BREAKING:Preben Damgaard er død

Artikel top billede

Medier: Apple lancerer streaming musik-tjeneste til juni

Apple står til at lancere en helt ny musik-tjeneste til sommer. Og prisen står til at blive lav.

Apple vil ifølge flere medier lancere en helt nyt version af musik-tjenesten iTunes til juni.

Den nye tjeneste vil blive en abonnements-baseret streaming-tjeneste i samme stil som Spotify og lignende, hvor man får et månedligt beløb frit vil kunne forbruge musik.

I dag er iTunes bygget på, at brugerne køber musiknumre eller albums stykvis.

Forbrugerne siver

Det har været en fed forretning for Apple, der var blandt de allerførste til at se, at online-forbrugerne godt ville betale for musik på nettet, hvis blot de kunne få adgang til (næsten) det hele.

Sådan er det fortsat, men forbrugs-mønstrene har ændret sig fra køb af albums til, at forbrugerne forventer, at de kan streame musik døgnet rundt for et fast beløb.

Den udvikling kan Apple mærke på pengepungen, for omsætningen i iTunes Store falder med 13-14 procent om året i takt med, at forbrugerne i stedet søger over mod Spotify og lignende streaming-tjenester.

Pris skal falde

Apples nye musik-tjeneste bygger på streaming-tjenesten Beats Music, som Apple i maj 2014 købte for 17 milliarder kroner.

Det kan du læse mere om her.

Ifølge forskellige teknologimedier som TechChrunch og 9to5Mac vil Apple lancere 'mindst' en beta-version af den nye musik-tjeneste i forbindelse med udvikler-konferencen WWDC i juni.

Angiveligt sigter Apple efter, at et abonnement skal koste 7.99 dollar om måneden, hvilket med dagens kurs svarer til godt en flad halvtredser.

Den nye musiktjeneste skal med tiden i øvrigt hostes i Foulum uden for Viborg, hvor Apple skal i gang med at bygge datacenter.

Det kan du læse mere om her: Overblik: Så vildt bliver Apples kæmpe-byggeri i Foulum.

Læs også:

Efter nye moms-regler: Nu stiger priserne i App Store og iTunes Store

Apples fantastiske fidus: Hvorfor kan rivalerne ikke gøre det samme?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere