Artikel top billede

Gratis magasin: Computerworld Årsnummer 2015 med alle årets vækst-kometer

Vinderne af Computerworld it-komet 2015, kæmpe tema om algoritmernes tid og interview med tre af landets dygtigste vækstvirksomheder. Alt det og meget mere får du i Computerworlds store årsnummer på 68 sider, som du gratis kan læse online.

Computerworld it-komet 2015: Hvem er dygtigst til rå vækst målt på resultat af primær drift? Det er omdrejningspunktet for jagten på årets Computerworld it-kometer, som vi for andet år i træk har fundet ved at analysere over 2.500 regnskaber, og som vi offentliggør resultaterne af i vores store 2015-årsnummer.

Magasinet, som er på 68 sider, kan du læse online ved at klikke her.

I magasinet kan du møde tre af de virksomheder, som havner helt i toppen af listerne. 

Mjølner Informatics står øverst på vinderpodiet efter en imponerende vækst i primær drift på ikke mindre end 1.686 procent. Konsulentvirksomheden fra Aarhus, der har industrivirksomheder som kunder, profiterer af et ultra skarpt fokus på forretningsværdi.

Edlund A/S, der producerer software til forsikringsbranchen, lander på andenpladsen med en vækst på imponerende 1.363 procent.

Mød selskabets direktør, der mener, at it-boblen var noget af det bedste, der skete for Edlund.

Lenovo (Danmark) A/S har ingen slinger i valsen og leverer et flot resultat, der placerer virksomheden som nummer et blandt pc- og udstyrsproducenterne.

Resultatet skyldes blandt andet en ny evne til at tage hurtige beslutninger.

Tema om algoritmernes tid

Hvis du vil vinde det hæsblæsende digitale kapløb, er der kun én vej: Du må dele dine data og dine algoritmer med andre.

Det mener analysegiganten Gartner.

"Idéen om at dele dine algoritmer bliver meget vigtig. Det er den eneste måde, du kan følge med udviklingen på. Over hele kloden er der folk, der vil udvikle og forbedre dine algoritmer," siger Daryl Plummer, chief of research hos Gartner.

Find din virksomhed på listen

Magasinet bringer også en liste med de 180 dygtigste it-kometer 2015 samt lister over de dygtigste i 22 branchekategorier.

Magasinet, som er på 68 sider, kan du læse online ved at klikke her.

Læs magasinet og se, om din virksomhed er med på listen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere