Artikel top billede

Undgå at få røbet handlingen: Sådan kan du blokere for Star Wars-spoilers på en smart og effektiv måde

Intet ødelægger en film så hurtigt som folk, der fortæller dig alle de fede scener, før du selv har set dem. Heldigvis kan du undgå spoilers til Star Wars: The force Awakens med to nye apps.

I dag onsdag er der endelig premiere på den nyeste film i den højt elskede Star Wars-serie.

Det er guf for fans i alle aldre. Men der kan hurtigt komme skår i glæden, hvis du får alle de fede scener i filmen ødelagt af spoilers fra nettet.

For næst efter nøgne mennesker er få ting mere populære på nettet end at diskutere fede scener i film og serier.

Og Star Wars: The Force Awakens er tilsyneladende spækket med den slags.

De første officielle visninger af filmen er allerede i gang i biografer fra Aarhus til Arkansas, så nettet er et minefelt af overforklarende anmeldelser, nye memes og direkte spoilers fra mindre hensynsfulde stjernekrigs-entusiaster.

Nogle mennesker går endda til ekstreme midler, for at afsløre detaljer fra Star Wars.

Det kan du læse mere om her: Star Wars-folk bestiller drone-skjold for at undgå spionage fra droner.

Det kan gøre det til en potentielt ret farlig oplevelse at bevæge sig rundt på nettet, indtil man selv har rundet den nærmeste biograf. Men bare rolig. Nettet har selvfølgelig en løsning.

Et nyt håb

For i disse tider, hvor der er minimum én app til snart sagt hvad som helst, er der selvfølgelig også apps til at beskytte dine sarte øjne mod spoilers om den nye Star Wars film.

Du kan for eksempel hente den ganske logisk navngivne Star Wars Spoiler Blocker app til Google Chrome, som dækker en hjemmeside med en halvgennemsigtig advarselsskærm, hvis der er registreret spoilers på siden.

Der er ikke tale om et perfekt værktøj, og appen kan godt registrere sætninger om urelaterede emner som spoliers.

Men hvis du er typen, der bekymrer dig meget om spoilers, skal du nok snart ind og se filmen alligevel, og så når du næppe at blive træt af Star Wars Spoiler Blocker.

En anden mulighed er Force Block, som er endnu en app til Chrome, som advarer dig om spoilers med let omskrevne citater fra de oprindelige Star Wars film.

Force Block har den umiddelbare fordel, at du kan indstille appen til ikke at blokere specifikke sider.

Hvis du slet ikke kan få nok af Star Wars, kan du jo også melde dig under Imperiets faner eller kæmpe sammen med rebellerne.

Det kan du læse mere om her: Anmeldelse: Nyt Battlefront er som at være med i en Star Wars-film
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere