Massere af nyt Apple-grej: :Læs om den nye store MacBook Air 15" og den mægtige Apple Mac Pro

Artikel top billede

Har du en god Hololens-ide? Så bygger Microsoft appen for dig

Microsofts næste store projekt er firmaets holografiske briller, HoloLens, som også vil køre Windows 10. Og har du en god ide til en app til de holografiske briller vil Microsoft bygge den for dig.

Microsoft vil hjælpe dig med at bygge en HoloLens-app. Det er i hvert fald målet i en ny konkurrence fra Microsoft, som netop er skudt i gang.

Find på den bedste ide til en hologram-app til HoloLens, og så bygger Microsoft den for dig.

Normalt kæmper Microsoft med at få udviklere til at udvikle apps til HoloLens og Microsofts andre platforme - de såkaldte Universal Apps - men denne gang har Microsoft ganske enkelt tænkt sig selv at sætte sig og kode, såfremt din ide er den bedste.

Sender du din ide ind inden 11. januar, og vinder du, så vil du være med i første række af udviklingen af appen med ugentlige build-test, Q&A's og meget mere, alt imens Microsofts designere, grafikere og udviklere bygger din app.

Du kan skrive din ide til Microsoft her.

Vil undgå "høne og ægget"-problem

Microsoft har generelt været meget ramt af mangel på apps til sine platforme, og det er på trods af, at Microsoft har gjort det relativt let at omdanne apps fra iOS og Android til "Universal Apps".

Kommer Microsoft med HoloLens, men uden en større app-support ud over Microsofts egne programmer, kan det blive svært at overbevise forbrugere og virksomheder om at købe brillerne.

I begyndelsen af 2016 kommer den første version af HoloLens ud til udviklerne.

21.000 kroner vil det koste for udviklere at gå i gang med HoloLens, og det er tydeligt at se, at Microsoft nu sigter efter softwaredelen af brillerne.

Du kan læse mere om Computerworlds møde med HoloLens her, da vi prøvede dem ved årets Build-konference tilbage i foråret:

Vi har prøvet HoloLens: Microsoft har skabt fremtidens computer

HoloLens er et par holografiske briller, som mest af alt ligner noget fra et Star Trek-afsnit.

De kan vise svævende hologrammer for øjnene af dig, som du derefter kan interagere med i en blanding af håndbevægelser og stirren.

Læs også: Stor overraskelse fra Microsoft: kommer med avancerede hologram-briller
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere