Artikel top billede

Så kom OnePlus 2: Vilde specs - og til en lav pris

OnePlus Ones efterfølger, OnePlus 2, er blevet lanceret, og ligesom sin forgænger er den spækket med god hardware til en meget lav pris.

OnePlus 2 blev lanceret mandag aften, og det er en telefon, der lever under de samme præmisser som sin forgænger: Den bedste hardware til den laveste pris.

I hvert fald får du en 5.5-tommer 1080p-skærm med en Snapdragon 810 processor og enten 16 Gb med 3 Gb ram eller 64 Gb og 4 Gb ram, og ifølge OnePlus selv, så er OnePlus 2 2016's "flagship-killer".

Designet har fået en opdatering med metalliske kanter, men hvor der stadig er mulighed for at sætte specielle covers på i for eksempel bambus eller mahogni.

Det blev vi dog også lovet til OnePlus One, men på grund af fabrikationsproblemer, så lykkedes det kun at lave et fåtal af Bambuscovers. Det bliver spændende at se, om det lykkes denne gang.

Telefonen vil kunne fås i to forskellige størrelser: 16 Gb lagerplads med 3 Gb Ram eller 64 Gb lagerplads og 4 Gb Ram.

Fingerscanner og et bedre kamera
Der var lige så stor interesse for OnePlus One, og for mange var det ventetiden værd. Du kan læse vores anmeldelse af OnePlus One her.

OnePlus 2 er også udstyret med en fingerscanner, som skulle være hurtigere end den på iPhone 6 og iPad Air 2. Telefonen er desuden en af de første med den nye vendbare USB type C-stik, som fik sin debut på de nyeste Macbooks.

Ligeledes kommer telefonen med plads til to SIM-kort, hvilket er en sjældenhed - specielt i vesten.

Også kameraet har fået sig en opgradering. Det er stadig en 13 megapixel-sensor, som sidder i OnePlus 2, men linsen er nu blevet udstyret med både laserfokus og optisk billedstabilisering. Det bliver spændende at se, hvor gode billedere er ved test.

Priserne er stadig lige så imponerende som specifikationerne på trods af, at priserne har fået et lille nøk op ad:

16Gb/3Gb Ram: 2.499 kroner
64Gb/4Gb Ram: 2.999 kroner

Og hvordan får du den så? Ja du skal igennem samme invitationssystem, som du skulle med OnePlus One. 

Og lige nu er der en venteliste på 380.000 personer.

Har du tænkt dig at skrive dig op til OnePlus 2? Og hvad synes du om OnePlus One? 

Hvis du er interesseret i en OnePlus 2, kan du læse mere om den her på OnePlus' hjemmeside.
 
Læs også: Test: Huawei P8 er en toptelefon til den halve pris
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere