Artikel top billede

Facebook ramt af kæmpe-nedbrud mandag aften

Facebook ramt af kæmpe-nedbrud mandag aften: Umuligt at komme i kontakt med sitet.

Facebook blev mandag aften dansk tid ramt af et kæmpe-nedbrud, som gjorde, at millioner af brugere ikke kunne tilgå den store tjeneste.

Det er anden gang på blot en uge, at Facebook går i sort - og tredje gang i løbet af de seneste tre uger.

Nedbruddet lukkede Facebook ned i omkring 45 minutter, hvor sitet enten var helt lukket for brugerne eller - for de mest heldige - plaget af meget lange svartider.

Torsdag i sidste uge crashede Facebook i omkring 10 minutter, hvorefter sitet blev stablet på benene igen. Dog tog det omkring en time, inden sitet var fuldt funktionsdygtigt igen. Det samme skete 17. september.

Facebook har ikke oplyst noget om, hvad nedbruddet skyldes. Under nedbruddet blev mange brugere mødt af en besked om, at selskabets teknikere arbejdede på at løse problemet.

Læs også:

Facebook og Instagram i hegnet: Var det en snestorm, it-fejl eller hacker-storm?

Passwords på hacket utroskabs-site afslører moralske skrupler
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere