Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Stofa forhandler om overtagelse af Waoo

Stofa og Waoo drøfter fusion.

Der er opbrud på det danske marked for kabel- og bredbånd.

Kun få dage efter, at Syd Energi og Nyfors meddelte, at de ville fusionere, siger Stofa nu ifølge Børsen, at selskabet drøfter en overtagelse af energiselskabernes fælles net-virksomhed, Waoo.

"Vi har talt med dem ad flere omgange. Og vi taler også sammen nu," siger Stofa-topchef Ole Fruekilde til Børsen.

Waoo's bestyrelsesformand, Jørn Zielke, siger til avisen, at selskabet er i drøftelser 'med flere.'

"Jeg tror, at det ender med, at vi kommer videre og finder en god, strategisk partner på tv," siger han til avisen.

At der er grøde i markedet understreges af, at de to jyske energi-selskaber nordjyske Nyfors og Syd Energi torsdag meddelte, at de ville fusionere.

Det kan du læse mere om her: Stor dansk fiber-fusion på vej: Vil sætte fart på fiberudrulningen.

De to selskaber har henholdsvis 45.000 og 275.000 andelshavere, og fusionen vil sætte ekstra skub i udrulningen af fiber i deres lokalområder.

Syd Energi ejer Stofa, mens Nyfors er med i Waoo-samarbejdet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere