Artikel top billede

Undgå at få røbet handlingen: Sådan kan du blokere for Star Wars-spoilers på en smart og effektiv måde

Intet ødelægger en film så hurtigt som folk, der fortæller dig alle de fede scener, før du selv har set dem. Heldigvis kan du undgå spoilers til Star Wars: The force Awakens med to nye apps.

I dag onsdag er der endelig premiere på den nyeste film i den højt elskede Star Wars-serie.

Det er guf for fans i alle aldre. Men der kan hurtigt komme skår i glæden, hvis du får alle de fede scener i filmen ødelagt af spoilers fra nettet.

For næst efter nøgne mennesker er få ting mere populære på nettet end at diskutere fede scener i film og serier.

Og Star Wars: The Force Awakens er tilsyneladende spækket med den slags.

De første officielle visninger af filmen er allerede i gang i biografer fra Aarhus til Arkansas, så nettet er et minefelt af overforklarende anmeldelser, nye memes og direkte spoilers fra mindre hensynsfulde stjernekrigs-entusiaster.

Nogle mennesker går endda til ekstreme midler, for at afsløre detaljer fra Star Wars.

Det kan du læse mere om her: Star Wars-folk bestiller drone-skjold for at undgå spionage fra droner.

Det kan gøre det til en potentielt ret farlig oplevelse at bevæge sig rundt på nettet, indtil man selv har rundet den nærmeste biograf. Men bare rolig. Nettet har selvfølgelig en løsning.

Et nyt håb

For i disse tider, hvor der er minimum én app til snart sagt hvad som helst, er der selvfølgelig også apps til at beskytte dine sarte øjne mod spoilers om den nye Star Wars film.

Du kan for eksempel hente den ganske logisk navngivne Star Wars Spoiler Blocker app til Google Chrome, som dækker en hjemmeside med en halvgennemsigtig advarselsskærm, hvis der er registreret spoilers på siden.

Der er ikke tale om et perfekt værktøj, og appen kan godt registrere sætninger om urelaterede emner som spoliers.

Men hvis du er typen, der bekymrer dig meget om spoilers, skal du nok snart ind og se filmen alligevel, og så når du næppe at blive træt af Star Wars Spoiler Blocker.

En anden mulighed er Force Block, som er endnu en app til Chrome, som advarer dig om spoilers med let omskrevne citater fra de oprindelige Star Wars film.

Force Block har den umiddelbare fordel, at du kan indstille appen til ikke at blokere specifikke sider.

Hvis du slet ikke kan få nok af Star Wars, kan du jo også melde dig under Imperiets faner eller kæmpe sammen med rebellerne.

Det kan du læse mere om her: Anmeldelse: Nyt Battlefront er som at være med i en Star Wars-film
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere