BREAKING:Københavns Politi har anholdt 34-årig mand for Netcompany-læk - varetægtsfængsles i fire uger

Artikel top billede

Samsung presser sig frem: S6 og S6 Edge sælger over al forventning

Efter en nedadgående rejse for Samsung de seneste år har Samsung nu noget at glæde sig over. I hvert fald sælger S6-serien over al forventning.

Samsung har haft modvind den seneste tid med faldende markedsandele, salgstal og branding - specielt efter sidste års lidt fejlslående S5-lancering.

Ja faktisk endte fjerde kvartal i 2014 med et fald på 37 procent i driftsindtjeningen.

Men nu ser det faktisk ud til, at det har vendt sig efter lanceringen af S6 og S6 Edge. Og over al forventing.

Læs vores anmeldelse af S6 Edge her: Test: Samsung Galaxy S6 Edge er en Samsung-telefon, som faktisk er flot - og hurtig

Flere sydkoreanske medier - Samsungs hjemland - fortæller, at Samsung forventer at have solgt over 10 millioner Galaxy S6 og S6 ved begyndelsen af maj.  

Samsung har ikke selv udleveret salgstal, men medierne fortæller, at insider-kilder fortæller, at specielt S6 Edge sælger i langt større mængder end forventet.

Alene i Sydkorea var pre-orders på telefonerne oppe på 300.000 enheder. Stadig langt fra en lignende lancering fra Apple, men stadig mere end nogen anden Galaxy-telefon tidligere.

Flere millioner telefoner flere

Et analysefirma, KGI, har kigget på Samsung S6-salget og vurderer, at Samsung selv er taget på sengen vedrørende den store interesse i telefonen. Specielt igen på S6 Edge, som ser ud til at stå for cirka 50 procent af de solgte S6-telefoner.

KGI forventer også, at Samsung kommer til at sælge 50 procent flere smartphones i løbet af 2015 fra 35-40 millioner til 50-55 millioner.

JK Shin, Samsungs mobilchef, har dog allerede været ude og sige, at imens det overraskende store salg er en glædelig overraskelse, så kommer Samsung snart til at kæmpe med at få produceret nok S6 Edge-telefoner på grund af den specielle buede skærm.

Læs også:

Samsung blæser stor-offensiv i gang: Vil have erhvervslivet til at bruge Samsung-telefoner

Det er ikke kun hos Samsung, at salget skaber opmærksomhed.

Ifølge flere medier er Apple en smule bange for, at det store fokus på Samsungs egne produkter kan tage noget af arbejdsstyrken fra at producere de kommende A9-chips.

Det er processorer, som højst sandsynlig vil være at finde i de kommende iPhones til efteråret.

Læs også:

Jorden brænder under Samsung: Salg af Galaxy S5 er slået fejl - er der en plan?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere