Artikel top billede

Værsgo: Gratis magasin til dig, der arbejder professionelt med it

Et nyt nummer af Computerworld CIO er på gaden, og du hente dit eget eksemplar gratis. Læs blandt andet om, hvordan Blue Water Shipping sikrer samme kraft til både drift og udvikling, og mød de fem kandidater til titlen som Årets CIO.

Blue Water Shipping har fordelt it-ansvaret på to it-chefer og én CIO. På den måde opfylder firmaet kravene til både drift og innovation.

Det er coverhistorien i CIO-magasinet fra Computerworld, maj 2015, som også præsenterer kandidaterne til titlen Årets CIO, test af en ny, lækker 34-tommer monitor fra Samsung, indsigtsfulde klummer om kommunikation og karriere og meget mere.

 • Har du modet til digital disruption?
 • Mennesker i it: Christian Lund fra Templafy så lyset.
 • Kunsten at spørge ydmygt: Markus Bjørn Kraft tror på evnen til at lytte.
 • Energioptimering rammer mobildækningen hårdt. 
 • Regeringen vil lukke mobilhuller - skrappere dækningskrav i kommende teleudbud.
 • Topchefer ser nye it-muligheder - men de ser også problemer i horisonten.
 • Hvem er Danmarks dygtigste CIO? - mød de fem kandidater.
 • Ignite 2015 Sikkerhed i skyen? Microsoft vil tage luften ud af it-chefernes bekymringer.
 • Sælg apps direkte via Office - Add-ons til Microsofts platforme skal flyttes over i helt ny distributionskanal.
 • En buet skærm med mening: Ny 34-tommer monitor fra Samsung får gode karakterer i Computerworlds test.
 • Taler du CEO'ernes nye sprog? Teknologi har gjort entre på direktionsgangene, så nu skal CIO'en rykke, mener Benny Guld.
 • Navnenyt: Job- og karriereskift i it-branchen.

Du kan hente dit eget eksemplar her


Loading ikon


Premium
Claus Thorsgaard skal sætte gang i væksten som ny CEO: Her er hovedopgaverne som topchef i Luxion
Den tidligere Conscia-topchef Claus Thorsgaard skal nu sætte gang i væksten hos den danske it-virksomhed Luxion. "Luxion har et kæmpe uudnyttet potentiale. Ordrerne vælter ind ad døren uden en aktiv salgsindsats, så hvis vi begynder at fokusere på det, så skulle det gerne gå endnu bedre," siger den nye direktør til Computerworld.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.