Artikel top billede

Skuespilleren Michael Fassbender ses i titelrollen som Steve Jobs. Skærmdump fra Youtube.

Ny Steve Jobs-film på vej: Denne gang fyldt med superstjerner

Næste store film om Apples stifter Steve Jobs er på vej i biografen. Læs her, hvornår du skal til at bestille popcorn.

Ret præcist to år efter Apple-iKonet Steve Jobs' død den 5. oktober 2011, blev den første film om æbleselskabets stifter sendt på gaden med skuespilleren Ashton Kutcher i hovedrollen.

Nu er den næste større film-produktion om Apples tidligere direktør på vej til biografmørket.

Titlen på værket er 'Steve Jobs', og den amerikanske biografpremiere er foreløbigt fastsat til at blive 9. oktober - fire år og fire dage efter, at Steve Jobs døde.

Myldrer med stjerner

Denne gang bliver film-produktionen fyldt med store stjerner foran og bag kameraet.

I instruktørstolen sidder således Danny Boyle (Trainspotting, The Beach og Slumdog Millionaire).

Han har stjernemanuskriptforfatteren Aaron Sorkin (A Few Good Men, West Wing, The Social Network) som sin højre hånd i produktionen, som skulle være sammenstykket ret stringent over Walter Isaacsons biograf om Steve Jobs.

Oscar-starlet i birolle

Også foran kameraet byder 'Steve Jobs' med biografpremiere på en stjerneparade. Som hovedrolleindehaver ses tysk-irske Michael Fassbender (Inglorious Basterds, X-Men-serien, 12 Years a Slave).

Rollen som Apple-medstifter Steve Wozniak spilles af canadieren Seth Rogen (Pineapple Express, Zack and Miri make a Porno), mens også Oscarvinderen Kate Winslet og The Newsroom-stjernen Jeff Daniels har markante biroller.

Samtidig med annonceringen af premieredatoen har folkene bag Steve Jobs sendt en mini-trailer på nettet, som du kan se i video-afspilleren under denne artikel.

Læs også:
Film: Hvorfor må vi ikke se Steve Jobs' mørke side?

Nekrolog: Farvel til den modige pioner og æstetiker




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere