Artikel top billede

Ny Microsoft-app skal give Outlook-brugerne hurtigere beskeder

Microsoft er klar med en ny app, der bygger på Outlook og giver adgang en mere simpel og hurtig måde at sende beskeder på.

Tilbage i maj måned svirrede rygterne om en ny chat-app fra Microsoft, 'Flow', der skulle kunne levere glidende og hurtige, chat-lignede samtaler.

Konceptet blev beskrevet som en form for turbo-email - beskeder uden emnefelter, signaturer og lignende, men som stadig var baseret på email-protokollen, så kommunikationen også kunne ses af brugerne i indbakken.

Nu har Microsoft så lanceret appen Send, der leverer meget af det, som Flow-rygterne gik på.

Send er Microsofts bud på, hvordan man kan sende hurtige beskeder til kollegerne, uden at det skal foregå via Outlook.

Indtil videre er Send kun tilgængelig på iPhone i USA og Canada, men appen kommer også til Android og Windows Phone og i flere lande i den kommende tid, meddeler Microsoft i et blogindlæg.

"Appen fungerer for folk med Office 365 business og school email-konti, og vi forventer at gøre appen mere bredt tilgængelig i de kommende måneder," skriver Microsoft.

Det kan du bruge Send til

Hele idéen med med Send er at gøre det nemt at sende små beskeder - også når man ikke har en persons mobilnummer eller en chat-app installeret.

I stedet bygger Send på email-protokollen og Outlook:

"Send giver dig oplevelsen af simple og hurtige beskeder, og giver dig samtidig mulighed for at nå alle kolleger og at have al din kommunikation i Outlook til senere brug."

Microsoft skriver, at Send er designet til de ultrakorte beskeder, man skriver, når man er på farten, sidder i et møde eller andet.

En af funktionerne i Send er, at du kan se i appen, når kontakterne er ved at skrive et svar til en af dine beskeder, og samtidig kan man også fortsætte samtalerne fra eksempelvis Outlook, hvis der er behov for at skrive længere beskeder i tråden.

"Med Send er der ingen signaturer, emnelinjer eller krav om hilsner. Vores designprincip for appen har været at gøre samtaler hurtige og glidende og samtidig at bevare fokus de de mennesker, der er vigtige for dig."

Da Send bygger på din email-konto, ved appen også fra starten, hvilke personer du typisk kommunikerer med, forklarer softwareselskabet videre.

"Send viser ikke alle dine emails, kun dem der er påbegyndt i appen, så du har kontrollen. Alle Send-beskeder lever op til din organisations email-politikker - de behandles som en hvilken som helst anden arbejds-email."

Du finder Microsofts Send-app til iOS her.

Læs også:

Microsoft på vej med ny app: ‘Flow' skal give dig turbo-email
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere