Artikel top billede

Lanceringsdato lækket: Du får Windows 10 om få måneder

Ved en telefonkonference om AMD's kvartalsregnskab kom AMD's CEO til at tale over sig, og dermed har hun afsløret, hvornår vi får fingrene i Windows 10.

Microsoft lancerer Windows 10 i slutningen af juli.

Det er i hvert fald, hvad AMD's CEO, Lisa Su, kom til at sige ved en telefonkonference om AMD's kvartalsregnskab.

Til et spørgsmål vedrørende AMD's investeringsplaner kom det frem, at AMD ser markedet an - "specielt omkring Windows 10's lancering i slutningen af juli".

Specielt Windows 10's effekt på "back-to-school"-sæsonen ser AMD med spænding.

Microsoft har tidligere fortalt, at Windows 10 vil blive lanceret i sommeren 2015, men nu har vi altså fået kortet de tre måneder ned til "slut juli".

Læs også: Tre vigtige facts om Windows 10: Det skal du vide om det nye styresystem

Selv om man altid skal tage lækager og andre af den slags uofficielle og ubekræftede oplysninger med et gran salt, så er AMD en af Microsofts tætteste partnere, som uden tvivl arbejder hårdt på at få hardware klar til lancering af Windows 10.

Du kan nu afprøve Windows 10 i en Techical Preview-version, som blandt andet indeholder "Project Spartan", Microsofts nye browser, og Cortana, en elektronisk assistent på linje med Apples Siri.

Det forventes, at Microsoft kommer med en endelig lanceringsdato for Windows 10 om lige under to uger, hvor Microsofts udviklerkonference, Build, løber af stablen i San Francisco.

Det vil formodentligt også være her, at vi hører mere om Microsofts holografiske projekt, HoloLens, og tidspunktet, hvor "Project Spartan" får sig et rigtigt navn.

Læs også: Total forvirring om gratis Windows 10: Nu kommer alle undtagelserne

Historien kommer via The Verge og en transkribering af AMD's konference-call kan læses her.

Læs mere: "Gratis" Windows 10 nærmer sig: Og det kan blive dyrt for virksomhederne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere