Artikel top billede

Stor opdatering: Nu får Mac Office 2016

Microsoft kommer med den første opdatering af Office-pakken til Mac siden Office 2011.

Mac-brugere har længe måtte leve med Office 2011 på deres computere, hvilket er en væsentligt ældre version end den Windows-ejerne har kunnet bruge.

Men nu er ventetiden slut for Mac-brugere, som fra fredag kan hente Office 2016 til deres computere - hvis de altså har Office 365 - og endda før at deres Windows-fætre får en 2016-version.

Specifikt handler det om Word, Excel, Powerpoint, Outlook og OneNote, som alle har fået en opgradering i forhold til den gamle version, som ligner noget før OS X Yosemite, der ændrede det generelle udseende for Mac OS X.

Office 2016 til Mac er optimeret til Mac-computernes unikke egenskaber såsom multi-touch og understøtter også retina-skærmen, som er at finde på mange Mac-computere, så skærmen står knivskarpt.

Ligeledes er Office selvfølgelig stadig forbundet med OneDrive i skyen.

Det er et stort spring i forhold til Office 2011, og er du bruger af Office 365, så er det en glædelig oplevelse nu endelig at være på samme niveau med pc-brugerne - ja endda lidt foran.

Har du ikke Office 365, bliver Office 2016 for mac mulig at købe som en traditionel Office-pakke (engangsinstallation) fra september.

Vi har tidligere kigget på det Preview af Office 2016 til PC, som du allerede nu kan hente som en prøve version.

Læs også: Microsofts Office 2016 tager form: Her er de nye funktioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere