Artikel top billede

Office 2016 på trapperne: Kan hentes om få dage

Microsoft har offentliggjort datoen for Office 2016 til både pc og Mac. Her bliver der blandt andet åbnet op for en Google Docs-lignende funktion.

September er en spændende måned for de it-interesserede. Først iPhones, snart nye Nexus-enheder fra Google og 22. september kommer Microsoft med Office 2016.

Datoen var allerede lækket for et par uger siden, men nu er den god nok. I en blogpost har Microsoft offentliggjort datoen, hvor du nu kan få fat på den nye version af Office.

Har du allerede Office 365, så kan du se frem til en ny version af Office-pakken.

Fra 22. september kan du købe Office 2016, og har du allerede en virksomhedsaftale med Microsoft, kan du fra oktober hente Office 2016 via VLSC som andet Microsoft-software.

Fra oktober vil du også se en række opdateringer - indhold som sikkerhed - til Office 365.

Artiklen fortsætter efter videoen...

Ligesom ved Windows 10 kommer der løbende opdateringer til programmet, som du skal installere.

Dog kan man i Office 365 ProPlus - en businessversion af Office 365 - selv bestemme, i hvilket tempo opgraderinger og sikkerhedspakker skal installeres.

Ud over en mindre grafisk ændring, så byder Office 2016 ikke på vildt meget nyt.

De største nyheder handler om samarbejdsfunktioner i realtid på niveau med Google Docs og en "Tell me" funktion til at besvare spørgsmål a la Spotlight i Mac OS.

Der er endnu ikke kommet priser på Office 2016 i løssalg, men prisen på Office 365 er stadig den samme, hvilket inkluderer opgraderingen til Office 2016.

Læs også:  Microsofts Office 2016 tager form: Her er de nye funktioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere