Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Det her er den endelige Windows 10 i RTM-version

Flere amerikanske medier har snakket med folk hos Microsoft, som anonymt bekræfter, at denne version af Windows 10 er den endelige RTM-version. Og du kan faktisk få fingrene i den nu.

Opdateret: Vi har fået bekræftet fra Microsoft, at dette ER den sidste version af Windows 10, inden vi rammer den 29. juli.

Windows 10 10240.

Det er det kryptiske navn på et nyt Windows 10 build, som ifølge flere amerikanske tech-medier - heriblandt The Verge - er den endelige RTM-version.

RTM-versionen er den version af Windows, som bliver sendt ud til hardware-producenterne, som nu skal i gang med at sætte Windows 10 sammen med nye computere og tablets, som vi dog først får at se efter lanceringen af Windows 10.

Forvent ny hardware fremvist på IFA-messen i august.

RTM-versionen har ifølge The Verge været sendt rundt internt hos Microsoft, og allerede nu kan du hente den til din computer, hvis du er en del af Windows Insider-programmet.

Ligeledes skulle Microsoft ifølge de amerikanske medier være klar til offentligt at annoncere RTM i slutningen af denne uge.

Endelige version er ikke endelig
Selv om vi kalder det den endelige RTM-version, så er det på ingen måde en færdig version af Windows 10.

Windows skal i fremtiden ses langt mere som en service, ergo det originale "Windows-as-a-service"-udtryk, som bliver brugt om det nye Windows 10.

Windows 10 vil derfor i langt højere grad modtage større opdateringer end tidligere versioner af Windows, lidt ligesom en app eller et mobilt styresystem a la iOS eller Android.

Navnet på RTM-buildet er for resten en sjov joke fra Microsofts side, da Microsoft altid har haft en intern joke med det endelige serienummer på RTM-build.

Windows 95 hed for eksempel 4.00.950, Windows 8 hed 8888, og Windows 10's RTM får som sagt nummeret 10240. Ud over 10-tallet, så er 10240 i kilobytes det samme som 10 megabytes.

Well played Microsoft.

Læs også: Windows 10 tæt på endelig form med to nye builds: Microsoft ændrer på Edge og Start-menuen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere