Artikel top billede

Mød Danmarks fem bedste CIO'er - når innovationen er brændstoffet

Årets CIO 2015: Danmarks fem bedste CIO'er stræber alle efter at optimere og effektivisere deres forretning ved hjælp af it. Det kræver en skarp vinkel og et skarpt fokus på målet. Se her, hvorfor netop disse fem CIO'er er blevet nomineret til titlen som Årets CIO. Vinderen kåres om en uge.

Årets CIO 2015: Danmarks fem bedste CIO'er lige nu er enige om én ting: It er et strategisk værktøj, der anvendt rigtigt kan være med til at katapultere virksomhederne helt op i de øvre luftlag, hvor rivalerne ikke kan følge med.

Det stiller krav til dyb forståelse for its samspil med den altid omskiftelige forretning, som it-afdelingen og CIO'en skal servicere.

Samtidig betragter Danmarks bedste CIO'er it som et redskab til innovation, forretnings-udvikling og som et middel til at bane nye veje for forretningen.

10. juni kårer Computerworld, Dansk IT og analysehuset IDC Årets CIO 2015 til et arrangement på Hotel d'Angleterre i midten af København.

Her vil de fem nominerede kandidater fortælle om deres syn på it og its rolle i nogle af de virksomheder, der er mest skarpe til at anvende it til udvikling, forretningsudvikling og strategisk ledelse.

Læs Computerworlds interview med de fem nominerede kandidater herunder.

Hvem tror du vinder titlen som Årets CIO 2015? Og hvorfor? Giv dit besyv med i debatfeltet herunder.

Chr. Hansens vej mod dyb data-udnyttelse: Kostede kun 1.000 dollar i investering
Der ligger enorme muligheder i data-analyse for fødevare-virksomheden Chr. Hansen, der med CIO Thomas Okke Frahm i it-spidsen blot investerede 1.000 dollar i at komme i gang med et big data-projekt, der meget vel kan komme til at tegne fremtiden for selskabet.

CIO i DR: Det giver et kick, at 96 procent af danskerne bruger vores teknologi hver uge
Danmarks Radio står midt i en digital omstilling, der skal gøre organisationen endnu mere skarp i kampen om seerne. Mød manden, der står med it-ansvaret for, at udsendelserne ikke går i vasken.

Dansk top-CIO: Sådan har vi selv digitaliseret vores vigtigste forretningsområde
SDU har bygget sit eget forretningskritiske it-system, der omfatter alle studerende, en supercomputer, overvågning og en nul-fejls-tolerance. Omkostningerne er også gået i nul. Læs her, hvordan man gør.

Falcks CIO har et vigtigt grundprincip - følg det hvis du sikre din virksomheds fremtid
Man skal turde satse og acceptere at kunne fejle, hvis man vil udnytte den digitale innovation til at styrke forretningen, lyder det fra CIO i Falck, Torben Ruberg.

DSB's CIO: Derfor taler jeg meget sjældent om teknik
Det handler om muligheder, der kan højne effektiviteten og ikke så meget om teknologien i DSB's it-afdeling. Se her, hvordan Danmarks største transportfirma i dag vælger at gribe digitaliseringen an.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere