Artikel top billede

Facebook ramt af kæmpe-nedbrud mandag aften

Facebook ramt af kæmpe-nedbrud mandag aften: Umuligt at komme i kontakt med sitet.

Facebook blev mandag aften dansk tid ramt af et kæmpe-nedbrud, som gjorde, at millioner af brugere ikke kunne tilgå den store tjeneste.

Det er anden gang på blot en uge, at Facebook går i sort - og tredje gang i løbet af de seneste tre uger.

Nedbruddet lukkede Facebook ned i omkring 45 minutter, hvor sitet enten var helt lukket for brugerne eller - for de mest heldige - plaget af meget lange svartider.

Torsdag i sidste uge crashede Facebook i omkring 10 minutter, hvorefter sitet blev stablet på benene igen. Dog tog det omkring en time, inden sitet var fuldt funktionsdygtigt igen. Det samme skete 17. september.

Facebook har ikke oplyst noget om, hvad nedbruddet skyldes. Under nedbruddet blev mange brugere mødt af en besked om, at selskabets teknikere arbejdede på at løse problemet.

Læs også:

Facebook og Instagram i hegnet: Var det en snestorm, it-fejl eller hacker-storm?

Passwords på hacket utroskabs-site afslører moralske skrupler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere