Artikel top billede

Har du en god Hololens-ide? Så bygger Microsoft appen for dig

Microsofts næste store projekt er firmaets holografiske briller, HoloLens, som også vil køre Windows 10. Og har du en god ide til en app til de holografiske briller vil Microsoft bygge den for dig.

Microsoft vil hjælpe dig med at bygge en HoloLens-app. Det er i hvert fald målet i en ny konkurrence fra Microsoft, som netop er skudt i gang.

Find på den bedste ide til en hologram-app til HoloLens, og så bygger Microsoft den for dig.

Normalt kæmper Microsoft med at få udviklere til at udvikle apps til HoloLens og Microsofts andre platforme - de såkaldte Universal Apps - men denne gang har Microsoft ganske enkelt tænkt sig selv at sætte sig og kode, såfremt din ide er den bedste.

Sender du din ide ind inden 11. januar, og vinder du, så vil du være med i første række af udviklingen af appen med ugentlige build-test, Q&A's og meget mere, alt imens Microsofts designere, grafikere og udviklere bygger din app.

Du kan skrive din ide til Microsoft her.

Vil undgå "høne og ægget"-problem

Microsoft har generelt været meget ramt af mangel på apps til sine platforme, og det er på trods af, at Microsoft har gjort det relativt let at omdanne apps fra iOS og Android til "Universal Apps".

Kommer Microsoft med HoloLens, men uden en større app-support ud over Microsofts egne programmer, kan det blive svært at overbevise forbrugere og virksomheder om at købe brillerne.

I begyndelsen af 2016 kommer den første version af HoloLens ud til udviklerne.

21.000 kroner vil det koste for udviklere at gå i gang med HoloLens, og det er tydeligt at se, at Microsoft nu sigter efter softwaredelen af brillerne.

Du kan læse mere om Computerworlds møde med HoloLens her, da vi prøvede dem ved årets Build-konference tilbage i foråret:

Vi har prøvet HoloLens: Microsoft har skabt fremtidens computer

HoloLens er et par holografiske briller, som mest af alt ligner noget fra et Star Trek-afsnit.

De kan vise svævende hologrammer for øjnene af dig, som du derefter kan interagere med i en blanding af håndbevægelser og stirren.

Læs også: Stor overraskelse fra Microsoft: kommer med avancerede hologram-briller
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere