Artikel top billede

Tag Heuer, Intel og Google klar med smartwatch i titanium

Det er ikke kun it-firmaer som arbejder med smartwatches. Det klassiske ur-firma Tag Heuer er sammen med Intel og Google klar med et ur i et mere klassisk design. Mød det her.

Synes du de eksisterende smartwatches er grimme dimser med mere fokus på teknologi end design? Så er løsningen måske her: Uret, som er resultatet af et samarbejde mellem Google, Intel og urfirmaet Tag Heuer.

Tag Heuer Connected er bygget af letvægtsmetallet titanium og leveres med en urrem af sort gummi.

Uret kommer ved lanceringen til at koster 1.500 dollar eller cirka 10.500 kroner.

Til sammenligning kan du købe det billigste Apple Watch for 3.100 kroner, mens andre Android Wear ure koster fra cirka 2.000 kroner. Til den pris får du til gengæld tre unikke urskiver designet af Tag Heuer og en række dedikerede apps rettet mod golf og racerløb, som tilsyneladende er de typiske weekendaktiviteter for ejere af Tag Heuer-ure.

Uret har fire  gigabyte hukommelse og er udstyret med Intel Atom processor Z34XX og kan forbindes til omverdenen via Bluetooth og Wifi.

Uret er netop blevet lanceret i USA og skulle kunne købes i Europa i den kommende uge.

Læs også: Efter 6 uger med Apple Watch - her er vores endelige dom
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere