Artikel top billede

(Foto: AMPHOTO 2014 / Amos Morgan)

Microsofts Surface Hub kommer til Danmark

Microsofts nyeste produkt, Surface Hub, er på vej til Danmark. Et produkt, som skal erstatte whiteboards og videokonference-løsninger.

Fra september vil det være muligt at købe Microsofts mødelokale-produkt, Surface Hub.

Surface Hub er en 55- eller 84-tommer stor touchskærm, som kan erstatte whiteboards, tilsluttede skærme og videoconference-løsninger og i stedet samle det hele i ét produkt.

Surface Hub er i bund og grund en stor touchskærm med en afart af Windows 10, som er optimeret til touch på så stor en skærm. Meningen er, at du kan kalde foretage videokonference-opkald - selvfølgelig via Skype for Business - imens du kan interagere igennem specialdesignede Office-programmer, som er tilpasset den store skærm.

Du kan tegne, skrive, rotere og hvad du nu vil på forskellige programmer, alt imens alt du laver bliver gemt i OneNote.

"Mange har sikkert prøvet at være med i et møde via telefon. Man har dårlige forudsætninger for at deltage på lige fod med andre og bidrage med idéer og løsninger, men det ændrer vi nu på." 

"Med Surface Hub skaber vi nye muligheder for, hvordan man kan generere nye idéer, løse problemer og være produktiv med sine kollegaer og samarbejdspartnere, hvad enten man er i samme rum eller ej," siger divisionchef for Windows i Danmark, Martin Thorning Hansen, i en pressemeddelelse.

Masser af multitouch og en formodet høj pris
Whiteboards er stadig et af de foretrukne arbejdsredskaber i de fleste mødelokaler, hvor andre løsninger ofte giver en ringere oplevelse.

Surface Hub tilbyder 100-point touchskærm - det betyder, at flere kan skrive/bruge den på samme tid - og har tilknyttet en pen, som rent faktisk ser ud til at give en ordentlig skriveoplevelse, set ud fra de live-demoer, som Microsoft indtil nu har fremvist.

Prisen på Surface Hub er ikke specificeret, da det er et erhvervsprodukt og sælges via distributører, men de vejledende, amerikanske priser ligger på 7.000 dollars for 55-tommer, i5-version, cirka 46.000 kroner, og 20.000 dollars for 84.tommer, i7-version, cirka 130.000 kroner.

Læs også: Vi har prøvet HoloLens: Microsoft har skabt fremtidens computer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere