Artikel top billede

Apple frigiver iOS 9.2: Giver dig nye funktioner - og kan løse iPad-problem

Softwareopdateringen iOS 9.2 fra Apple kan blandt andet løse et alvorligt problem for iPad Pro-brugerne og betyder samtidig en række nye funktioner til alle andre iOS-enheder.

Apple har netop frigivet iOS 9.2 til iPhone og iPad.

Mens iOS 9.2 indeholder en række nye funktioner og forbedringer, så er det mest interessante ved opdateringen, at Apple samtidig mener, at den løser det problem, der har ramt iPad Pro-brugerne.

Apple erkendte allerede for flere uger siden, at der er et problem med den spritnye iPad Pro, så den kan finde på at fryse, og skærmen kan gå i sort.

Det sker primært i forbindelse med, at brugerne oplader iPad Pro.

Læs også: Efter Apple har erkendt iPad-problem: Klagerne over iPad Pro strømmer ind

Apple skrev i en meddelelse til kunderne, at "Apple er opmærksom på problemet og undersøger det," og nu har Apple opdateret info-siden:

"En opdatering af din iPad Pro til iOS 9.2 eller nyere kan forhindre dette problem i at opstå i fremtiden," lyder beskeden fra Apple.

Ser ud til at virke

Debattråden "iPad Pro shuts off while charging and requires a hard reset to turn on" er nu oppe på over 65.000 visninger og 584 indlæg, og det er kun et af flere steder, hvor debatten om iPad Pro-problemerne kører.

Meget tyder dog på, at iOS 9.2 kan betyde, at iPad Pro-brugernes problemer er løst.

I hvert fald skriver flere brugere nu, at iPad Pro nu igen fungerer normalt, efter at de har installeret iOS 9.2.

"Pro'en var ikke død her til morgen, og den var fuldt opladet. Så langt så godt," lyder en kommentar, hvor brugeren dog også undrer sig over, at Apple ikke nævner iPad Pro-problemet specifikt i informationerne om indholdet i iOS 9.2.

Det kan måske tyde på, at Apple endnu ikke er helt sikker på effekten.

Nye funktioner med iOS 9.2

iOS 9.2 betyder også en række nye funktioner og forbedringer til iOS-enhederne generelt.

Blandt andet er der forbedringer af playlister i Apple Music, og flere nye funktioner, når man downloader musik fra tjenesten.

Der er også kommet Mail Drop i Mail-appen, så man har bedre muligheder for at udveksle store vedhæftede filer.

Safari har fået flere stabilitets-forbedringer, og der er også en række nye muligheder med 3D Touch.

Du henter iOS 9.2 ved at gå ind under Indstillinger - Generelt - Softwareopdatering.

Læs også:

Efter Apple har erkendt iPad-problem: Klagerne over iPad Pro strømmer ind

Apple erkender: Ny iPad Pro kan fryse pludseligt og gå helt i sort
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Den danske it-komet Dixa får hidtil største kapitalindsprøjtning på 660 millioner: "Det er en stor investering, men det er der også en god grund til"
Det unge it-selskab Dixa har hentet over en halv milliard kroner i finansiering. Pengene skal nu bruges på ekspansion i USA og Europa og på endnu flere ingeniører. Derudover er kanonen ladt, hvis der skulle komme opkøb i sigte. Se direktørens plan for selskabet her.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.