Artikel top billede

Lanceringsdato lækket: Du får Windows 10 om få måneder

Ved en telefonkonference om AMD's kvartalsregnskab kom AMD's CEO til at tale over sig, og dermed har hun afsløret, hvornår vi får fingrene i Windows 10.

Microsoft lancerer Windows 10 i slutningen af juli.

Det er i hvert fald, hvad AMD's CEO, Lisa Su, kom til at sige ved en telefonkonference om AMD's kvartalsregnskab.

Til et spørgsmål vedrørende AMD's investeringsplaner kom det frem, at AMD ser markedet an - "specielt omkring Windows 10's lancering i slutningen af juli".

Specielt Windows 10's effekt på "back-to-school"-sæsonen ser AMD med spænding.

Microsoft har tidligere fortalt, at Windows 10 vil blive lanceret i sommeren 2015, men nu har vi altså fået kortet de tre måneder ned til "slut juli".

Læs også: Tre vigtige facts om Windows 10: Det skal du vide om det nye styresystem

Selv om man altid skal tage lækager og andre af den slags uofficielle og ubekræftede oplysninger med et gran salt, så er AMD en af Microsofts tætteste partnere, som uden tvivl arbejder hårdt på at få hardware klar til lancering af Windows 10.

Du kan nu afprøve Windows 10 i en Techical Preview-version, som blandt andet indeholder "Project Spartan", Microsofts nye browser, og Cortana, en elektronisk assistent på linje med Apples Siri.

Det forventes, at Microsoft kommer med en endelig lanceringsdato for Windows 10 om lige under to uger, hvor Microsofts udviklerkonference, Build, løber af stablen i San Francisco.

Det vil formodentligt også være her, at vi hører mere om Microsofts holografiske projekt, HoloLens, og tidspunktet, hvor "Project Spartan" får sig et rigtigt navn.

Læs også: Total forvirring om gratis Windows 10: Nu kommer alle undtagelserne

Historien kommer via The Verge og en transkribering af AMD's konference-call kan læses her.

Læs mere: "Gratis" Windows 10 nærmer sig: Og det kan blive dyrt for virksomhederne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere