Elektronikkæden Powers direktør Jesper Boysen driller helt bevidst Elgiganten.

Power tirrer Elgiganten: Tyvstarter ny kæmpebutik i denne weekend

Expert-koncernens nye butikskæde Power spiller rollen som den frække dreng i klassen og fremrykker åbningen af sin megabutik nummer to i Herlev ved København.

Efter sidste måneds meget omtalte premiere på Expert-koncernens elektronikkæde Power, slår den nystartede kæde igen løs på marketingtrommerne.

I morgen lørdag slår Power dørene op for sin anden megabutik, som ligger i det nybyggede indkøbscenter BIG i Herlev ved København.

Åbningen sker en måned før den officielle åbning af butikscenteret, og hos Power lægger direktør Jesper Boysen ikke skjul på, at tyvstarten er et bevidst drilleri overfor hovedkonkurrenten Elgiganten, som står foran at åbne en butik det selvsamme butikscenter - dør om dør med Power.

Med den fremrykkede butiksåbning vil Power skabe et image som mere dynamisk og frækkere end storebror Elgiganten.

Ligesom ved sidste måneds butiksåbning i Glostrup står Power klar med klassiske købmandstricks i form af køtilbud på blandt andet computere, fladskærms-tv, varm kaffe og croissanter til de tapre kunder. Det følges op med en massiv kampagne med annoncer på nettet, i tv, radio og via hustandsomdelte tryksager.

Power vil allerede senere i år åbne nye varehuse i Odense og i Københavns centrum. Herefter kommer turen til Danmarks største byer, og målet er inden for få år at være blandt Danmarks største elektronikkæder.

Jesper Boysen, du gør hvad du kan for at holde få slagsmålet i gang med Elgiganten?

"Nej, det vil jeg ikke sige. Det har været kendt længe, at vi åbner lige over for Elgiganten i Herlev. Vi er blevet hurtigere færdig med den nye butik, end vi havde regnet med. Så nu går vi i luften fra lørdag morgen."

Men det generer dig ikke, at du kan prale med at åbne før Elgiganten?

"Nej, det er en tyvstart. Nu får vi et forspring på en måned. Men når hele indkøbscenteret i Herlev åbner, har vi også tænkt os at lave nogle aktiviteter i den forbindelse.

Men er det ikke bare de gamle købmandstrick, du hiver op ad posen?

"Nej, jeg synes, vi trænger til et frisk pust i branchen."

Så du synes, at Elgiganten er lidt støvet?

"Nej, men de fleste kunder kender jo Elgiganten og Fona, så jeg tror, at de er glade for, at vi åbner noget nyt."

I hvert fald får du og Power nu omtale her i Computerworld?

"Ja, da. Hahaha. Men vi bruger nu også mange kræfter på hustandsomdelte aviser og reklamer i tv og radio," lyder det fra Jesper Boysen.

Læs også:

Elgiganten fylder pengekassen til kommende krig mod Power-kæden

Elgiganten om ny konkurrent: "Det er da bare Expert i nye farver"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Premium
Tidligere Mastercard topchef skyder millioner af kroner i dansk fintech-startup: Lander i alt 60 millioner kroner
Den danske fintech virksomhed Cardlay henter 60 millioner kroner fra blandt andet den tidligere Mastercard-chef i Europa Javier Perez. Samtidig træder Perez ind i Cardlays bestyrelse.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Benefits of Automating P2P Processes
Purchasing and accounting departments are under constant pressure to boost efficiency.