Artikel top billede

Pensionskasse for 10.000 TDC-ansatte kæmper for at få tabte penge tilbage

Pensionskassen for 10.000 tidligere og nuværende TDC-ansatte er blevet rodet ind i et stort bankkrak i Portugal, som kan ende med at koste kassen betydeligt beløb.

Pensionkassen for 10.000 tidligere og nuværende TDC-ansatte, TDC Pensionkasse, er blevet rodet ind i et kæmpe-krak i den portugisiske bank-sektor, som står til at koste pensionskassen et betydeligt beløb.

Ifølge Børsen udlånte pensionskassen i sommeren 2014 nemlig 100 millioner dollar til den portugisiske bank Banco Espirito Santo.

En måned efter gik banken konkurs.

TDC Pensionkasse sagsøger nu ifølge Børsen sammen med 12 andre investorer den portugisiske centralbank for at få pengene tilbage.

Pensionskassens investeringsdirektør, Flemming Jacobsen, siger til avisen, at centralbankens ageren har været helt uforudsigelig.

"Vi er forundrede over, at en investering i et EU-land kan ende på denne måde," siger han til Børsen.

Han fortæller, at sagen under alle omstændigheder ikke vil have nogen betydning for pensionskassen, som ifølge ham har en 'solid kapitalbase."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere