Undgå at få røbet handlingen: Sådan kan du blokere for Star Wars-spoilers på en smart og effektiv måde

Intet ødelægger en film så hurtigt som folk, der fortæller dig alle de fede scener, før du selv har set dem. Heldigvis kan du undgå spoilers til Star Wars: The force Awakens med to nye apps.

I dag onsdag er der endelig premiere på den nyeste film i den højt elskede Star Wars-serie.

Det er guf for fans i alle aldre. Men der kan hurtigt komme skår i glæden, hvis du får alle de fede scener i filmen ødelagt af spoilers fra nettet.

For næst efter nøgne mennesker er få ting mere populære på nettet end at diskutere fede scener i film og serier.

Og Star Wars: The Force Awakens er tilsyneladende spækket med den slags.

De første officielle visninger af filmen er allerede i gang i biografer fra Aarhus til Arkansas, så nettet er et minefelt af overforklarende anmeldelser, nye memes og direkte spoilers fra mindre hensynsfulde stjernekrigs-entusiaster.

Nogle mennesker går endda til ekstreme midler, for at afsløre detaljer fra Star Wars.

Det kan du læse mere om her: Star Wars-folk bestiller drone-skjold for at undgå spionage fra droner.

Det kan gøre det til en potentielt ret farlig oplevelse at bevæge sig rundt på nettet, indtil man selv har rundet den nærmeste biograf. Men bare rolig. Nettet har selvfølgelig en løsning.

Et nyt håb
For i disse tider, hvor der er minimum én app til snart sagt hvad som helst, er der selvfølgelig også apps til at beskytte dine sarte øjne mod spoilers om den nye Star Wars film.

Du kan for eksempel hente den ganske logisk navngivne Star Wars Spoiler Blocker app til Google Chrome, som dækker en hjemmeside med en halvgennemsigtig advarselsskærm, hvis der er registreret spoilers på siden.

Der er ikke tale om et perfekt værktøj, og appen kan godt registrere sætninger om urelaterede emner som spoliers.

Men hvis du er typen, der bekymrer dig meget om spoilers, skal du nok snart ind og se filmen alligevel, og så når du næppe at blive træt af Star Wars Spoiler Blocker.

En anden mulighed er Force Block, som er endnu en app til Chrome, som advarer dig om spoilers med let omskrevne citater fra de oprindelige Star Wars film.

Force Block har den umiddelbare fordel, at du kan indstille appen til ikke at blokere specifikke sider.

Hvis du slet ikke kan få nok af Star Wars, kan du jo også melde dig under Imperiets faner eller kæmpe sammen med rebellerne.

Det kan du læse mere om her: Anmeldelse: Nyt Battlefront er som at være med i en Star Wars-film


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Nets risikerer at skulle betale bod efter stor forsinkelse af MitID Erhverv: Forhandler med Digitaliseringsstyrelsen
Kontrakten mellem Digitaliseringsstyrelsen og Nets rummer mulighed for, at Nets kan blive ramt af en bod på grund af forsinkelsen af MitID Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Hvor klogt er dit netværk?
Er dit netværk klar til fremtiden? Nye tider kræver fleksibilitet. I denne eGuide får du en håndfuld konkrete eksempler på, hvordan du kan optimere og fremtidssikre virksomhedens netværk.