Artikel top billede

Microsoft klar med Minecraft i helt ny Windows 10-udgave

Microsoft købte sidste år det populære spil Minecraft, som nu kommer i en Windows 10-version, optimeret til touch. Og Microsoft har mange planer med det kreative byggespil.

Minecraft kommer til Windows 10 i form af en Universal App i stil med de versioner, som findes på iOS og Android - blot med lidt flere funktioner.

Minecraft Windows 10 Edition kommer i en beta den 29 juli - samme dag som Windows 10 udkommer - som folk kan hente igennem Windows Store. Og det at der kommer et Minecraft til Windows Store var ikke forventet for blot et år siden.

Dengang var Markus "Notch" Persson, manden bag Minecaft, meget imod Windows 8, og han har endda udtalt, at han langt hellere ville have Minecraft til ikke at køre på Windows 8, end at have Minecraft i butikken. "Det kunne jo være, at nogle flere mennesker blev væk fra Windows 8 på den måde. "

Et år senere er Minecraft eget af Microsoft, og nu sker det altså: Minecraft i Windows Store.

Appen åbner op for styring via berøring til tablets, og en række andre funktioner, som du kan læse mere om her.

Hvis du allerede ejer desktop-versionen af Minecraft, så kan du gratis hente Windows 10-versionen. For alle andre koster Minecraft Windows 10 edition 10 dollars - cirka 60 kroner.

En af grundene til, at Microsoft opkøbte Minecraft var for at kunne fremvise spillet sammen med Microsofts kommende holografiske briller, HoloLens.

Læs også: Nu er det kommet frem: Derfor købte Microsoft Minecraft-selskab for 14 milliarder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere


Ubrydelig? Kan en smadret storage array stadig levere dine data?

En ting er at læse og høre om, hvor robuste og højt tilgængelige Hitachis storage array lagringssystemer er - men noget andet er oplevelsen af det, når du live kan se, hvordan de ødelægger deres system. Se derfor med, når vi fysisk ødelægger en storage array - og derefter tester om den stadig vil kunne levere dine data.

06. marts 2024 | Læs mere