Artikel top billede

Smart underskrift: Tag et billede af din autograf og brug det som digital signatur

Adobe og Dropbox har indgået et samarbejde, så det bliver markant lettere at åbne, redigere og videresende pdf'er direkte fra dropbox - hvad end det er på mail eller i en app.

Pdf-filen er en af de mest brugte filtyper, som benyttes i Dropbox.

Det fortæller Adobe i hvert fald, som med cloud-tjenesten Dropbox har indgået et samarbejde, så det bliver markant lettere at håndtere pdf'er.

Direkte fra Dropbox-appen på diverse mobilplatforme - for eksempel iOS - eller fra Dropbox' hjemmeside, kan du nu åbne pdf'er op, så du kan både se, redigere og gemme ændringer.

Lidt på samme måde som Dropbox har indgået samarbejde med Microsoft og Office 365, så Word-, Excel- og PowerPoint-filer alle kan åbnes direkte fra app eller web uden direkte brug af Office-pakken.

"Vores samarbejde med Dropbox vil hjælpe mennesker over hele verden, ikke mindst brugere af Adobe Document Cloud, til at arbejde mere effektivt med dokumenter, når det passer ind i deres dagligdag," siger Jes Schyum, nordisk kommunikationschef hos Adobe. 

Dropbox er sammen med Microsofts OneDrive en af de mest populære lagringstjenester i skyen.

Underskriv dine dokumenter på farten
At modtage en pdf til signering kan være en plage (modtag mail, print, underskriv, scan, modtag mail fra printer, vedhæft send, opdag at du har skrevet under det forkerte sted, repeat...), hvilket har startet et stort marked inden for digital signaturer.

Adobe kommer nu med en markant forbedret signatur-software til din Document Cloud-løsning, som skal imødegå den stigende efterspørgsel efter digital signature.

Blandt andet opdateres appen Adobe eSign Manager DC, så du blandt andet kan tage et billede af din underskrift - skrevet på et gammeldaws stykke papir - hvorefter du kan bruge den digitalt. Der bliver også mulighed for at redigere i dokumenter, som allerede er sendt af sted, hvis ikke modtageren har åbnet dem endnu. Smart, hvis du er kommet til at sende et forkert dokument ud, eller opdager en alvorlig fejl.

Ligeledes bliver Adobe Document Cloud også integreret dybere ind i tjenester som Workday, Salesforce og Ariba.

Du kan læse mere om nyhederne i denne blogpost fra Adobe.

Læs også: Adobe: Vi har 3,4 millioner cloud-kunder - og vi er altså kun lige begyndt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere