Artikel top billede

Her er de sikkerhedsopdateringer du skal installere i dag

Microsoft er beskedne med antallet af sikkerhedslapper i denne måned, mens Adobe lapper mere end 50 huller alene i Reader.

Så er det igen lappetid til dit software fra Microsoft og fra Adobe.

I går var det den anden tirsdag i måneden, den såkaldte patch Tuesday, hvor kodefabrikken i Redmond lapper huller i firmaets populære programmer.

Denne gang er det en forholdsvis lille opdateringspakke. For Microsoft har kun fundet plads til seks sikkerheds-bulletiner, hvoraf de tre er kategoriseret som kritiske.

Der bør være fokus på MS15-108, som kan misbruges i klassiske drive-by-angreb samt MS15-106, der er en kumulativ opdatering til Internet explorer, hvilket betyder, at den lapper flere sårbarheder.

Den tredje kritiske opdatering henvender sig til Windows og forhindrer, at der kan afvikles ondsindet kode på systemet.

På Microsofts Tehcnet kan du finde yderligere oplysninger om sikkerhedspakken.

Masser af lapper til Adobe

Grafikgiganten Adobe lukker også huller i firmaets programmer, og her går man til makronerne.

Der lukkes huller i Adobe Reader og Flash, og der lappes sårbarheder på stribe.

Alene i Reader er der tale om 50 lapper, som sørger for, at angribere ikke har mulighed for at afvikle kode uden at brugeren opdager det.

Du kan læse mere på Adobes webside.

Læs også:
Voldsomt fokus på it-sikkerhed kan være en guldgrube - men langt fra alle hiver gevinsten hjem

Ekspert advarer om vanvittig mangel på sikkerhed og privacy i apps

Han var med til at afsløre Stuxnet: "Der er tonsvis af spionageprogrammer"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere