Så er den gal med TDC Play igen: Server gået i selvsving

En server i selvsving sender TDC Play i hegnet for brugere, der anvender Windows Media Player.

I weekenden har TDC igen haft problemer med firmaets musikløsning, der hedder Play.

Computerworld har i den forbindelse modtaget mail fra brugere, der ikke har haft adgang til at downloade nye musiknumre og afspille dem med Windows Media Player uden at modtage en meddelelse om: "Error contacting lic server: null."

TDC erkender da også, at der har været problemer.

"Det er korrekt at kunder, der har forsøgt at afspille downloadet musik, har fået en fejlmelding. Årsagen er, at den server, der udsteder licenser til afspilning af musik via Windows Media Player i Windows 8, oplevede en fejl," fortæller Camilla Sebelius, der er kommunikationsrådgiver i TDC.

Hvor længe har det stået på?

"Det har været et problem weekenden over, men efter mine oplysninger har det ikke varet længere end det. Fra fredag til mandag eftermiddag."

Hvad gik galt?

"En server var gået i selvsving, men efter serveren blev genstartet, er fejlen nu rettet. Vi beklager selvfølgelig meget til vores kunder, at denne funktion ikke har virket i de seneste dage."

Så nu er der ikke problemer med Media Player og Play længere?

"Ja, det er den melding, som jeg har fået," lyder det fra TDC's presseafdeling.

Play på standby
Det er ikke første gang, der har været fejl på Play-tjenesten.

I marts havde TDC flyttet musikken over på en ny platform, men selve verificeringsprocessen pegede i lang tid over på den gamle platform.

Derved kunne brugerne ikke afspille musik.

Det kan du læse mere om her: Brugerne raser: TDC peger sin musiktjeneste mod forkerte servere

Læs også:

Carstens Dillings trepunktsplan: Nu skal kundeflugt fra TDC stoppes

Medier: Apple lancerer streaming musik-tjeneste til juni
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere


Bedre EDI til SAP

Mød førende danske virksomheder, der alle bruger SAP, og hør hvordan de har tacklet komplekse forretningsudfordringer med EDI. Lær af erfaringer fra Lemvigh-Müller og BESTSELLER, få INVIXO’s 5 skridt til bedre EDI, og hør om SAP’s seneste, massive satsning på deres integrationsplatform.

27. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Grundfos fyrer to-cifret antal it-medarbejdere i stor omstrukturering
Den store fyringsrunde i Grundfos i september har fået konsekvenser for selskabets it-afdeling, der bliver beskåret. Et to-cifret antal it-medarbejdere er blevet opsagt.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan grundlægger du en datacenterstrategi
Covid-19 understregede behovet for at kunne administrere datacentret på afstand – og for at lade virksomhedens øvrige medarbejdere løse endnu flere opgaver hjemmefra. Det har givet en lang række erfaringer, som kan komme din organisation til gavn på jeres videre digitale rejse. Herunder om, hvordan man optimerer forbindelsen mellem applikationer og data – og om, hvordan man målrettet placerer specifikke workloads, hvor det giver den største forretningsmæssige værdi. Det kan du læse meget mere om i denne hvidbog.