Artikel top billede

Gratis magasin: Computerworld Årsnummer 2015 med alle årets vækst-kometer

Vinderne af Computerworld it-komet 2015, kæmpe tema om algoritmernes tid og interview med tre af landets dygtigste vækstvirksomheder. Alt det og meget mere får du i Computerworlds store årsnummer på 68 sider, som du gratis kan læse online.

Computerworld it-komet 2015: Hvem er dygtigst til rå vækst målt på resultat af primær drift? Det er omdrejningspunktet for jagten på årets Computerworld it-kometer, som vi for andet år i træk har fundet ved at analysere over 2.500 regnskaber, og som vi offentliggør resultaterne af i vores store 2015-årsnummer.

Magasinet, som er på 68 sider, kan du læse online ved at klikke her.

I magasinet kan du møde tre af de virksomheder, som havner helt i toppen af listerne. 

Mjølner Informatics står øverst på vinderpodiet efter en imponerende vækst i primær drift på ikke mindre end 1.686 procent. Konsulentvirksomheden fra Aarhus, der har industrivirksomheder som kunder, profiterer af et ultra skarpt fokus på forretningsværdi.

Edlund A/S, der producerer software til forsikringsbranchen, lander på andenpladsen med en vækst på imponerende 1.363 procent.

Mød selskabets direktør, der mener, at it-boblen var noget af det bedste, der skete for Edlund.

Lenovo (Danmark) A/S har ingen slinger i valsen og leverer et flot resultat, der placerer virksomheden som nummer et blandt pc- og udstyrsproducenterne.

Resultatet skyldes blandt andet en ny evne til at tage hurtige beslutninger.

Tema om algoritmernes tid

Hvis du vil vinde det hæsblæsende digitale kapløb, er der kun én vej: Du må dele dine data og dine algoritmer med andre.

Det mener analysegiganten Gartner.

"Idéen om at dele dine algoritmer bliver meget vigtig. Det er den eneste måde, du kan følge med udviklingen på. Over hele kloden er der folk, der vil udvikle og forbedre dine algoritmer," siger Daryl Plummer, chief of research hos Gartner.

Find din virksomhed på listen

Magasinet bringer også en liste med de 180 dygtigste it-kometer 2015 samt lister over de dygtigste i 22 branchekategorier.

Magasinet, som er på 68 sider, kan du læse online ved at klikke her.

Læs magasinet og se, om din virksomhed er med på listen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere