Artikel top billede

Skynd dig at opdatere: Microsoft lyn-lapper alvorligt sikkerhedshul

Microsoft har netop lanceret en ekstraordinær sikkerhedsopdatering for at lukke et hul, som potentielt kan hijacke dit system.

Find straks Windows Update og opdater den ekstraordinære opdatering, som Microsoft netop har sendt ud.

Opdateringen lukker et sikkerhedshul, som, ifølge Microsoft selv, tillader udefrakommende at hijacke din computer, hvis du åbner dokumenter eller hjemmesider, der benytter embedded OpenType fonts.

Sikkerhedshullet findes alle aktive versioner af Windows, som Microsoft stadig supporterer: Fra Vista og helt op til den endnu ikke færdige Windows 10.

Hacking Team-læk

Ifølge Microsoft er der ingen bevis for, at der endnu er sket angreb via sikkerhedsfejlen, men det er potentielt kun et spørgsmål om tid, hvis du ikke opdaterer.

Ifølge Engadget er har Microsoft bekræftet, at fejlen er direkte tilknyttet det store Hacking Team-læk.

Hacking Team er et italiensk software-firma, som lever af it-sårbarheder, som politi og efterretningstjenester i hele verden bruger til spionage og overvågning.

Et firma som ellers har levet i skyggen, men som kom frem i lyset efter lækkede dokumenter afslørede dem.

Dansk Politi er også på kundelisten.

Læs også: Stort data-læk afslører hemmelige it-sårbarheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere