Artikel top billede

Google på vej med ny type Google Glass - sådan bliver de nye briller

Google Glass har haft noget af en tung begyndelse, men ifølge flere medier er Google nu på vej med en ny version af Google-brillerne. Denne gang er der et meget tydeligt formål med brillerne.

Google Glas har i det seneste år været forsvundet væk fra hype-tavlen. I 2013 var det årets helt store tech-historie, men i dag - to år senere - er brillerne næsten endt i glemmebogen.

Eller er de? Flere amerikanske techmedier med kilder hos Google - heriblandt 9to5Google - fortæller, at Google inden længe vil komme med nye Google Glass, som vil være rettet mod virksomheder.

Navngivet EE for Enterprise Edition vil de ifølge medierne snart blive lanceret af Google, og de vil indeholde en del forbedringer i forhold til deres forgænger.

Blandt andet vil brillerne få et større skærmområde, en bedre Intel Atom processor og et bedre batteri.

Derudover ser det også ud til, at brillerne står til at kunne understøtte 5GHz wifi, hvilket betyder, at brillerne kan streame videosignaler tilbage i en høj kvalitet - ideelt til virksomheder.

Og der er brug for, at brillerne bliver genoplivet med et specifikt formål.

De første udgaver var udviklerversioner, men var rettet mod alle former for målgrupper, både erhverv og forbruger.

Brillerne har et klart formål i virksomheder, hvilket også Microsoft har fanget, da Microsoft også forsøger at presse sine briller, HoloLens, ud i erhvervslivet.

Glasshole
Google Glass mødte mange udfordringer, da de første enheder ramte markedet.

Det var kun beta-produkter, men de fik alligevel status som et færdigt produkt. Brillerne har en lav batterilevetid, og funktionerne har ladet sig vente på sig.

Dertil kommer, at folk fandt det socialt uacceptabelt at have brillerne på hovedsageligt på grund af, at du ikke kan se, når folk tager billeder og filmer dig med brillerne.

Det affødte begrebet "Glasshole", og i USA blev flere brugere af brillerne overfaldet alene på grund af, at de bar brillerne.

Læs også: 

Google søger folk til Glass-afdelingen: Er Google Glass på vej tilbage?

Google X - hvor verdens vildeste ideer bliver til virkelighed

Google stopper salget af Google Glass - fjernes fra butiks-hylden på mandag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Intels store plan afsløret: Fire nye generationer af processorer klar inden 2025 - og en helt ny æra er på vej
Intels nye CEO Pat Gelsinger har fremlagt planen for de fem års produkter. Planen rummer hele fire nye processorteknologier og en vild ny standard for produktionsteknologien. Se planerne her.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.