Så er den gal med TDC Play igen: Server gået i selvsving

En server i selvsving sender TDC Play i hegnet for brugere, der anvender Windows Media Player.

I weekenden har TDC igen haft problemer med firmaets musikløsning, der hedder Play.

Computerworld har i den forbindelse modtaget mail fra brugere, der ikke har haft adgang til at downloade nye musiknumre og afspille dem med Windows Media Player uden at modtage en meddelelse om: "Error contacting lic server: null."

TDC erkender da også, at der har været problemer.

"Det er korrekt at kunder, der har forsøgt at afspille downloadet musik, har fået en fejlmelding. Årsagen er, at den server, der udsteder licenser til afspilning af musik via Windows Media Player i Windows 8, oplevede en fejl," fortæller Camilla Sebelius, der er kommunikationsrådgiver i TDC.

Hvor længe har det stået på?

"Det har været et problem weekenden over, men efter mine oplysninger har det ikke varet længere end det. Fra fredag til mandag eftermiddag."

Hvad gik galt?

"En server var gået i selvsving, men efter serveren blev genstartet, er fejlen nu rettet. Vi beklager selvfølgelig meget til vores kunder, at denne funktion ikke har virket i de seneste dage."

Så nu er der ikke problemer med Media Player og Play længere?

"Ja, det er den melding, som jeg har fået," lyder det fra TDC's presseafdeling.

Play på standby
Det er ikke første gang, der har været fejl på Play-tjenesten.

I marts havde TDC flyttet musikken over på en ny platform, men selve verificeringsprocessen pegede i lang tid over på den gamle platform.

Derved kunne brugerne ikke afspille musik.

Det kan du læse mere om her: Brugerne raser: TDC peger sin musiktjeneste mod forkerte servere

Læs også:

Carstens Dillings trepunktsplan: Nu skal kundeflugt fra TDC stoppes

Medier: Apple lancerer streaming musik-tjeneste til juni
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hvad skal der til for at opgradere fra Dynamics AX til 365?
En del virksomheder står - eller vil snart stå - over for et vigtigt valg. Skal vi opgradere fra Microsoft Dynamics AX til 365? I denne folder kan du se, hvordan du får det bedste beslutningsgrundlag med en struktureret proces for at analysere, klassificere og afveje alle de vigtige aspekter. DU FÅR BLANDT ANDET SVAR PÅ DISSE SPØRGSMÅL: • Hvorfor er forarbejdet vigtigt? • Hvilke områder skal afdækkes? • Hvordan kommer jeg i gang?