Interne mails:Netcompany har kendt til datatyveri lang tid før offentligheden fik det at vide

Artikel top billede

Ny Microsoft-app skal give Outlook-brugerne hurtigere beskeder

Microsoft er klar med en ny app, der bygger på Outlook og giver adgang en mere simpel og hurtig måde at sende beskeder på.

Tilbage i maj måned svirrede rygterne om en ny chat-app fra Microsoft, 'Flow', der skulle kunne levere glidende og hurtige, chat-lignede samtaler.

Konceptet blev beskrevet som en form for turbo-email - beskeder uden emnefelter, signaturer og lignende, men som stadig var baseret på email-protokollen, så kommunikationen også kunne ses af brugerne i indbakken.

Nu har Microsoft så lanceret appen Send, der leverer meget af det, som Flow-rygterne gik på.

Send er Microsofts bud på, hvordan man kan sende hurtige beskeder til kollegerne, uden at det skal foregå via Outlook.

Indtil videre er Send kun tilgængelig på iPhone i USA og Canada, men appen kommer også til Android og Windows Phone og i flere lande i den kommende tid, meddeler Microsoft i et blogindlæg.

"Appen fungerer for folk med Office 365 business og school email-konti, og vi forventer at gøre appen mere bredt tilgængelig i de kommende måneder," skriver Microsoft.

Det kan du bruge Send til

Hele idéen med med Send er at gøre det nemt at sende små beskeder - også når man ikke har en persons mobilnummer eller en chat-app installeret.

I stedet bygger Send på email-protokollen og Outlook:

"Send giver dig oplevelsen af simple og hurtige beskeder, og giver dig samtidig mulighed for at nå alle kolleger og at have al din kommunikation i Outlook til senere brug."

Microsoft skriver, at Send er designet til de ultrakorte beskeder, man skriver, når man er på farten, sidder i et møde eller andet.

En af funktionerne i Send er, at du kan se i appen, når kontakterne er ved at skrive et svar til en af dine beskeder, og samtidig kan man også fortsætte samtalerne fra eksempelvis Outlook, hvis der er behov for at skrive længere beskeder i tråden.

"Med Send er der ingen signaturer, emnelinjer eller krav om hilsner. Vores designprincip for appen har været at gøre samtaler hurtige og glidende og samtidig at bevare fokus de de mennesker, der er vigtige for dig."

Da Send bygger på din email-konto, ved appen også fra starten, hvilke personer du typisk kommunikerer med, forklarer softwareselskabet videre.

"Send viser ikke alle dine emails, kun dem der er påbegyndt i appen, så du har kontrollen. Alle Send-beskeder lever op til din organisations email-politikker - de behandles som en hvilken som helst anden arbejds-email."

Du finder Microsofts Send-app til iOS her.

Læs også:

Microsoft på vej med ny app: ‘Flow' skal give dig turbo-email
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere