Artikel top billede

Rigspolitiets it-udviklingschef fratrådt pludseligt

Der er mandefald i Rigspolitiets it-afdeling, som har mistet endnu en chef. Denne gang er det chefen for politiets it-udvikling, der forlader sit job.

Rigspolitiets mister endnu engang en af topfolkene i sin it-afdeling.

Denne gang er det it-udviklingschefen i Koncern IT, Michael Mølkær Jensen, der meget pludseligt har forladt sin stilling.

En række kilder bekræfter overfor Computerworld, at it-udviklingschefen i slutningen af september måned forlod sit job med dags varsel.

Den bratte exit er blevet meldt ud på et personalemøde internt i Rigspolitiet med den forklaring, at it-udviklingschefen sagde farvel "af personlige årsager".

I Rigspolitiets Koncern IT siger konstitueret direktør John Vestergaard, at han "ikke udtaler sig om personalesager".

Computerworld har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Michael Mølkær Jensen.

Med hans exit har Rigspolitiets Koncern IT på mindre end fire måneder sagt farvel til to medlemmer af afdelingens chefgruppe, som består af fire centerchefer plus øverste koncerndirektør.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere