Artikel top billede

Stor opdatering: Nu får Mac Office 2016

Microsoft kommer med den første opdatering af Office-pakken til Mac siden Office 2011.

Mac-brugere har længe måtte leve med Office 2011 på deres computere, hvilket er en væsentligt ældre version end den Windows-ejerne har kunnet bruge.

Men nu er ventetiden slut for Mac-brugere, som fra fredag kan hente Office 2016 til deres computere - hvis de altså har Office 365 - og endda før at deres Windows-fætre får en 2016-version.

Specifikt handler det om Word, Excel, Powerpoint, Outlook og OneNote, som alle har fået en opgradering i forhold til den gamle version, som ligner noget før OS X Yosemite, der ændrede det generelle udseende for Mac OS X.

Office 2016 til Mac er optimeret til Mac-computernes unikke egenskaber såsom multi-touch og understøtter også retina-skærmen, som er at finde på mange Mac-computere, så skærmen står knivskarpt.

Ligeledes er Office selvfølgelig stadig forbundet med OneDrive i skyen.

Det er et stort spring i forhold til Office 2011, og er du bruger af Office 365, så er det en glædelig oplevelse nu endelig at være på samme niveau med pc-brugerne - ja endda lidt foran.

Har du ikke Office 365, bliver Office 2016 for mac mulig at købe som en traditionel Office-pakke (engangsinstallation) fra september.

Vi har tidligere kigget på det Preview af Office 2016 til PC, som du allerede nu kan hente som en prøve version.

Læs også: Microsofts Office 2016 tager form: Her er de nye funktioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere