Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Rigspolitiets it-udviklingschef fratrådt pludseligt

Der er mandefald i Rigspolitiets it-afdeling, som har mistet endnu en chef. Denne gang er det chefen for politiets it-udvikling, der forlader sit job.

Rigspolitiets mister endnu engang en af topfolkene i sin it-afdeling.

Denne gang er det it-udviklingschefen i Koncern IT, Michael Mølkær Jensen, der meget pludseligt har forladt sin stilling.

En række kilder bekræfter overfor Computerworld, at it-udviklingschefen i slutningen af september måned forlod sit job med dags varsel.

Den bratte exit er blevet meldt ud på et personalemøde internt i Rigspolitiet med den forklaring, at it-udviklingschefen sagde farvel "af personlige årsager".

I Rigspolitiets Koncern IT siger konstitueret direktør John Vestergaard, at han "ikke udtaler sig om personalesager".

Computerworld har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Michael Mølkær Jensen.

Med hans exit har Rigspolitiets Koncern IT på mindre end fire måneder sagt farvel til to medlemmer af afdelingens chefgruppe, som består af fire centerchefer plus øverste koncerndirektør.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere