Artikel top billede

Ny Microsoft-app skal give Outlook-brugerne hurtigere beskeder

Microsoft er klar med en ny app, der bygger på Outlook og giver adgang en mere simpel og hurtig måde at sende beskeder på.

Tilbage i maj måned svirrede rygterne om en ny chat-app fra Microsoft, 'Flow', der skulle kunne levere glidende og hurtige, chat-lignede samtaler.

Konceptet blev beskrevet som en form for turbo-email - beskeder uden emnefelter, signaturer og lignende, men som stadig var baseret på email-protokollen, så kommunikationen også kunne ses af brugerne i indbakken.

Nu har Microsoft så lanceret appen Send, der leverer meget af det, som Flow-rygterne gik på.

Send er Microsofts bud på, hvordan man kan sende hurtige beskeder til kollegerne, uden at det skal foregå via Outlook.

Indtil videre er Send kun tilgængelig på iPhone i USA og Canada, men appen kommer også til Android og Windows Phone og i flere lande i den kommende tid, meddeler Microsoft i et blogindlæg.

"Appen fungerer for folk med Office 365 business og school email-konti, og vi forventer at gøre appen mere bredt tilgængelig i de kommende måneder," skriver Microsoft.

Det kan du bruge Send til

Hele idéen med med Send er at gøre det nemt at sende små beskeder - også når man ikke har en persons mobilnummer eller en chat-app installeret.

I stedet bygger Send på email-protokollen og Outlook:

"Send giver dig oplevelsen af simple og hurtige beskeder, og giver dig samtidig mulighed for at nå alle kolleger og at have al din kommunikation i Outlook til senere brug."

Microsoft skriver, at Send er designet til de ultrakorte beskeder, man skriver, når man er på farten, sidder i et møde eller andet.

En af funktionerne i Send er, at du kan se i appen, når kontakterne er ved at skrive et svar til en af dine beskeder, og samtidig kan man også fortsætte samtalerne fra eksempelvis Outlook, hvis der er behov for at skrive længere beskeder i tråden.

"Med Send er der ingen signaturer, emnelinjer eller krav om hilsner. Vores designprincip for appen har været at gøre samtaler hurtige og glidende og samtidig at bevare fokus de de mennesker, der er vigtige for dig."

Da Send bygger på din email-konto, ved appen også fra starten, hvilke personer du typisk kommunikerer med, forklarer softwareselskabet videre.

"Send viser ikke alle dine emails, kun dem der er påbegyndt i appen, så du har kontrollen. Alle Send-beskeder lever op til din organisations email-politikker - de behandles som en hvilken som helst anden arbejds-email."

Du finder Microsofts Send-app til iOS her.

Læs også:

Microsoft på vej med ny app: ‘Flow' skal give dig turbo-email
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere