Artikel top billede

Gratis magasin: Computerworld Årsnummer 2015 med alle årets vækst-kometer

Vinderne af Computerworld it-komet 2015, kæmpe tema om algoritmernes tid og interview med tre af landets dygtigste vækstvirksomheder. Alt det og meget mere får du i Computerworlds store årsnummer på 68 sider, som du gratis kan læse online.

Computerworld it-komet 2015: Hvem er dygtigst til rå vækst målt på resultat af primær drift? Det er omdrejningspunktet for jagten på årets Computerworld it-kometer, som vi for andet år i træk har fundet ved at analysere over 2.500 regnskaber, og som vi offentliggør resultaterne af i vores store 2015-årsnummer.

Magasinet, som er på 68 sider, kan du læse online ved at klikke her.

I magasinet kan du møde tre af de virksomheder, som havner helt i toppen af listerne. 

Mjølner Informatics står øverst på vinderpodiet efter en imponerende vækst i primær drift på ikke mindre end 1.686 procent. Konsulentvirksomheden fra Aarhus, der har industrivirksomheder som kunder, profiterer af et ultra skarpt fokus på forretningsværdi.

Edlund A/S, der producerer software til forsikringsbranchen, lander på andenpladsen med en vækst på imponerende 1.363 procent.

Mød selskabets direktør, der mener, at it-boblen var noget af det bedste, der skete for Edlund.

Lenovo (Danmark) A/S har ingen slinger i valsen og leverer et flot resultat, der placerer virksomheden som nummer et blandt pc- og udstyrsproducenterne.

Resultatet skyldes blandt andet en ny evne til at tage hurtige beslutninger.

Tema om algoritmernes tid

Hvis du vil vinde det hæsblæsende digitale kapløb, er der kun én vej: Du må dele dine data og dine algoritmer med andre.

Det mener analysegiganten Gartner.

"Idéen om at dele dine algoritmer bliver meget vigtig. Det er den eneste måde, du kan følge med udviklingen på. Over hele kloden er der folk, der vil udvikle og forbedre dine algoritmer," siger Daryl Plummer, chief of research hos Gartner.

Find din virksomhed på listen

Magasinet bringer også en liste med de 180 dygtigste it-kometer 2015 samt lister over de dygtigste i 22 branchekategorier.

Magasinet, som er på 68 sider, kan du læse online ved at klikke her.

Læs magasinet og se, om din virksomhed er med på listen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere