Artikel top billede

Så er den gal med TDC Play igen: Server gået i selvsving

En server i selvsving sender TDC Play i hegnet for brugere, der anvender Windows Media Player.

I weekenden har TDC igen haft problemer med firmaets musikløsning, der hedder Play.

Computerworld har i den forbindelse modtaget mail fra brugere, der ikke har haft adgang til at downloade nye musiknumre og afspille dem med Windows Media Player uden at modtage en meddelelse om: "Error contacting lic server: null."

TDC erkender da også, at der har været problemer.

"Det er korrekt at kunder, der har forsøgt at afspille downloadet musik, har fået en fejlmelding. Årsagen er, at den server, der udsteder licenser til afspilning af musik via Windows Media Player i Windows 8, oplevede en fejl," fortæller Camilla Sebelius, der er kommunikationsrådgiver i TDC.

Hvor længe har det stået på?

"Det har været et problem weekenden over, men efter mine oplysninger har det ikke varet længere end det. Fra fredag til mandag eftermiddag."

Hvad gik galt?

"En server var gået i selvsving, men efter serveren blev genstartet, er fejlen nu rettet. Vi beklager selvfølgelig meget til vores kunder, at denne funktion ikke har virket i de seneste dage."

Så nu er der ikke problemer med Media Player og Play længere?

"Ja, det er den melding, som jeg har fået," lyder det fra TDC's presseafdeling.

Play på standby

Det er ikke første gang, der har været fejl på Play-tjenesten.

I marts havde TDC flyttet musikken over på en ny platform, men selve verificeringsprocessen pegede i lang tid over på den gamle platform.

Derved kunne brugerne ikke afspille musik.

Det kan du læse mere om her: Brugerne raser: TDC peger sin musiktjeneste mod forkerte servere

Læs også:

Carstens Dillings trepunktsplan: Nu skal kundeflugt fra TDC stoppes

Medier: Apple lancerer streaming musik-tjeneste til juni
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere