Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Rigspolitiets it-udviklingschef fratrådt pludseligt

Der er mandefald i Rigspolitiets it-afdeling, som har mistet endnu en chef. Denne gang er det chefen for politiets it-udvikling, der forlader sit job.

Rigspolitiets mister endnu engang en af topfolkene i sin it-afdeling.

Denne gang er det it-udviklingschefen i Koncern IT, Michael Mølkær Jensen, der meget pludseligt har forladt sin stilling.

En række kilder bekræfter overfor Computerworld, at it-udviklingschefen i slutningen af september måned forlod sit job med dags varsel.

Den bratte exit er blevet meldt ud på et personalemøde internt i Rigspolitiet med den forklaring, at it-udviklingschefen sagde farvel "af personlige årsager".

I Rigspolitiets Koncern IT siger konstitueret direktør John Vestergaard, at han "ikke udtaler sig om personalesager".

Computerworld har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Michael Mølkær Jensen.

Med hans exit har Rigspolitiets Koncern IT på mindre end fire måneder sagt farvel til to medlemmer af afdelingens chefgruppe, som består af fire centerchefer plus øverste koncerndirektør.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere