Artikel top billede

Ny Microsoft-app skal give Outlook-brugerne hurtigere beskeder

Microsoft er klar med en ny app, der bygger på Outlook og giver adgang en mere simpel og hurtig måde at sende beskeder på.

Tilbage i maj måned svirrede rygterne om en ny chat-app fra Microsoft, 'Flow', der skulle kunne levere glidende og hurtige, chat-lignede samtaler.

Konceptet blev beskrevet som en form for turbo-email - beskeder uden emnefelter, signaturer og lignende, men som stadig var baseret på email-protokollen, så kommunikationen også kunne ses af brugerne i indbakken.

Nu har Microsoft så lanceret appen Send, der leverer meget af det, som Flow-rygterne gik på.

Send er Microsofts bud på, hvordan man kan sende hurtige beskeder til kollegerne, uden at det skal foregå via Outlook.

Indtil videre er Send kun tilgængelig på iPhone i USA og Canada, men appen kommer også til Android og Windows Phone og i flere lande i den kommende tid, meddeler Microsoft i et blogindlæg.

"Appen fungerer for folk med Office 365 business og school email-konti, og vi forventer at gøre appen mere bredt tilgængelig i de kommende måneder," skriver Microsoft.

Det kan du bruge Send til

Hele idéen med med Send er at gøre det nemt at sende små beskeder - også når man ikke har en persons mobilnummer eller en chat-app installeret.

I stedet bygger Send på email-protokollen og Outlook:

"Send giver dig oplevelsen af simple og hurtige beskeder, og giver dig samtidig mulighed for at nå alle kolleger og at have al din kommunikation i Outlook til senere brug."

Microsoft skriver, at Send er designet til de ultrakorte beskeder, man skriver, når man er på farten, sidder i et møde eller andet.

En af funktionerne i Send er, at du kan se i appen, når kontakterne er ved at skrive et svar til en af dine beskeder, og samtidig kan man også fortsætte samtalerne fra eksempelvis Outlook, hvis der er behov for at skrive længere beskeder i tråden.

"Med Send er der ingen signaturer, emnelinjer eller krav om hilsner. Vores designprincip for appen har været at gøre samtaler hurtige og glidende og samtidig at bevare fokus de de mennesker, der er vigtige for dig."

Da Send bygger på din email-konto, ved appen også fra starten, hvilke personer du typisk kommunikerer med, forklarer softwareselskabet videre.

"Send viser ikke alle dine emails, kun dem der er påbegyndt i appen, så du har kontrollen. Alle Send-beskeder lever op til din organisations email-politikker - de behandles som en hvilken som helst anden arbejds-email."

Du finder Microsofts Send-app til iOS her.

Læs også:

Microsoft på vej med ny app: ‘Flow' skal give dig turbo-email
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Den danske it-komet Dixa får hidtil største kapitalindsprøjtning på 660 millioner: "Det er en stor investering, men det er der også en god grund til"
Det unge it-selskab Dixa har hentet over en halv milliard kroner i finansiering. Pengene skal nu bruges på ekspansion i USA og Europa og på endnu flere ingeniører. Derudover er kanonen ladt, hvis der skulle komme opkøb i sigte. Se direktørens plan for selskabet her.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.