Topnyhed:Nana Bule forlader Microsoft: Her er den nye direktør for Microsoft Danmark

Artikel top billede

Microsoft klar med Minecraft i helt ny Windows 10-udgave

Microsoft købte sidste år det populære spil Minecraft, som nu kommer i en Windows 10-version, optimeret til touch. Og Microsoft har mange planer med det kreative byggespil.

Minecraft kommer til Windows 10 i form af en Universal App i stil med de versioner, som findes på iOS og Android - blot med lidt flere funktioner.

Minecraft Windows 10 Edition kommer i en beta den 29 juli - samme dag som Windows 10 udkommer - som folk kan hente igennem Windows Store. Og det at der kommer et Minecraft til Windows Store var ikke forventet for blot et år siden.

Dengang var Markus "Notch" Persson, manden bag Minecaft, meget imod Windows 8, og han har endda udtalt, at han langt hellere ville have Minecraft til ikke at køre på Windows 8, end at have Minecraft i butikken. "Det kunne jo være, at nogle flere mennesker blev væk fra Windows 8 på den måde. "

Et år senere er Minecraft eget af Microsoft, og nu sker det altså: Minecraft i Windows Store.

Appen åbner op for styring via berøring til tablets, og en række andre funktioner, som du kan læse mere om her.

Hvis du allerede ejer desktop-versionen af Minecraft, så kan du gratis hente Windows 10-versionen. For alle andre koster Minecraft Windows 10 edition 10 dollars - cirka 60 kroner.

En af grundene til, at Microsoft opkøbte Minecraft var for at kunne fremvise spillet sammen med Microsofts kommende holografiske briller, HoloLens.

Læs også: Nu er det kommet frem: Derfor købte Microsoft Minecraft-selskab for 14 milliarder
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Sr Manager Projects – SAP ATTP TECHNOLOGY ARCHITECT

Nordfyns Bank

IT-konsulent

Netcompany

IT Consultant
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere