Artikel top billede

Fortalt til: Dan Jensen

Mennesker i IT
Udgivet 20. april 2015 kl. 10.32

Mit livs vigtigste møde fandt sted hos Miracle for et par år siden, hvor jeg havde hævet hele min pensionsopsparing for at satse 100 procent på mit nystartede firma, ITvagt ApS.

På det tidspunkt var der penge tilbage til tre måneder.

Jeg kommer fra en bagggrund som system-administrator, og der er altså et stykke vej fra den baggrund til at være direktør og sælger. Jeg har været igennem en hård læringsproces, hvor jeg for eksempel på det tidspunkt havde ringet til mere end 300 virksomheder for at præsentere mig.

Så ringede Lenn Mikkelsen fra Miracle for at arrangere et møde.

Det er jo altid sådan, at jo mere, man gerne vil noget, jo mere nervøs og spændt på situationen bliver man, så jeg vurderede det var bedst i første omgang at sende min ven og tidligere kollega, Michael Nielsen, for at opnå det bedst mulige resultat ved det første møde med Lenn Mikkelsen.

Jeg tog så efterfølgende derud for at underskrive kontrakten, som altså dermed blev ITvagt's allerførste ordre.

På vej hjem i bilen var jeg simpelthen bare ovenud lykkelig, og jeg fik faktisk en tåre i øjet af stolthed og glæde over, at den nu endelig var hjemme og over, at hele drømmen om at være iværksætter og starte noget op faktisk kunne lade sig gøre.

Mødet med Lenn Mikkelsen betød, at firmaet kom godt fra start, og den tillid og forståelse af situationen, som vi blev mødt med, har gjort, at tingene er gået, som vi håbede på.

I dag har Miracle været kunder i to år, og Lenn Mikkelsen er blevet en god sparringspartner.

Jeg kan ikke udtale mig om, hvor mange kunder, ITvagt har i dag, men dagligt hjælper vi Miracle, ProActive og Basecare med nogle af deres kunder, og vores 24/7 løsninger anvendes af blandt andre en større dansk bank, Siemens og Hjemmeværnet. Vi er seks personer inde over i dag. Folkene er ikke fastansatte, men trækkes ind efter behov.

Jeg har levet af firmaet i det seneste halvandet års tid. Men jeg er altså ikke begyndt at betale penge tilbage til min pensionsordning endnu, for jeg lægger alle pengene til firmaets udvikling og til min sælger.

Det er Lenn Mikkelsens skyld, at jeg i dag kan arbejde med det, som jeg synes er det sjoveste i hele verden, og på den måde er han nok den it-person, der har haft størst betydning for mig, for uden ham havde jeg sandsynligvis måtte lukke firmaet efter de tre måneder.

Moralen er, at man skal gøre det, som man tror på og elsker at lave, og man skal springe ud i det.

I mit tilfælde gik det i hvert fald, som det skulle, selv om det var på et hængende hår. Nu er situationen heldigvis en anden. ITvagt er på sikker grund og har masser af udvikling i sigte.

Peter Lenler, administrerende direktør, Itvagt.dk


Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Stor regnskabsuge i vente: Dette skal du holde øje med, når it-giganterne aflægger regnskaber
Der er en stor regnskabsuge i vente. I de kommende dage vil Microsoft, Apple, Alphabet, Amazom og Facebook løfter sløre for deres regnskaber og forventninger til efteråret.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.