Artikel top billede

Uret kommer til Danmark: Apple Watch klar 25. september

I næste uge kan du købe Apple Watch i Danmark.

Apple Watch kommer til Danmark fredag den 25. september.

Det har Apple netop offentliggjort.

Apple Watch bliver dermed sat til salg i Danmark et år efter, at Apple første gang løftede sløret for uret ved en præsentation i San Francisco og knap fem måneder efter, at uret blev sat til salg i ni udvalgte lande.

Mange forskellige modeller

Apple Watch findes i to størrelser. En model med en urkasse på 38 mm til små håndled og en større udgave på 42 mm til folk med større håndled.

Uret findes desuden i tre forskellige udgaver, der befinder sig i hver sin prisklasse.

Den billigste version er en sportsudgave i aluminium, der starter ved 3.099, men uret findes også i en dyrere udgave i stål, der starter ved 4.999 danske kroner samt en luksusudgave i ægte guld, der koster 140.000 kroner i den dyreste udgaver.

I skrivende stund ved vi ikke, hvilke butikker, der kommer til at sælge Apple i Watch i Danmark.

Læs vores test:
Her på Computerworld har vi testet uret, og du kan læse vores anmeldelse her:

Efter seks uger med Apple Watch: Her er vores endelige dom.  
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere