Artikel top billede

Dump: Youtube.

Kig med under den skinnende overflade: Sådan ser det ud når en iPad Pro splittes i atomer

Se med ind under motorhjelmen, når den nye iPad bliver splittet i atomer.

Mange er fuldt ud tilfredse, når moderne forbrugerelektronik bare fungerer.

Andre ønsker også at vide, hvorfor og hvordan, tingene faktisk virker. Og så er der den sidste gruppe, der går mere fysisk til værks.

Folkene fra websiden Fixit hører helt afgjort til i den sidste kategori. Det er en Wiki-baseret side, hvor man kan få tips til reparationer af alverdens elektronik.

Denne gang er det Apples iPad Pro, der er blevet pillet fra hinanden for at vise hvad, der gemmer sig under den skinnende overflade.

Bundkort i midten

Det aflange bundkort til iPad Pro er blevet placeret i midten af enheden mellem de to store batteripakker.

En logisk forklaring er, at det hjælper med at fordele varmen mere jævnt over hele bagpladen. Den A9X-processor, som er i Pro-udgaven er betydelig hurtigere en den, der findes i iPad Air 2, og mere kraft betyder mere varmeudvikling.

Batterikapaciteten løber op i 10307 mAh eller ti timers websurfing med WiFi.

Selv om batterierne er klistret fast, så ser det faktisk ud til, at man kan løsne dem og udskifte dem med nye enheder, hvis det bliver aktuelt.

Glas og panel i et

Som på iPad Mini 4 og iPad Air 2 er frontglasset og skærmpanelet svejset sammen til en enhed.

Det gør det nemmere at åbne enheden, og så kan tabletten bygges tyndere.

Omvendt kan det betyde, at et splintret frontglas bliver betydelig dyrere at skifte.

Fixit-folkene peger desuden på, at Apple har været ganske rundhåndet med limen i iPad Pro, hvilket også gør sig gældende med andre Apple-tabletter.

Totalt giver iFixit tre ud af ti point (hvor ti er nemmest at reparere) i forbindelse med reparationsvenligheden, hvilket er en karakter op i forholde til iPad Air 2 og iPad Mini 4

Læs også:
Apples nye iPad Pro: Derfor bliver Microsofts Office nøglen til succes

Her er Apples helt nye gigant-iPad
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere