Artikel top billede

Apple frigiver iOS 9.2: Giver dig nye funktioner - og kan løse iPad-problem

Softwareopdateringen iOS 9.2 fra Apple kan blandt andet løse et alvorligt problem for iPad Pro-brugerne og betyder samtidig en række nye funktioner til alle andre iOS-enheder.

Apple har netop frigivet iOS 9.2 til iPhone og iPad.

Mens iOS 9.2 indeholder en række nye funktioner og forbedringer, så er det mest interessante ved opdateringen, at Apple samtidig mener, at den løser det problem, der har ramt iPad Pro-brugerne.

Apple erkendte allerede for flere uger siden, at der er et problem med den spritnye iPad Pro, så den kan finde på at fryse, og skærmen kan gå i sort.

Det sker primært i forbindelse med, at brugerne oplader iPad Pro.

Læs også: Efter Apple har erkendt iPad-problem: Klagerne over iPad Pro strømmer ind

Apple skrev i en meddelelse til kunderne, at "Apple er opmærksom på problemet og undersøger det," og nu har Apple opdateret info-siden:

"En opdatering af din iPad Pro til iOS 9.2 eller nyere kan forhindre dette problem i at opstå i fremtiden," lyder beskeden fra Apple.

Ser ud til at virke

Debattråden "iPad Pro shuts off while charging and requires a hard reset to turn on" er nu oppe på over 65.000 visninger og 584 indlæg, og det er kun et af flere steder, hvor debatten om iPad Pro-problemerne kører.

Meget tyder dog på, at iOS 9.2 kan betyde, at iPad Pro-brugernes problemer er løst.

I hvert fald skriver flere brugere nu, at iPad Pro nu igen fungerer normalt, efter at de har installeret iOS 9.2.

"Pro'en var ikke død her til morgen, og den var fuldt opladet. Så langt så godt," lyder en kommentar, hvor brugeren dog også undrer sig over, at Apple ikke nævner iPad Pro-problemet specifikt i informationerne om indholdet i iOS 9.2.

Det kan måske tyde på, at Apple endnu ikke er helt sikker på effekten.

Nye funktioner med iOS 9.2

iOS 9.2 betyder også en række nye funktioner og forbedringer til iOS-enhederne generelt.

Blandt andet er der forbedringer af playlister i Apple Music, og flere nye funktioner, når man downloader musik fra tjenesten.

Der er også kommet Mail Drop i Mail-appen, så man har bedre muligheder for at udveksle store vedhæftede filer.

Safari har fået flere stabilitets-forbedringer, og der er også en række nye muligheder med 3D Touch.

Du henter iOS 9.2 ved at gå ind under Indstillinger - Generelt - Softwareopdatering.

Læs også:

Efter Apple har erkendt iPad-problem: Klagerne over iPad Pro strømmer ind

Apple erkender: Ny iPad Pro kan fryse pludseligt og gå helt i sort
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere