Artikel top billede

Office 2016 på trapperne: Kan hentes om få dage

Microsoft har offentliggjort datoen for Office 2016 til både pc og Mac. Her bliver der blandt andet åbnet op for en Google Docs-lignende funktion.

September er en spændende måned for de it-interesserede. Først iPhones, snart nye Nexus-enheder fra Google og 22. september kommer Microsoft med Office 2016.

Datoen var allerede lækket for et par uger siden, men nu er den god nok. I en blogpost har Microsoft offentliggjort datoen, hvor du nu kan få fat på den nye version af Office.

Har du allerede Office 365, så kan du se frem til en ny version af Office-pakken.

Fra 22. september kan du købe Office 2016, og har du allerede en virksomhedsaftale med Microsoft, kan du fra oktober hente Office 2016 via VLSC som andet Microsoft-software.

Fra oktober vil du også se en række opdateringer - indhold som sikkerhed - til Office 365.

Artiklen fortsætter efter videoen...

Ligesom ved Windows 10 kommer der løbende opdateringer til programmet, som du skal installere.

Dog kan man i Office 365 ProPlus - en businessversion af Office 365 - selv bestemme, i hvilket tempo opgraderinger og sikkerhedspakker skal installeres.

Ud over en mindre grafisk ændring, så byder Office 2016 ikke på vildt meget nyt.

De største nyheder handler om samarbejdsfunktioner i realtid på niveau med Google Docs og en "Tell me" funktion til at besvare spørgsmål a la Spotlight i Mac OS.

Der er endnu ikke kommet priser på Office 2016 i løssalg, men prisen på Office 365 er stadig den samme, hvilket inkluderer opgraderingen til Office 2016.

Læs også:  Microsofts Office 2016 tager form: Her er de nye funktioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?