Artikel top billede

Tag Heuer, Intel og Google klar med smartwatch i titanium

Det er ikke kun it-firmaer som arbejder med smartwatches. Det klassiske ur-firma Tag Heuer er sammen med Intel og Google klar med et ur i et mere klassisk design. Mød det her.

Synes du de eksisterende smartwatches er grimme dimser med mere fokus på teknologi end design? Så er løsningen måske her: Uret, som er resultatet af et samarbejde mellem Google, Intel og urfirmaet Tag Heuer.

Tag Heuer Connected er bygget af letvægtsmetallet titanium og leveres med en urrem af sort gummi.

Uret kommer ved lanceringen til at koster 1.500 dollar eller cirka 10.500 kroner.

Til sammenligning kan du købe det billigste Apple Watch for 3.100 kroner, mens andre Android Wear ure koster fra cirka 2.000 kroner. Til den pris får du til gengæld tre unikke urskiver designet af Tag Heuer og en række dedikerede apps rettet mod golf og racerløb, som tilsyneladende er de typiske weekendaktiviteter for ejere af Tag Heuer-ure.

Uret har fire  gigabyte hukommelse og er udstyret med Intel Atom processor Z34XX og kan forbindes til omverdenen via Bluetooth og Wifi.

Uret er netop blevet lanceret i USA og skulle kunne købes i Europa i den kommende uge.

Læs også: Efter 6 uger med Apple Watch - her er vores endelige dom
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere