Artikel top billede

Smart underskrift: Tag et billede af din autograf og brug det som digital signatur

Adobe og Dropbox har indgået et samarbejde, så det bliver markant lettere at åbne, redigere og videresende pdf'er direkte fra dropbox - hvad end det er på mail eller i en app.

Pdf-filen er en af de mest brugte filtyper, som benyttes i Dropbox.

Det fortæller Adobe i hvert fald, som med cloud-tjenesten Dropbox har indgået et samarbejde, så det bliver markant lettere at håndtere pdf'er.

Direkte fra Dropbox-appen på diverse mobilplatforme - for eksempel iOS - eller fra Dropbox' hjemmeside, kan du nu åbne pdf'er op, så du kan både se, redigere og gemme ændringer.

Lidt på samme måde som Dropbox har indgået samarbejde med Microsoft og Office 365, så Word-, Excel- og PowerPoint-filer alle kan åbnes direkte fra app eller web uden direkte brug af Office-pakken.

"Vores samarbejde med Dropbox vil hjælpe mennesker over hele verden, ikke mindst brugere af Adobe Document Cloud, til at arbejde mere effektivt med dokumenter, når det passer ind i deres dagligdag," siger Jes Schyum, nordisk kommunikationschef hos Adobe. 

Dropbox er sammen med Microsofts OneDrive en af de mest populære lagringstjenester i skyen.

Underskriv dine dokumenter på farten
At modtage en pdf til signering kan være en plage (modtag mail, print, underskriv, scan, modtag mail fra printer, vedhæft send, opdag at du har skrevet under det forkerte sted, repeat...), hvilket har startet et stort marked inden for digital signaturer.

Adobe kommer nu med en markant forbedret signatur-software til din Document Cloud-løsning, som skal imødegå den stigende efterspørgsel efter digital signature.

Blandt andet opdateres appen Adobe eSign Manager DC, så du blandt andet kan tage et billede af din underskrift - skrevet på et gammeldaws stykke papir - hvorefter du kan bruge den digitalt. Der bliver også mulighed for at redigere i dokumenter, som allerede er sendt af sted, hvis ikke modtageren har åbnet dem endnu. Smart, hvis du er kommet til at sende et forkert dokument ud, eller opdager en alvorlig fejl.

Ligeledes bliver Adobe Document Cloud også integreret dybere ind i tjenester som Workday, Salesforce og Ariba.

Du kan læse mere om nyhederne i denne blogpost fra Adobe.

Læs også: Adobe: Vi har 3,4 millioner cloud-kunder - og vi er altså kun lige begyndt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere