende punker og verdens sejeste ultraløber. Her er alle højdepunkterne fra en af Danmarks største it-begivenheder for it-professionelle i 2015.

For anden gang sparkede 500 deltagere i går døren dørene ind til Computerworld Summit for i fællesskab at blive klogere på digital innovation og de nyeste it-trends, men også på it-driften og ikke mindst it-sikkerheden.

Der var blandt andet besøg af den internationale TED-speaker Dietmar Dahmen, et væld af danske eksperter og en sikkerhedssnak om daglige udfordringer og ansvar fra Forsvarets Center for Cybersikkerhed.

Ud over et hårdtpakket fagligt program fra et bredt udsnit af den danske it-verden var der på den mere kulørte side også plads til en speed-snakkende punker, med stor indsigt i den digitale verden og dens potentiale og en opsang om ordentlige søvnvaner for at holde dampen oppe i en travl hverdag fra verdensrekordholderen i verdens hårdeste ekstremløb, der løber af stablen i en af klodens mest øde og kolde egne.

Vi har samlet en håndfuld af dagens bedste oplevelser, som de kan se eller gense her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til næste år.