Artikel top billede

(Foto: Jeppe Sørensen)

Ny højttaler fra B&O Play: Atypisk form skal give lyd til hele rummet

Højttalere i dag skal ikke længere være store og give dig målrettet, perfekt lyd rettet mod sofaen. Nej, de skal fylde rummet, mener B&O Play.

Lyd er ikke længere noget, som man bare sætter sig og lytter til.

I stedet bruger vi musikken, som var det et møbel: Lyden skal udfylde rummet, og højttalerne skal give den bedste lyd, uanset om man sidder i sofaen, ved spisebordet eller er i køkkenet.

Det er blandt andet derfor, at der i den seneste årrække har været et stort paradigmeskift fra de store gulvhøjttalere, som ofte er det første, der ryger, når din kæreste flytter ind til fordel for mere mobile højttalere.

B&O Play, Bang & Olufsens søsterselskab rettet mod det yngre publikum, kommer nu med BeoPlay A6.

Det er en trådløs højttaler til den generation, som ikke ejer et anlæg, men som i stedet blot vil forbinde sin mobil, hvorefter musikken flyder.

Derfor understøtter A6 også de fleste streamingstandarder.

Buet form spreder lyden

Mens B&O Play lover en fyldig og ambient lyd fra A6, så har B&O's produkter i høj grad også handlet om design. A6 er designet af den danske designer Jakob Wagner, som blandt andet også har designet B&O H8 og produkter fra Stelton.

"Jeg har egentlig designet BeoPlay A6 på samme måde, som når jeg designer et møbel. Her er det dog lyden og interaktionen, der har bestemt formen. Den intuitive, men også overraskende form spiller altid hen-imod-dig, uanset hvor du er, og derfor får man et mere intimt forhold til sin BeoPlay A6 end til et konventionelt musiksystem," forklarer Jakob Wagner.

Buen er lavet, så fire af de fem indbyggede højttalere kan spille ud i hele rummet, mens den sidste fuldtoneenhed er rettet bagud. A6 er dækket af stof fra Kvadrat, et firma inden for designtekstiler.

Har du ligeledes allerede et andet B&O Play eller Bang & Olufsen-produkt, som understøtter B&O Multiroom, så kan A6 tilsluttes dette. Det er for eksempel B&O Plays A9.

BeoPlay A6 kommer i handlen fra midt i oktober til en pris på 7.499 kroner, og Computerworld kommer med en test inden da. 

Læs også: Test: Stilsikre danske Bluetooth-højtttalere giver rigtig flot lyd
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?