Artikel top billede

Har du en god Hololens-ide? Så bygger Microsoft appen for dig

Microsofts næste store projekt er firmaets holografiske briller, HoloLens, som også vil køre Windows 10. Og har du en god ide til en app til de holografiske briller vil Microsoft bygge den for dig.

Microsoft vil hjælpe dig med at bygge en HoloLens-app. Det er i hvert fald målet i en ny konkurrence fra Microsoft, som netop er skudt i gang.

Find på den bedste ide til en hologram-app til HoloLens, og så bygger Microsoft den for dig.

Normalt kæmper Microsoft med at få udviklere til at udvikle apps til HoloLens og Microsofts andre platforme - de såkaldte Universal Apps - men denne gang har Microsoft ganske enkelt tænkt sig selv at sætte sig og kode, såfremt din ide er den bedste.

Sender du din ide ind inden 11. januar, og vinder du, så vil du være med i første række af udviklingen af appen med ugentlige build-test, Q&A's og meget mere, alt imens Microsofts designere, grafikere og udviklere bygger din app.

Du kan skrive din ide til Microsoft her.

Vil undgå "høne og ægget"-problem

Microsoft har generelt været meget ramt af mangel på apps til sine platforme, og det er på trods af, at Microsoft har gjort det relativt let at omdanne apps fra iOS og Android til "Universal Apps".

Kommer Microsoft med HoloLens, men uden en større app-support ud over Microsofts egne programmer, kan det blive svært at overbevise forbrugere og virksomheder om at købe brillerne.

I begyndelsen af 2016 kommer den første version af HoloLens ud til udviklerne.

21.000 kroner vil det koste for udviklere at gå i gang med HoloLens, og det er tydeligt at se, at Microsoft nu sigter efter softwaredelen af brillerne.

Du kan læse mere om Computerworlds møde med HoloLens her, da vi prøvede dem ved årets Build-konference tilbage i foråret:

Vi har prøvet HoloLens: Microsoft har skabt fremtidens computer

HoloLens er et par holografiske briller, som mest af alt ligner noget fra et Star Trek-afsnit.

De kan vise svævende hologrammer for øjnene af dig, som du derefter kan interagere med i en blanding af håndbevægelser og stirren.

Læs også: Stor overraskelse fra Microsoft: kommer med avancerede hologram-briller
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt
Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.