OVERBLIKDramatisk dag i retten: 34-årig tilstår datatyveri mod Netcompany

Artikel top billede

Tag Heuer, Intel og Google klar med smartwatch i titanium

Det er ikke kun it-firmaer som arbejder med smartwatches. Det klassiske ur-firma Tag Heuer er sammen med Intel og Google klar med et ur i et mere klassisk design. Mød det her.

Synes du de eksisterende smartwatches er grimme dimser med mere fokus på teknologi end design? Så er løsningen måske her: Uret, som er resultatet af et samarbejde mellem Google, Intel og urfirmaet Tag Heuer.

Tag Heuer Connected er bygget af letvægtsmetallet titanium og leveres med en urrem af sort gummi.

Uret kommer ved lanceringen til at koster 1.500 dollar eller cirka 10.500 kroner.

Til sammenligning kan du købe det billigste Apple Watch for 3.100 kroner, mens andre Android Wear ure koster fra cirka 2.000 kroner. Til den pris får du til gengæld tre unikke urskiver designet af Tag Heuer og en række dedikerede apps rettet mod golf og racerløb, som tilsyneladende er de typiske weekendaktiviteter for ejere af Tag Heuer-ure.

Uret har fire  gigabyte hukommelse og er udstyret med Intel Atom processor Z34XX og kan forbindes til omverdenen via Bluetooth og Wifi.

Uret er netop blevet lanceret i USA og skulle kunne købes i Europa i den kommende uge.

Læs også: Efter 6 uger med Apple Watch - her er vores endelige dom
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

27. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

28. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

28. februar 2024 | Læs mere