Artikel top billede

Smart underskrift: Tag et billede af din autograf og brug det som digital signatur

Adobe og Dropbox har indgået et samarbejde, så det bliver markant lettere at åbne, redigere og videresende pdf'er direkte fra dropbox - hvad end det er på mail eller i en app.

Pdf-filen er en af de mest brugte filtyper, som benyttes i Dropbox.

Det fortæller Adobe i hvert fald, som med cloud-tjenesten Dropbox har indgået et samarbejde, så det bliver markant lettere at håndtere pdf'er.

Direkte fra Dropbox-appen på diverse mobilplatforme - for eksempel iOS - eller fra Dropbox' hjemmeside, kan du nu åbne pdf'er op, så du kan både se, redigere og gemme ændringer.

Lidt på samme måde som Dropbox har indgået samarbejde med Microsoft og Office 365, så Word-, Excel- og PowerPoint-filer alle kan åbnes direkte fra app eller web uden direkte brug af Office-pakken.

"Vores samarbejde med Dropbox vil hjælpe mennesker over hele verden, ikke mindst brugere af Adobe Document Cloud, til at arbejde mere effektivt med dokumenter, når det passer ind i deres dagligdag," siger Jes Schyum, nordisk kommunikationschef hos Adobe. 

Dropbox er sammen med Microsofts OneDrive en af de mest populære lagringstjenester i skyen.

Underskriv dine dokumenter på farten
At modtage en pdf til signering kan være en plage (modtag mail, print, underskriv, scan, modtag mail fra printer, vedhæft send, opdag at du har skrevet under det forkerte sted, repeat...), hvilket har startet et stort marked inden for digital signaturer.

Adobe kommer nu med en markant forbedret signatur-software til din Document Cloud-løsning, som skal imødegå den stigende efterspørgsel efter digital signature.

Blandt andet opdateres appen Adobe eSign Manager DC, så du blandt andet kan tage et billede af din underskrift - skrevet på et gammeldaws stykke papir - hvorefter du kan bruge den digitalt. Der bliver også mulighed for at redigere i dokumenter, som allerede er sendt af sted, hvis ikke modtageren har åbnet dem endnu. Smart, hvis du er kommet til at sende et forkert dokument ud, eller opdager en alvorlig fejl.

Ligeledes bliver Adobe Document Cloud også integreret dybere ind i tjenester som Workday, Salesforce og Ariba.

Du kan læse mere om nyhederne i denne blogpost fra Adobe.

Læs også: Adobe: Vi har 3,4 millioner cloud-kunder - og vi er altså kun lige begyndt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere