Artikel top billede

Successpillet Minecraft bliver nu til biograffilm

Det vildt populære byggespil Minecraft skal laves om til en film, og der er allerede fundet en instruktør.

Spil og legetøj er i de seneste år blevet et populært emne at lave film om.

Tomb Raider-filmende var en udmærket succes tilbage i 00'erne, LEGO: The Movie var en af de mest besøgte film i biografen sidste år, og næste år kommer der også en Warcraft-film.

Og nu kommer der så også en Minecraft-film.

Styrmand fundet

Filmen er stadig på papiret, men bliver udarbejdet af Warner Brothers - de samme som lavede LEGO: The Movie - i samarbejde med Legendary - det samme produktionsselskab, som laver Warcraft-filmen.

Dagens nyhed er også, at der er fundet en instruktør til filmen.

Det bliver Rob McElhenney, som nok bedst kendes for serien "It's Always Sunny in Philadelphia", som han både er medinstruktør på og er blandt skuespillerne.

Rob McElhenney er dog ikke den eneste instruktør, som har skulle instruere Minecraft-filmen.

Ifølge spil-sitet Polygon har Shawn Levy, der instruerede Night at the Museum-filmen, også været inde over, men blev valgt fra sidste år.

Minecraft er et af hvor tids mest populære spil, og der er i øjeblikket over 70 millioner solgte kopiere fordelt på diverse platforme.

Mojang AB, det svenske firma bag Minecraft, blev opkøbt i år af Microsoft for 14,4 milliarder kroner.

Spillet har opnået en gigantisk kultstatus blandt andet blandt børn og unge, og dette års Minecon, Minecrafts årlige messe, var den største messe for et enkelt spil nogensinde.

Rob McElhenney har lovet via Twitter, at han vil gøre noget underligt og fantastisk med Minecraft.

Læs også: Video: Minecraft på Microsofts HoloLens viser potentialet i hologrammer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.