Artikel top billede

Så kom OnePlus 2: Vilde specs - og til en lav pris

OnePlus Ones efterfølger, OnePlus 2, er blevet lanceret, og ligesom sin forgænger er den spækket med god hardware til en meget lav pris.

OnePlus 2 blev lanceret mandag aften, og det er en telefon, der lever under de samme præmisser som sin forgænger: Den bedste hardware til den laveste pris.

I hvert fald får du en 5.5-tommer 1080p-skærm med en Snapdragon 810 processor og enten 16 Gb med 3 Gb ram eller 64 Gb og 4 Gb ram, og ifølge OnePlus selv, så er OnePlus 2 2016's "flagship-killer".

Designet har fået en opdatering med metalliske kanter, men hvor der stadig er mulighed for at sætte specielle covers på i for eksempel bambus eller mahogni.

Det blev vi dog også lovet til OnePlus One, men på grund af fabrikationsproblemer, så lykkedes det kun at lave et fåtal af Bambuscovers. Det bliver spændende at se, om det lykkes denne gang.

Telefonen vil kunne fås i to forskellige størrelser: 16 Gb lagerplads med 3 Gb Ram eller 64 Gb lagerplads og 4 Gb Ram.

Fingerscanner og et bedre kamera
Der var lige så stor interesse for OnePlus One, og for mange var det ventetiden værd. Du kan læse vores anmeldelse af OnePlus One her.

OnePlus 2 er også udstyret med en fingerscanner, som skulle være hurtigere end den på iPhone 6 og iPad Air 2. Telefonen er desuden en af de første med den nye vendbare USB type C-stik, som fik sin debut på de nyeste Macbooks.

Ligeledes kommer telefonen med plads til to SIM-kort, hvilket er en sjældenhed - specielt i vesten.

Også kameraet har fået sig en opgradering. Det er stadig en 13 megapixel-sensor, som sidder i OnePlus 2, men linsen er nu blevet udstyret med både laserfokus og optisk billedstabilisering. Det bliver spændende at se, hvor gode billedere er ved test.

Priserne er stadig lige så imponerende som specifikationerne på trods af, at priserne har fået et lille nøk op ad:

16Gb/3Gb Ram: 2.499 kroner
64Gb/4Gb Ram: 2.999 kroner

Og hvordan får du den så? Ja du skal igennem samme invitationssystem, som du skulle med OnePlus One. 

Og lige nu er der en venteliste på 380.000 personer.

Har du tænkt dig at skrive dig op til OnePlus 2? Og hvad synes du om OnePlus One? 

Hvis du er interesseret i en OnePlus 2, kan du læse mere om den her på OnePlus' hjemmeside.
 
Læs også: Test: Huawei P8 er en toptelefon til den halve pris
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
83.439 udviklere har talt: Her er de mest populære programmerings-sprog lige nu - og de mest hadede
Se listen over de mest populære programmerings-sprog lige nu. Og hvilke programmerings-sprog, som ikke ret mange udviklere kan lide.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.