Gratis Computerworld-event: Kom og hør om mulighederne i den nye Windows Server 2016

Arbejder du med data, storage, servere og virtualisering? Så kom med på Computerworlds gratis formiddagskonference. Her kan du blandt høre om Windows Server 2016, nano servere og om at katastrofesikre sin data.

Dyrt, stort, besværligt og usikkert - eller effektivt, let og sikkert.

Dine data, din storage-løsning og hele den måde din virksomhed eller organisation er struktureret omkring data og datalagning hænger på de beslutning og den strategi som du og dine kollegaer vælger. 

Men jeres valg skal både rumme de stigende datamængder, kravet om at driften skal levere mere for samme budget og at sikkerheden skal være i top mens prisen skal holdes nede. 

Derfor inviterer Computerworld til formiddagskonference, hvor du kan møde en håndfuld leverandører og høre deres bud på, hvordan du løser dine udfordringer med pris, sikkerhed og agilitet. 

På konferencen kan du desuden høre Ken Hyld, den danske produktchef for Windows Server og System Center, hos Microsoft, fortælle om nyhederne i den kommende Windows Server 2016.

Du kan se hele programmet her

Ken Hyld vil blandt andet komme ind på:  
  • Nano Server - En server med et meget lille forbrug der installeres på 40 sekunder og booter på under to sekunder.
  • Storage Spaces - Innovation der benytter JBODs som storage for enkel administration og høj ydelse.
  • Software Defined Network.
  • Cloud Platform System - En Private Cloud løsning med op til 8.000 virtuelle servere bygget i samarbejde med Dell.
Ud over Microsoft kan du også høre bud på de bedste løsninger fra Proact, Nutanix, Commvault, Veeam, Nibmle Storage, Oracle og Dell. 

Alt sammen styret af Computerworld teknologiredaktør Kim Stensdal.

Og alt sammen helt gratis. Computerworld giver frokost i løbet af dagen.

Læs også: Nye vilde sikkerheds-features fra Microsoft: Ingen kan stå imod


Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.