Artikel top billede

Facebook ramt af kæmpe-nedbrud mandag aften

Facebook ramt af kæmpe-nedbrud mandag aften: Umuligt at komme i kontakt med sitet.

Facebook blev mandag aften dansk tid ramt af et kæmpe-nedbrud, som gjorde, at millioner af brugere ikke kunne tilgå den store tjeneste.

Det er anden gang på blot en uge, at Facebook går i sort - og tredje gang i løbet af de seneste tre uger.

Nedbruddet lukkede Facebook ned i omkring 45 minutter, hvor sitet enten var helt lukket for brugerne eller - for de mest heldige - plaget af meget lange svartider.

Torsdag i sidste uge crashede Facebook i omkring 10 minutter, hvorefter sitet blev stablet på benene igen. Dog tog det omkring en time, inden sitet var fuldt funktionsdygtigt igen. Det samme skete 17. september.

Facebook har ikke oplyst noget om, hvad nedbruddet skyldes. Under nedbruddet blev mange brugere mødt af en besked om, at selskabets teknikere arbejdede på at løse problemet.

Læs også:

Facebook og Instagram i hegnet: Var det en snestorm, it-fejl eller hacker-storm?

Passwords på hacket utroskabs-site afslører moralske skrupler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere