Artikel top billede

Stor opdatering: Nu får Mac Office 2016

Microsoft kommer med den første opdatering af Office-pakken til Mac siden Office 2011.

Mac-brugere har længe måtte leve med Office 2011 på deres computere, hvilket er en væsentligt ældre version end den Windows-ejerne har kunnet bruge.

Men nu er ventetiden slut for Mac-brugere, som fra fredag kan hente Office 2016 til deres computere - hvis de altså har Office 365 - og endda før at deres Windows-fætre får en 2016-version.

Specifikt handler det om Word, Excel, Powerpoint, Outlook og OneNote, som alle har fået en opgradering i forhold til den gamle version, som ligner noget før OS X Yosemite, der ændrede det generelle udseende for Mac OS X.

Office 2016 til Mac er optimeret til Mac-computernes unikke egenskaber såsom multi-touch og understøtter også retina-skærmen, som er at finde på mange Mac-computere, så skærmen står knivskarpt.

Ligeledes er Office selvfølgelig stadig forbundet med OneDrive i skyen.

Det er et stort spring i forhold til Office 2011, og er du bruger af Office 365, så er det en glædelig oplevelse nu endelig at være på samme niveau med pc-brugerne - ja endda lidt foran.

Har du ikke Office 365, bliver Office 2016 for mac mulig at købe som en traditionel Office-pakke (engangsinstallation) fra september.

Vi har tidligere kigget på det Preview af Office 2016 til PC, som du allerede nu kan hente som en prøve version.

Læs også: Microsofts Office 2016 tager form: Her er de nye funktioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere