Artikel top billede

Stor opdatering: Nu får Mac Office 2016

Microsoft kommer med den første opdatering af Office-pakken til Mac siden Office 2011.

Mac-brugere har længe måtte leve med Office 2011 på deres computere, hvilket er en væsentligt ældre version end den Windows-ejerne har kunnet bruge.

Men nu er ventetiden slut for Mac-brugere, som fra fredag kan hente Office 2016 til deres computere - hvis de altså har Office 365 - og endda før at deres Windows-fætre får en 2016-version.

Specifikt handler det om Word, Excel, Powerpoint, Outlook og OneNote, som alle har fået en opgradering i forhold til den gamle version, som ligner noget før OS X Yosemite, der ændrede det generelle udseende for Mac OS X.

Office 2016 til Mac er optimeret til Mac-computernes unikke egenskaber såsom multi-touch og understøtter også retina-skærmen, som er at finde på mange Mac-computere, så skærmen står knivskarpt.

Ligeledes er Office selvfølgelig stadig forbundet med OneDrive i skyen.

Det er et stort spring i forhold til Office 2011, og er du bruger af Office 365, så er det en glædelig oplevelse nu endelig at være på samme niveau med pc-brugerne - ja endda lidt foran.

Har du ikke Office 365, bliver Office 2016 for mac mulig at købe som en traditionel Office-pakke (engangsinstallation) fra september.

Vi har tidligere kigget på det Preview af Office 2016 til PC, som du allerede nu kan hente som en prøve version.

Læs også: Microsofts Office 2016 tager form: Her er de nye funktioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere