Artikel top billede

Samsung presser sig frem: S6 og S6 Edge sælger over al forventning

Efter en nedadgående rejse for Samsung de seneste år har Samsung nu noget at glæde sig over. I hvert fald sælger S6-serien over al forventning.

Samsung har haft modvind den seneste tid med faldende markedsandele, salgstal og branding - specielt efter sidste års lidt fejlslående S5-lancering.

Ja faktisk endte fjerde kvartal i 2014 med et fald på 37 procent i driftsindtjeningen.

Men nu ser det faktisk ud til, at det har vendt sig efter lanceringen af S6 og S6 Edge. Og over al forventing.

Læs vores anmeldelse af S6 Edge her: Test: Samsung Galaxy S6 Edge er en Samsung-telefon, som faktisk er flot - og hurtig

Flere sydkoreanske medier - Samsungs hjemland - fortæller, at Samsung forventer at have solgt over 10 millioner Galaxy S6 og S6 ved begyndelsen af maj.  

Samsung har ikke selv udleveret salgstal, men medierne fortæller, at insider-kilder fortæller, at specielt S6 Edge sælger i langt større mængder end forventet.

Alene i Sydkorea var pre-orders på telefonerne oppe på 300.000 enheder. Stadig langt fra en lignende lancering fra Apple, men stadig mere end nogen anden Galaxy-telefon tidligere.

Flere millioner telefoner flere

Et analysefirma, KGI, har kigget på Samsung S6-salget og vurderer, at Samsung selv er taget på sengen vedrørende den store interesse i telefonen. Specielt igen på S6 Edge, som ser ud til at stå for cirka 50 procent af de solgte S6-telefoner.

KGI forventer også, at Samsung kommer til at sælge 50 procent flere smartphones i løbet af 2015 fra 35-40 millioner til 50-55 millioner.

JK Shin, Samsungs mobilchef, har dog allerede været ude og sige, at imens det overraskende store salg er en glædelig overraskelse, så kommer Samsung snart til at kæmpe med at få produceret nok S6 Edge-telefoner på grund af den specielle buede skærm.

Læs også:

Samsung blæser stor-offensiv i gang: Vil have erhvervslivet til at bruge Samsung-telefoner

Det er ikke kun hos Samsung, at salget skaber opmærksomhed.

Ifølge flere medier er Apple en smule bange for, at det store fokus på Samsungs egne produkter kan tage noget af arbejdsstyrken fra at producere de kommende A9-chips.

Det er processorer, som højst sandsynlig vil være at finde i de kommende iPhones til efteråret.

Læs også:

Jorden brænder under Samsung: Salg af Galaxy S5 er slået fejl - er der en plan?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere