Artikel top billede

Lanceringsdato lækket: Du får Windows 10 om få måneder

Ved en telefonkonference om AMD's kvartalsregnskab kom AMD's CEO til at tale over sig, og dermed har hun afsløret, hvornår vi får fingrene i Windows 10.

Microsoft lancerer Windows 10 i slutningen af juli.

Det er i hvert fald, hvad AMD's CEO, Lisa Su, kom til at sige ved en telefonkonference om AMD's kvartalsregnskab.

Til et spørgsmål vedrørende AMD's investeringsplaner kom det frem, at AMD ser markedet an - "specielt omkring Windows 10's lancering i slutningen af juli".

Specielt Windows 10's effekt på "back-to-school"-sæsonen ser AMD med spænding.

Microsoft har tidligere fortalt, at Windows 10 vil blive lanceret i sommeren 2015, men nu har vi altså fået kortet de tre måneder ned til "slut juli".

Læs også: Tre vigtige facts om Windows 10: Det skal du vide om det nye styresystem

Selv om man altid skal tage lækager og andre af den slags uofficielle og ubekræftede oplysninger med et gran salt, så er AMD en af Microsofts tætteste partnere, som uden tvivl arbejder hårdt på at få hardware klar til lancering af Windows 10.

Du kan nu afprøve Windows 10 i en Techical Preview-version, som blandt andet indeholder "Project Spartan", Microsofts nye browser, og Cortana, en elektronisk assistent på linje med Apples Siri.

Det forventes, at Microsoft kommer med en endelig lanceringsdato for Windows 10 om lige under to uger, hvor Microsofts udviklerkonference, Build, løber af stablen i San Francisco.

Det vil formodentligt også være her, at vi hører mere om Microsofts holografiske projekt, HoloLens, og tidspunktet, hvor "Project Spartan" får sig et rigtigt navn.

Læs også: Total forvirring om gratis Windows 10: Nu kommer alle undtagelserne

Historien kommer via The Verge og en transkribering af AMD's konference-call kan læses her.

Læs mere: "Gratis" Windows 10 nærmer sig: Og det kan blive dyrt for virksomhederne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.