Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Pensionskasse for 10.000 TDC-ansatte kæmper for at få tabte penge tilbage

Pensionskassen for 10.000 tidligere og nuværende TDC-ansatte er blevet rodet ind i et stort bankkrak i Portugal, som kan ende med at koste kassen betydeligt beløb.

Pensionkassen for 10.000 tidligere og nuværende TDC-ansatte, TDC Pensionkasse, er blevet rodet ind i et kæmpe-krak i den portugisiske bank-sektor, som står til at koste pensionskassen et betydeligt beløb.

Ifølge Børsen udlånte pensionskassen i sommeren 2014 nemlig 100 millioner dollar til den portugisiske bank Banco Espirito Santo.

En måned efter gik banken konkurs.

TDC Pensionkasse sagsøger nu ifølge Børsen sammen med 12 andre investorer den portugisiske centralbank for at få pengene tilbage.

Pensionskassens investeringsdirektør, Flemming Jacobsen, siger til avisen, at centralbankens ageren har været helt uforudsigelig.

"Vi er forundrede over, at en investering i et EU-land kan ende på denne måde," siger han til Børsen.

Han fortæller, at sagen under alle omstændigheder ikke vil have nogen betydning for pensionskassen, som ifølge ham har en 'solid kapitalbase."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere